Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na lépek, aludni is kellene...
Gyógyulgass Cimbora!
Jéjt!
Igen azaz.....húdelazaaaa
- Te róka... tudsz repülni?
ja! mint a lazulós róka ismered azt a viccet?
Hűűű de laza....
miközben?Egyenként ágyból vagyok telefonnal.
Akkor nézd... vagy közben vagy koncentrálsz a filmre?
Anyám az a zene!õsrégi ehhez film. egyébként nem csipem az ilyen mad max stílusú vhs korszak neki filmeket, de az a játék tér érdekes.
lehet megnézem.Kíváncsi vagyok arra a játék térre, nem emlékszem már azokra az érdekes figurákra.
De régi film! Megnézed?
ketten...ez már totál rendszeres.Szombat este csak mi terheljük a szervert.
Betojok!Emléxel még a running man c filmre?schwarzi játtsza.most nyomják a tv-n.nem biztos h megnézem, de igazi régiség az biztos.
Megint ketten maradtunk...
Na ugye!
Egyébként én is igy tettem volna.
ha elkezdem, akkor nem hagyom félbe tudod... Így qrva szép az egész...
nem szabadott volna egy huzamra lenyomni az egészet.
Az is... meg ahogy tartottam azt a qrva gépet... közben semmi baj, utána mindig rotty...
A görnyedés?Nekem az szokott betenni, akár ülök, akár állok.Na meg amikor begyullad valamiért.
A derekammal holnap nekem is lesz bajom... Több, mint 3 órán át políroztam az amerikait... a karjaimat már most érzem, a derekam meg csak kezd... holnapra K.O. leszek...
Azért óvatosan, eleget öreg gépek ezek már.Köszi, nem olyan nagy a baj, ma kialszom, és holnapra ok.A derekam.Na az keményen rákezdett valamelyik nap.Ha olyan dolgot kéne említeni, ami megpróbál, akkor ez az.
Amíg nálam van a gép, addig visítani fog, ez a dolga... :)
Remélem hamar felépülsz...
Utána meg sikíttatni fogod. .Még nem teljesen, sztem holnap estére leszek korrektül.
Bizony síkoltatni... bár a tömítés tök jó volt, de most már mindegy... Jobban vagy már?
Síkoltatni mi? Tudod mi a jó Erre szoktam mondanak, h "had menjen ha akar"