Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudni vajon h SW-nek melyiket hívhatták?Van egy kitétel a manualban, ami SW-ről szól.Egyébként azt hiszem sikerült átlátni ezt a generátor/akku/izzó öszefüggést, h melyiket miért szerelték ezzel, meg azzal.
Nekem még nincs motorom... jövő hét végére lesz...
Szép kis dögök De igen erős reklám szaga van a képnek
remélem nektek se
hétvégén se maradhatott el a motorozás
Ó!Nincs itt szükség bocsánatkérésre .Alap, h ilyesmin nem akadunk fent.A manual 4Amperórás akkut ír, és neked volt igazad, mert az egyik verzió 35W-os izzókkal van elöl szerelve.És ráadásul mindkettőnek csak egy féklámpa izzója van.Akkor lehet h nem a 35W-os izzón ment az agykungfu, hanem az 50W-os izzón?

Hát én is bocsi, ma sem vagyok még 100-as.Beteg lettél te is?
Bocsi, nehezen fog az agyam, fáradt vagyok,majd 7-kor zárunk, nem jól aludtam...
Értem, de emlékszem.
Igen, azt már beszéltük, hogy 25/25-ös van elől, bár a manual 35/35-öt ír. Azt viszont nem találom a manualba, hogy gyárilag mekkora aksit ajánl...
A manualban 3 ampreres akkut ir.de igazából az áramfejlesztő egység teljesítményéhez kell igazitani mindent.Úgy számoltam h maximális terhelés mellett is töltõdik az akku a gyári felállásban.ha neked is 1 izzó van hátul akkor meg lehet prószálni a 2X35W-ot...nem emlékszel h 1-2 hónapja pont ezen ment a filózás?
Szerintem az önindító miatt magyobb azokban az akku.Vagy nem tudom.De de em ugy emlékszem h 2X25 van elõl.
Ahham, egyébként ha jól emlékszem a manual is 35Wosat ír, de gondolom nem 3Ah-s aksival. Viszont azt nem találtam, hogy gyárilag mekkora aksit ajánlanak! Az hogy lehet, hogy az RS-ekbe 9Ah-s aksit ír a manual, a mieinkbe pedig ilyen kicsik vannak?
Mert nekem csak 1 van.És ha neked is, akkor nyugodtabban ajánlanám a 35W-os izzót az elejébe.
Holnap megnézem, de miért is?
Igen, bocsi, az izzóra gondoltam.
Vagy arra a fénycsőre gondolsz ami a farokidom alatt van? Abból egy van.
Hogy érteve hány db lámpa? hány izzó?
Meg kéne nézned, h hány db lámpa van hátul a féknél, mert én csak 1et találtam.
Persze hogy érdekel:) Nem kis távokat motroztam már le az Nsr-emmel és a Tzr-emmel egyaránt. Zalaegerszegből motroztam haza januárban az Nsr el amikor vettem két éve:) Tehát az határon belül bárhol lehet a találkozó, én megyek:)
Akkor majd kiderül, ha élesben nyomod!
No de mit találtál?
Őt ismerem.Majd megbeszélünk egy időpontot és kerülünk együtt egyet.Szerveznek itt a fórumon egy NSR találkozót is!Érdekel-e?
Azóta nem vittem ki, de standar-en kipörög.Most jöttem be, feltöltöttem a rendszert, és felmelegítettem.Fejlemény van ám a lámpa ügyben Megnéztem neked vmit.
Igen. Valamikor motrozhatnánk együtt:) Van még egy félegyházi Nsr-es ismerősöm Lajkó bence
Szépnapot mindenkinek !
még mindig érdekelne a '93as kockalámpás NSR kormánycsapágy méretei.
Vagy esetleg valaki nem tudja hol lehet kapni hozzá ?
Próbáltad már lassan emelni a fordulatot..., akkor sem akar...? És ha visszaváltasz 1-2-őt akkor mit csinál?