Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek én is, holnap munka. Te is menj pihend ki magad, gyógyulj meg!
Hát gőzölni sem tudok, így csak a hársfa tea marad...eddig mindíg kihozott mindenből, hátha jó lesz most is.Köszi egyébként h aggódsz
Ilyenkor a mihamarabbi gyógyulásra kell koncentrálni! Nem tudom, meg is vagy fázva?, gőzölj egy kis kamillával akkor...A természet gyógyszertára mellett voksolok én is
Jó éjt neked is!
Jó Éjt Nektek!
Jó éjt és kellemes 7végét, én megyek megint a természetbe L.
U.i.: a 7végn semmi szájkarate, ok? ];oDDD
Cakát báci!
Ó kedves!Fokhagyma az nincs itthon sztem.De azt nemszívesen fogyasztok, még magamon sem bírom.ilyenkor olajos sűrűre főzök hársfa teéát(gyógyszertárit),é sazt vedelem, de az sincs itthon elég.seráfitty,majd kialszom
Köszi!
A második lesz, meggyőztetek!
Jóéjt!
Az egyik streetfighter videón is lefele néz, faszán néz ki... viszont ott egyenes a kormány...
Na majd kitaláljuk... most viszont alvás...
Jóéjt!
Sziasztok!
Jobbulást cimbora!
Csak nehogy az a fránya influenza legyen, kúráld ki magad , egyél egy kis fokhagymát, az is baktériumölő, mi úgysem fogjuk érezni
A második szerintem is jobban néz ki, azt meg úgyis kitalálod, hogy rakd föl, az optikai dolgokhoz értesz
Jóvan mán bameg, igazad van, tényleg az domború volt, és nem szar, csak az utángyártott. Már lassan nem merek semmit írni. ];oDDDDDDD
Különben jnalmas lenne z élet nem? Az MZ-n lefelé néz, és sztem az úgy tuti is.
Világítótorony... :)
A másodikat mondtátok, azt fogom megvenni... de akkor ki kell találni, hogy hova tegyem fel, hogy faszán nézzen ki...
Mindig van min agyalni...
Ne aggódj, látni nem látott senki, mert elvakítottam, aki csak látott.
Szép lehettél... mint valami kib...szott földönkívüli...
Egyszer vettem egy olyat, ami akkora volt, h nem, is elemmel működött,hanem akksival.Rendesen egy dobozt hordassz a fejeden .30 méteres csíkot húzott a levegőbe.Tiszta mint egy diszkó fénypászta
Köszi! Akkor viszont annál ki kell találjam, hogy hogyan hajtogatom... lehet hogy lefele fog lógni vagy felfelé állni... az gáz?
Emiatt volt jó a kerek mikor odapróbáltuk... kis helyet foglalt...
de akkor most már én is a másik felé hajlok... köszi a véleményeket!
Az etz EREDETI tükre nem szar.
Ráadásul dömború üveg van benne.
Viszont amit utányártanak az tényelg fos.
Az ETZ visszapillantó egy gagyi műanyag, rusnya szar, de ha esel, utana magad is tudsz bele új lapot vágni, és olcsó. A másik a kormánytengely vonalának meghosszabbításában retrós lenne, de szélesítené a vasat, ami forgalomban nem az igazi... De inkább a második...
Fejpántos ledes lámpa... imádom... amikor zaj van a kert végében, fel a fejpántos lámpa, fegyver a jobb kézben és a bal kezem szabad... hasznos dolog a fejlámpa...
Éjszaka csak én vagyok olyan barom h szereljek Van egy fejpántos ledes lámpa.Nyáron volt h élyfélig állítottam a gyulát a Simón.
Passz... buliznak, pasiznak vagy motort szerelnek... :)
Drága hőgyek?