Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, olyan aranyosan meséli...
Nem tudok felállni a géptől.... Muti már a videókat, hol van a gomba az NSR-en?
De legalább meghallgatod
Tényleg jól áll neki... :)
Viszont múltkor valaki kérdezte, hogy lehet-e bukógombát vagy bukóvázat NSR-re tenni... nem te voltál? Na mindegy, lehet, találtam NSR-es streetfighter/stunt videókat... ott láttam.
Múltkor is mondtam neki a Ferrari-s meg az Alonso-s témát, örült neki, hogy nincs egyedül nő létére ezzel... :)
Már nagyon készül az idei szezonra... valamit mondott is a kasztni kialakításáról, meghogy a Redbull már megint jobb kasztnit tervezett, de én nem tudom követni... :)

Üzenem neki, nem nagyon lesz mit szurkolnunk idén Alonsonak, mert nagyon félrementek a Ferrarinál a tervezők, idén nem lesz versenyképes a konstrukció, állítólag.... Hát hiába, nincs ott a Todt, meg a Brown papa...a két nagy koponya...
Nekem sincs motorom... vasárnap viszem hegesztőhöz...
Bár addig visszarakhatnám a tankot, de nem lenne túl gazdaságos motorozás
Na, de kirakom a hangszórót az ablakba, és kimegyek pacsmagolni...
Tudom, én h nem felejtetted el .De hisz még mindíg nem tudnánk találkozni.Egyébként szerintem is nagyon jó neki a piros, szerintem így marad...kifejezetten dög lett a segge
OK... hadd higgyék... :)
Na nem kell a két hátsó lábtartó konzol? Vagy marad a pirosod? (végülis jól áll a motorodnak, csak szeretném ha tudnád, hogy nem felejtettem el, hogy felajánlottam neked)
Édes bátyám!hiszen nekem is ez az álláspontom...hiszen tudod.(csak halkan:Csak azért tettem oda, hogy a menők is azt higyjék, h számítanak )
Volt olyan nekem is, h hónapokon át kellett hallgatni a páromnak, az olajokról való tanulmányaimat.Annyira meg akartam találni a megfelelő olajat a kocsiba, h normálisan egyetemi szakirodalmakat olvastam, érték táblázatokat vezettem, és állandóan traktáltam szegényt ....tűrte szépen .Na azóta ilyen már nincs, nem szeretek túlzásokba esni.
Cimbora! Brümmöghetünk, de nekem még nincs mocim, majd csak valamikor a hétvégén... :)
A "nagymenőkről" meg már múltkor írtam, tudod... itt mindegy ki mit ugat, leszarom... ha nekünk így a jó, akkor majd alkalmazkodnak vagy lelépnek... élőben meg úgyem lenne nagy pofája, hidd el...
Ezt ős is tudja, számtalanszor elmondtam már neki...
Szeva!

Egyet értek!A nőkben az a leg tiszteletre méltóbb, hogy képesek kitartani mellettünk, és bizony erős segítők tudnak lenni

Na de brümmögjünk is már, mert minnyá megin beír valami nagymenő a sok off miatt
Kár, hogy ezt Ő nem olvassa!
Sziasztok!
A férfi nappal kapcsolatban teljesen igazad van... minden nap férfi nap... hacsak belegondolok abba, hogy a feleségem mit kap tőlem néha... hát minden elismerésem az övé, hogy elvisel...
Elég szélsőséges faszi vagyok, sokszor ő hallgatja, ha valami miatt mérgelődöm vagy ha valamit éppen szétverni készülök... Szóval nekem ő egy ajándék, hogy még kitart mellettem...
Hát persze, az egyensúly fontos, a penge élén nem lehet inogni

Na azért mi is inkább pisilünk állva .Ahogy mondod, ez így jó

ÁÁ, dehogy! Fő az egyensúly
Én azért szeretek nő lenni, nekem jobb így, de azt nem bírnám, hogy HTB legyek...
Na irány ki fékbetét nézni....
Ha még egyen jogúság lenne....most már mi vagyunk elnyomva

A férgi napot a 80-as években ünnepelték és kommunista Szombatnak, meg munka ünnepének hívták. .....nekünk ez jár, meg a számlák
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a Nőnapi köszöntéseket! Bár szívem szerint nem ünnepelném, néha bánom, hogy kiharcoltuk magunknak az egyenjogúságot
És kérdem én "férfi nap" miért nincs?..........ja, mert az összes többi az övéké...
"Reggelt doki!".....Na szóval betűzni én kizárólag az ábécét tudom
Csináltam már az Aprilián... meg itthon pár széket... :)
Én is léptem!
Sziasztok!
Jóéjt!
Na gyerekek nekem MOST kell elmenni aludni, mert szó szerint fejberúgott a fáradság.Lehet ki vagyok merülve....CAKÁT!
Betojok !Te viszont tudzs kárpitozni igaz?Hát ez nekem kínai volt
Tudom, általában ott kopik mindenkinek... nem nagy dolog rátenni az új huzatot... elkezded valamelyik végénél, aztán ráfeszíted, megtűzöd, a felesleget meg levágod a végén! :)
Hát hogy húzzam át, nem vagyok kárpitos.Ez nem egyszerű forma, nem csak rá lett feszítve.Ezt be kellene szabni.Jó lesz, két fél tenyérnyi ragasttás elöl-alul.Ahogy ráteszed a motorra, ott kopott szét.