Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Munka? Akkor biztos fáradt vagy
Szia!Örülünk.mi az a munka, h ennyit kell dolgozni?Vagy csak nem feküdtél le éjszakai műszak után?
Hát igen elég kreatív a fantáziám
Elirtam(nyavajás T9 szótár).Azt akartam irni h egy bõr cucc kéne nekem is.a tied is bõr nem?Ede egyébként pont jó id lett?Akkor bizony mázlid volt
Pár perc erejéig!Tegnap reggel óta talpon vagyok,de már nem sokáig.
Természetesen!
Szija :) Csatlakozol?
Sziasztok éjszakai motorosok!
Hát szerencsére nekem ez jól ment mert bátyámtól kaptam,szeretem is mert nem fázok ilyenkor benne,de a színe kiakaszt
Hát én azt nem tudom milyen cucc..?
5letekben akkor te sem vagy szegény valóban egyedi ötlet.tetszik. Nekem is kéne 1 bőr cucc, de sztem az még odébb van. Annak is örülnék, ha ecu nyári textil nadrágot tudnék szerezni.
Hát a motort úgyis fújnom kell,de semmiképp sem szeretném pirosra vagy feketére.Ezért gondoltam hogy a ruhát igazítom hozzá.
Én úgy tudom pár ezer forintért átfestenék,de jövőhéten majd utána járok.
Meg azért is jobb talán a fehér mert azt sokkal könnyebb likeverni, és festeni.
Itt voltam, csak néha néztem. telefonra. (telefonról nyomom).
Valóban uj gondolat a ruhát igazítani a motorhoz. itt ugye az is kérdés h melyik mennyibe kerül.Jó ötletnek tünik, mert a fehér az még talán jobb is mint hogy ha a motort fújnád pirosra.
De most hétvége van.
Csak láttam hogy nem írsz vissza,mondom akkor én is lemegyek.
Én meg új ötlettel állok elő.
Tudod le akartam festeni a motort fehér feketére.Be is linkeltem a képet.
Csak nem tudtam mellette dönteni mert piros a ruhám,és nem menne hozzá.De annyira megtetszett az ötlet hogy most azt hiszem átfestetem a ruhát is fehér feketére.És akkor minden passzol majd.
Mit szólsz hozzá?Szerinted jó ötlet?
Vagy úgy értetted h majdnem kijelentkeztél?
Gondoltam. Ilyen késõn nem szoktál itt lenni.
Hát igen...n3 olyan könnyű 1helyben maradni ha egy csodás gép hever a garázsban.
Most már ketten
Bár már majdnem leléptem én is.
Igen úgy néz ki. de már nem vok 1edül.vagy igen?
Megértelek.
Szija Drága :)
Egyedül maradtál?
Valaki?
köszi, jóccakát neked is