Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Kalap klúra"
Ennyííííí
Erre mondja apám azt, hogy "igyál pálinkát fiam, az majd kinyírja a bacilusokat"! :)
Az komoly... szépen elélgedélnék ott az amerikaival... :)
ÁÁÁ már nem lehet csillapítót.Nem szívesen kábítom magam(most már ).Csak a legutolsó esetben.Pedig a derekamra ment a megfázás, ami amúgy sincs rózsás állapotban.Ezért most olyan,mintha egy hummar parkolna a derekamon .De emlékszel az orvosságra amit írtam?...na az 5 cl unicum volt szájon át Többre tartom, mint bármilyen gyógyszert.
Hát ja!Nemrég itt volt egy olyan kép galéria, ami a világ 10 legolcsóbb benzinéről volt kiállítva.Eszméletlen srácok, de a legolcsóbb benzin azt hiszem 7Ft/liter!
Egyik haverom volt nászúton a feleségével Egyiptomban pár hónapja, azt mondta, hogy átszámítva 1 liter benzin 39 HUF kint... ez azért durva... kib...szott Viktor és bandája...
hát dubaiba 70 forintos benzinnél énse dieselt vennék gondolhatod
Megfáztál a sok fagyállótól... :)
B...sszál be egy fájdalomcsillapítót!
Én azért sportosabbnak találom a másik tükröt.De az is biztos h kevésbé biztonságos,mert jóval kisebb.És az állítási lehetőség is biztos h jobb a simó tükrön....apám!olyan mmintha pofán rúgott volna egy ló, úgy fáj a fejem.Sztemmlázas is lehetek
Ezt sport kocsios csávótól hallottam h a dízel az traktorba való Vérbeli versenyszellemű kifejezési mód, igazából egyet is értek vele.Ha mondjuk lenne 7-8 fokozat a dízelben, akkor tetszene, de igy túl hamar vége van a váltogatásnak, mert ugye ritka hamar lehet beváltani a következőt.
Hát nem jutottam közelebb a megoldáshoz...
Hát valóban jobban tetszik elöl a kerek lámpa, de lehet hogy most már csak azért mert az van... ...Nem.Nekemm jobban i stetszett a kerek lámpa.Na látod ilyen aspektusban nem vizsgáltam a tükröt, h a kerek lámpával passzolna.Kevés az én agyam ehhez ma, bocsi.
Váll?
nem én mondztam:)

Mitom én:)

VAgy van, vagy nincs, de nekem nem rémlik iylen buziság, csak mito blokkban
(szar olasz D:)
Az szól mellette, hogy kevesebb helyet foglal, mint a másik, a szerelőmnél már hozzánéztük, nem rossz...
Pedig azt hittem, hogy te a "kereklámpa" fóbiád miatt arra szavazol...
hát mondjuk nekem a diesel motor nem a szivem csücske szerintem az "tattorba" való kalandozni a szántóföldekre attol függetlenül ha autótvennék énis dieselt vennék mert az a jövő nahmeg a mai üzemanyag árak melett az a leghyatékonyabb
De ugye ezek ősrégi cuccok, meg sem közelítik a mai dolgokat(bár tudom h a pdtdi eléég jó).Nemrég én is jártam autóelektronikai képzésre, de nem fejeztem be.Igazából abban a hozzászólásban a cdti, meg a mostani "hangzatos buzeranciákra" gondoltam.
jo ugye ebbe benne van azis hogy egbe van épitve az adagolóelem a fúvoka meg vezérlő egység és ha valamelyik elszarja magát akkor az egész megy a kukába. és ugye nemoccsó mulatság
Ez csak az én véleményem, de nehogy már a simson pillanót tedd rá
köszi
pdtdi "korszerü"közvetlen befecskendezős motor abban külömbözik a sima tdi töl hogy van benne egy pd elem(Pumpe Düse) finomabb porlasztás nagyobb nyomás szt... röviden tömören
Na gyerekek, segíthettek a választásban, mert nem tudok dönteni a kettő közül... kormányvégbe befúrva, természetesen lerövidített szárakkal és vagy a kormánycsutka fölé vagy alá hajtva képzeljétek el... eddig több szempontból is a kerek (simsonra val) a nyerő, de kikérném a ti véleményeteket is. Tehát a két tükör:
1.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
2.
http://auto-motor.
vatera.hu/al...

Aki véleményezi, annak köszönöm!
Na ezt tuti h nem tudom ezerre, ezért nem tudok mélyebben hozzászólni.De alapvetően szerintem már nem, fognak itten nagy találmányokat kitalálni, de valahogy mégis el kéne adni...gondolom én.Ha minden igaz, te autókat szerelsz igaz?Akkor te fogsz tudni beszélni erről.Mennyire tudom jól?Igaz hogy ezeken a modern szarságokon hangyaf...nyi különbségek vannak, vagy nem?Ezért gondoltam én az előzőt.
"vagy nagyon jól csinálok valamit, vagy sehogy, és ez mindenre igaz"

Na ezzel én is íg vagyok....nincs i sértelme máshogyan.