Igen, az első korán lesz reggel, az időmérőt tudom nézni szombaton, de jövő héten is dolgozok vasárnap, így a futam az elmarad , ismétlésbe már nem olyan jó nézni... Tavaly is így ment ez...ez van...
Ez egy piros paszta, 1 decis lehet a tubus, és autós boltokban, mega áruházakban biztosan lehet kapni.Annyit tudok h több fajta van, van olyan ami nem benzin álló, hanem olaj álló, van direkt benzinhez, van direkt HFT-hez.Általában szilikon alapúak.Angol nevén Sealant, vagy RTV Sealant.Az RTV tömítések elég sokcélúak, és a szilikon miatt keményen hőálló.Nálunk volt olyan a repgépeknél, amit a hajtóművekben is használtak.
Nem biztos h az mentett meg.Most hogy már össsze van rakva nem lehet tudni, de pasztát is használtam.Disznó módon van kiképezve, mert nem pontosan fedik egymást a peremsíkok, és ahol kijjebb lógott az egyik oldal pereme, ott el is hajlott a faltól a tömítés.Ezért aztán gondolom paszta nélkül nem is lenne jó, de ha mégis találnék alatta foltot, tudom mi a hibás.De fater azt mondja, h ha eddig nem eresztett, akkor ezután sem fog.Egyébként önmagában is elég lenne a paszta, ha esetleg valaki szintén nem akarna aközeljövőben 5Ezret kiadni egyetlen tömítés miatt.
Nem, csak most ültem le... a szerelőmtől jöttem... dumáltunk kicsit,meg a régi HFT-t odaadta a haverjának, holnap viszi és legyártják... a faterja meg holnap viszi Bp-re síkoltatni a hengerfejet...
Most értem haza, gondoltam benézek... aztán hírad után hajvágás, utána lehet, hogy egy kicsit még leszek...
Melóhelyen nem tudod nézni?
Nagyon várja már a Forma-1-et... jövő héten kezdődik...
Nem vagyok beteg, csak egy kicsit fáradt, nem jól aludtam....
Gratulálok, ügyes vagy!
Most értem haza, gondoltam benézek... aztán hírad után hajvágás, utána lehet, hogy egy kicsit még leszek...