Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az kérem, hibátlanul. Bár lehet hogy rosszul állítottam be a hézagot, mert nem akar magasra pörögni.Ha lehet ez gyertya...de aztán az is lehet h a sok tötyögés
Szia!
Emlékszem.Én meg intettem mikor melléd értem.Félegyházi vagy?
Akartam már kérdezni, hogy üzemel az új gyertya?
Akkor megnyugodtam. És hogy senki ne hurrogjon hogy OFF, ez is motoros téma ám
Értem!
Tényleg, nem csak azért mondtam!
Sziasztok! Eladó a képen látható motros bőrkabát! (2 belső zseb, kívül 3 zipzáros zseb) 20eFT, Komárom-Esztergom megye, Ács
Tel.: 06 70 318 52 37
Hát gondolj bele:minden dolog tervezést igényel(talán túl alapos szoktam lenni, de ez még sohasem volt baj a végeredmény tekintetében).Mindennek meg kell h legyen a helye, és ha már félig kész van valami, nem lehet csak úgy felborogatni a dolgokat.De megint ügyes voltam, és elõre ezzel a felirattal dolgoztam....remélem nem csakiattam mondtad, mert úgy szeretném, ha biztosan tetszene.
De miért nem tudod visszacsinálni?
JÓÓÓ!
Helló :)
A múlt héten rád villantottam a lámpáknál az 5-ösön! Mind a ketten Nsr el voltunk
De gyorsan válaszolj, mert nem fogom tudni vissza csinálni.ANDI jó lesz?
neeeeeeem
Muti meg!
El ne felejtsem!A felíratról mondja valami konkrétat, mert nem fog különben tetszeni a rajz!
Igen, azt már írtad, hogy sikerült! Drukkolok!
Lehet hogy én is ilyen féle munkát fogok kapni most.2 napozás.Hátha vidszahívnak.Mindenesetre jó magas követelményeik voltak.Rendesen technikusi tudást kérnek, és valamilyen csoda folytán sikerült is a teszt.
Köszi! Szombat, vasárnap elég nagy roham szokott lenni, de én szeretem, mert elég sok szabadnapom van cserébe hétköznap...., így könnyen el tudom intézni a hivatalos dolgokat....
Vigyázz a tetővel, türelemmel várok...
Nyugodt munkát kívánok mára, gondoLom ott os szokott agyzsibbadás lenni. Akkor a te motoros is alakul szépen Örülök.A visszaesésről jut eszembe, ma meg akarom csinálni neked a magaslati képeket, de nem biztos h szép lesz az ég.
Azért még óvatosan azzal a szereléssel, nehogy visszaess!
Akkor jó!
Én megint munka...Behoztam a tankot, kollégám viszi hegesztetni, kioperáltuk belőle a "csörgést" Egy kavics volt!
Hülye telefon, megint elirtam.De gondolom érthetõ.És te hogy vagy ma?
See ya![ezt a köszöntést egyébként csak neked tartogatom :)].

Thankl's fine.Ma már jobb a dolog.Talán ma már szerelés is lesz.
Hogy vagy?
Jó éjt neked is.Majd őrzöm a helyet addig
Na jól van én elmegyek most mát aludni.
Holnapra terveztem egy kis mocizást
Majd holnap folytatjuk.
Szia Jóéjt