Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztosan vannak mások is, és az sem biztos h teljesen megfelel, amiket találtam.Ezért mindenki kutasson, nehogy elrontsak valamit.Itt az első.

http://www.cerbona.hu/Rolunk_C...
Hát lehet h majd kell segítség is.Gondoltam már rá, h modulokra osztom.Szállás-programok-stb-stb.
Oké Szervező!
Hát most már jó 15 embörke is lesz.Elkezdem akkor belinkelem nektek a helyeket.A kérésem az, hogy innentől kezdve mindenki említse, különböző időpontokban, és ezt a kérést is adjátok tovább.Erre azért van szükség, hogy mindenki tudjon mindent.Mert különböző időpontokban vagyunk fent.
Én sem akartam vitázni senkivel csak leírtam a véleményemet.Jó lenne ha sikerülne összehozni egy jó hangulatú NSR bulit!
Rengeteg változat van.Ez pl bírja a váltó és motor olajat, meg a hőtő folyadékot, és hőálló is, de a benzint pl már nem csípi.De van direkt olyan is biztosan.Mindíg specifikusan kérd!
Tényleg, számolgattad már, hogy hányan leszünk, Szervező?
Persze, elmentettem! Ha kelleni fog, akor már tudom hogyan néz ki... Köszi! :)
Király karaj berkenye . Gyűlünk, mint a taxisok
Ja!Akkor Bocsi.De természetesen nem vitáztam veled.Lehet h azért mert még azért fiatalabb vagyok én is.Meg mondjuk én is bepróbálnék egy ilyen gépet.Hiába van nekem ios eszem, egy ekkora géphez több kell, Én pl ezért nem is mernék ráülni ilyenre.
ENZO!Félegyházáról már 3 NSR jön a találkozóra minden jól megy.
Na én most ezennel mára abba hagyom ebben a témában az érted való harcolást, nehogy még kicsapjon az admin, h túl sok a hozzászólásom .Sealant megvan?Raktam be képet
Bocsi de nem is rád gondoltam ENZO.
Ejj.... de qrva jól kiismertél...! :)
Helyén van az eszem, amikor kell, hidd el...
Na látod, h tudod te is h mi járja.Csak azok a rohadt vágyak igaz? Egyébként ahogy én tudom a Kawa az egyik leg szervizigényesebb is, és az egyik leg költségesebb is.
Ne örülj Endre még nálad is jóval tapasztaltabb, és ahogy megismertem Őbenne nyoma sincs adrenalin függőségnek Itt a személyes jellemzők is döntenek ám
Hát végül is neked már sokkal több motorod volt, ezért semmiképpen nem szólhatok szót sem.De én nem feltétlenül a nyelezésre gondoltam.Egy ilyen gépnek elég ha nagyobb gázt adsz egy előzésben, és máris kész a baj.Elég ha elkapkodsz valamit.itt már 100 ló+-ról beszélünk alig 200 kilóra.Ehhez már rengeteg gyakorlás kell.Egy húzós helyzetben nem árt ha már régóta folyik az ereiben ilyesmi valakinek....ez meg ugye szerintem van.
Na végre, valaki felnőtt fejjel érti, hogy miről beszélek! :)
Ezt mondom én is... nem a végsebessége érdekel a nagymotornak... A legjobbkor jöttél!
Nem eldöntött dolog ez, nekem is van agyam, meg felelősségérzetem is... csak qrvára tetszik, de ezt tudod... néha előkerül a gondolat, és akkor mindig beindulok... de több, mint valószínű, hogy ez csak egy álom marad...
Sziasztok!
Miért ne vehetne valaki 600-as vagy nagyobb gépet NSR után?Meg nektek Ifjú Titánok csak az tud motorozni aki "nyélgázzal"száguldozik?Nekem anno az oktatóm azt mondta ,hogy gyorsan a hülye gyerek is tud menni az nem művészet!Megállni a csattanás előtt az a tudás!Pont ezért van sok kereszt az utak szélén mert "nyélgázzal" kimotorozzák a motorjuk és a saját lelküket is!A motorozás nem csak a száguldozásról szól!Nem kell egyetérteni velem,ez csak az én véleményem.Bocs,hogy bele vaúztam!
Köszi, aranyos vagy! :)
Hát így apám nem foglak tudni megtanítani veszteni gyorsulásban, ha még találkozás előtt befuccsolsz .Na de komolyra.Gondold át azért RIGHT?
Én is így gondolom magamról, hidd el tudom miről beszélsz.És tudom azt is h nem önértékelési baj van, csak így alakult és kész.Én is pont ez vagyok(amolyan harcos szellem).DE EGY KEDVES LÁNY AZT MONDTA NEKEM, H "HIDD EL, RENGETEG EMBERNEK FOGSZ HIÁNYOZNI", ÉS TUDOD IGAZA VOLT.Nagyon sok emberrel találkozunk életünkben, és mindenkiben hagyunk kicsi nyomot(akinek nagyobbat versz be, annak értelemszerűen nagyobb nyomot ).De mindegyik emlékezni fog(rád is, rám is, mindenki, mindenkire), és sokan vannak akiknek hiányoznánk.A lépcsőfokokkal meg az van, hogy ha nincs pénzed kijárni a lépcsőfokokat, akkor ne is kezdj bele, mert akkor ennyi erővel vonat elé is ülhetnél.Én azért sem izgulok ezen, mert nem akarok feljebb menni.De ha tenném, akkor max 400 a következő lépcső.Ja éj az egy dolog h lehet azzal finoman is bánni....de most akkor nézz magadba...és mond h nem fogod kitekerni a nyakát.
nekem hiányoznál :D
jó hát akkor sok szerencséket hozzá és rohadtul széles utat :D