Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ezt nem mondtam még.De azt mondtam, h megtörténtek olyanok ami miatt muszály vidámnak(Crasy-nek) lenni.Emlékszel?Na ez is egy olyan De ne aggódj, azért jól bírom. Harcolok keményen
Ismerős, ismerőse csinálta...
Most megyek egy kicsit, nemsoká jövök!
Ti melyik bolygón éltek? A gáz majdnem annyiba kerülhetett, nem? 1000Ft-ért?
Kezdelek utálni Titeket! ];oDDD
Nem tudom még, lehet, hogy hamarabb....de most nem akarok arra is költeni...
Nem is mondtad ennyire fáj a derekad néha, szegényke...
Meg vannak a képek:D
Nálam ez már szakmai ártalom lenne... De csak 3 évet húztam le ott, aztán továbbtanultam... ];oDDD
És a fényezés mikor lesz?Ősszel?
És a munkadíj? Mert ez így nagyon olcsó... Haverod a szerelő?
És hogy nincs itt semmi látnivaló
Nekem is kész pénteken a tankom... , 1ezresért hegesztették, gittelték. A péntek tényleg szép napnak ígérkezik...
Tedd össze a kezeidet, mert nekem a simson hengerfejét csinálták 1500-ért
Eddig benne van 5e-ben. De az első telóval még lesz 12eFt, csak az átíratás ne lenne annyi... ]:-( Mind1, az is +lesz.
A fejem meg forgatom jobbra, balra, és üvöltöm, hogy "kéééék, kéééék..." ];oDDD
Akkor most rendesen beruháztál az NS-re! :)
Engem meg előbb hívott a szerelőm... szombaton kész az NSR...
2000 HUF volt a síkoltatás, 3000 HUF a tömítés... ezt kicsit drágának találom, mert tavaly ugyanez a srác csinálta az előző NSR-emhez és akkor 1600 HUF volt...
Fogadjunk hogy azt mondja NÉÉÉÉNÓÓÓÓ-NÉÉÉÉNÓÓÓ
JA, meg vettem még egy kürtöt is. Az eredetivel szépen összerezegnek, durva lett a hangjuk együtt. ]:-)))
Ha még csak a sors lenne.Az is adott rendesen ne félj.Ahogy jön a meleg kezd is fájni a derekam(lesz ebből még visítás azt hiszem)..sebaj jön a szteroid.Nem mindíg lehet a dolgokkal mit kezdeni, van hogy viselni kell.De ez nem a sors.Ezek a ganéj emberek.A sors azért hagy örömet is.
Így igaz...
Sajnos, így van...és mindenért keményen meg kell dolgozni...
Mert egy ilyen helyen élünk.... "Áldjon vagy verjen sors keze..." tudod?!
olaszok
Köszi .Komolyan mondommár a gyomrom is fáj.A francér kell pénzlehúzást csinálni ebből is ennek a qva rendszernek.
Miféle tesztalany?Igazolást persze h kell adniuk.Gondolom a vizsgáról...Még azért nem biztos h kapálózok.Majd neglátom, hogyan alakulnak a dolgok.De ha simliznek, lelépek.