Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Kawasaki vitrinem
Én is mindíg a tökéletesítésen vagyok ilyen tetemes, de ez hosszú idõ.Sztem legalább 3 év fog kelleni nekem.
Ez komoly
Hát köszönöm Remélem így lesz :)
Bár addig úgysem nyugodnék ameddig nem tudnék ügyesen vezetni Ahhoz túlságosan imádok motorozni.
Igen, a zöld
Hát amiket régebben felraktál.azon én mwg choppereket is láttam.Érdemes megfontolni, a dolgot, mert tobb mint valószínű h belõled ügyes motoros és tapasztalt pilóta válna.ha ilyen körökben mozogtok akkor ez szinte törvényszerû.De csak óvatosan!
A zöld...
Igen az új fajta hornet valóban szep kis gép.De nekem a ninja marad A MOTOR tudok nagyobbra menni, csak az teljesen új jogsit jelentene.
Milyen képeken?
Igazából az egész család nagy motoros de túrákra még csak egy éve kezdtek eljárni..és aztán elvittek engem is :)
Most pedig tervezzük nyárra a talikat ahogy csak tudjuk
Hát mondjuk ha tudnék akkor biztos cserélnék egy Honda Hornetra :D
Nekem az a nagy álmom.Egyik barátomnak van,és azon a motoron nekem minden tökéletes,egyszerűen imádom
De attól hogy azt elvégzed később tehetsz nagyobbra is vizsgát nem?
Ááááá...sokan így vannak vele.Aztán jön a 250-es, a 400-as, és igy tovább. Ahogy néztem a képeket, rendesen motoros körökben mozog a családod.Nekem is kéne elõre gondolkodni az A1-re, de nekem ez most jó.sajnos a .B125 egy zsákutca, amibõl nem lehet továbbképzéssel feljebb lépni.
Szerintem is
Jó éjt :)
:) Egy életem egy halálom,remélem nekem ez az első és utolsó motorom :)
Goldwing
Nem kell eladni,elteszed emlékbe.Milyen jó lesz visszaemlékezni majd a GoldWing nyergében ülve az NSR korszakra!
Jo éjt neked is.
Hát igen, ez sem 1szerű döntés, hibátlannak kell lennie. de az biztos h a fekete honda felirat nagyot üt
Na én kikapcsolom magamat.Tov. jó beszélgetést!Sziasztok!
Lehet nem íratom rá a nevem,mert ha egyszer el akarom majd adni akkor nem jó ha rajta van.
De egyébként meg biztos jót mutatna
Hátára Tamara,karra Honda!
A régebbieken tényleg jók voltak. De ma már olyat is tudnak h elég csak a gomb közelébe ütni, és így is kitalálja mit akarok. ..amikor kitalálja. de ugye tobb tudás, több hibalehetőség.
Igen? :) Na én meg ott járok suliba :)
Igen először én is arra gondoltam hogy Tamara legyen ráírva,de aztán jött a Honda,lehet íratok majd rá valamit :) :) még majd kigondolom