Hát amiket régebben felraktál.azon én mwg choppereket is láttam.Érdemes megfontolni, a dolgot, mert tobb mint valószínű h belõled ügyes motoros és tapasztalt pilóta válna.ha ilyen körökben mozogtok akkor ez szinte törvényszerû.De csak óvatosan!
Milyen képeken?
Igazából az egész család nagy motoros de túrákra még csak egy éve kezdtek eljárni..és aztán elvittek engem is :)
Most pedig tervezzük nyárra a talikat ahogy csak tudjuk
Hát mondjuk ha tudnék akkor biztos cserélnék egy Honda Hornetra :D
Nekem az a nagy álmom.Egyik barátomnak van,és azon a motoron nekem minden tökéletes,egyszerűen imádom
De attól hogy azt elvégzed később tehetsz nagyobbra is vizsgát nem?
Ááááá...sokan így vannak vele.Aztán jön a 250-es, a 400-as, és igy tovább. Ahogy néztem a képeket, rendesen motoros körökben mozog a családod.Nekem is kéne elõre gondolkodni az A1-re, de nekem ez most jó.sajnos a .B125 egy zsákutca, amibõl nem lehet továbbképzéssel feljebb lépni.
A régebbieken tényleg jók voltak. De ma már olyat is tudnak h elég csak a gomb közelébe ütni, és így is kitalálja mit akarok. ..amikor kitalálja. de ugye tobb tudás, több hibalehetőség.
Bár addig úgysem nyugodnék ameddig nem tudnék ügyesen vezetni Ahhoz túlságosan imádok motorozni.
Igazából az egész család nagy motoros de túrákra még csak egy éve kezdtek eljárni..és aztán elvittek engem is :)
Most pedig tervezzük nyárra a talikat ahogy csak tudjuk
Nekem az a nagy álmom.Egyik barátomnak van,és azon a motoron nekem minden tökéletes,egyszerűen imádom
De attól hogy azt elvégzed később tehetsz nagyobbra is vizsgát nem?
De egyébként meg biztos jót mutatna