Van persze, nemrég beszéltem a szerelőmmel, és arra jutottunk, hogy ha már úgyis szét van szedve, akkor a hengerfejet elküldjük síkoltatni és a hengerfejtömítést is kicsréljük... úgyhogy még egy hétig nem lesz mocim...
Igazából nem ázhat be semmi ha minden jól van összerakva. Én a tankot felemelve simán a blokkot is lemosom. A karbi két oldalán van két túlfolyó, pl nekem most nem voltak rajta a csövek, úgy raktam rá, ott esetleg beázhat, nem véletlenül van ráhúzva két cső. De mást nem kell félteni én slaggal simán nekimegyek, sosem volt baja egyiknek sem.
Tudtam hogy beugrik neked is a gondolat, h vajon ezt mivel vették föl Jól pörög az eszed Amikor először láttam, én is csak néztem, h "jólvan-jólvan,m ez itt egy rekord döntés, de akkor mivel veszik fel?"Szerintem óriási ez a reklám
Pont azon gondolkoztam, miközben néztem, hogy egy ugyanilyen járműről vették föl? De mondom az lehetetlen, nem lehet semmi kiálló, mert azonnal megzavarja az egyensúlyt...
Alszol este, akkor úgyis tábortüzet kell gyújtanom a kertben...
Valamire egyébként oda kell figyelni motor mosás közbe, ami beázhat?
Meggyógyultál ezalatt az idő alatt Enzo?
De igazuk van a többieknek ne izegj mozogj,pihenj és hamarabb túl leszel rajta
Köszi Igen, ledöglöttem kis időre, de seráfitty, majd jobb lesz.
Na volt ma valaki mocizni?
Enzo mi a baj?Beteg lettél?
Jobbulást
Pont azon gondolkoztam, miközben néztem, hogy egy ugyanilyen járműről vették föl? De mondom az lehetetlen, nem lehet semmi kiálló, mert azonnal megzavarja az egyensúlyt...