Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is megyek, ne mérgelődj.Az utcában szoktam kizárólag próbálgatni.de ezt meg te is tudod.
Hát ilyen ötletek mellett gyorsabb lenne a javulás.Én csak a hársfa teát szoktam alkalmazni.De rád is hallgatok, keresek fokhagymát...de azt tenyleg csak miattad.
Belovagolni?!? Múltkor azt írtad, hogy nem mész sehova jogsi nélkül... Persze, csak ide nem jössz le...
Bent? Enzo, mint háztartási robot?
Vagy mire gondolsz?
Feltölteni folyadékkal, visszarakni az idomokat.Ez utóbbi macerás lesz, mert össze-vissza van javítgatva mindenhol.Össze kell polírozni a fújt elemet a többivel.Na meg aztán jól be is kéne lovagolni a kicsikét
Mondom én, kellene az a fokhagyma, mézes tea, meg gőzölés! Maradj bent a seggeden, szerintem bent is van mit csinálnod
Még a szerelőnél van a dög, nem készült még el a tömítés... de már hívhatna...
nah decsudaszép tavaszi reggelre ébredtünk remélem ma mindenki meghajtja a vasat. éna egy tankot biztos kihajtok az nsrböl
Na végre!... Amúgy mit kellene még csinálnod az NSR-en?
Csak a derekam bírja, a többi nem számít De komolyra fordítva igazatok van, hallgatok rátok
Csak rá ne b...ssz! Nehogy valami szövődmény legyen a vége, mert akkor b...szhatod a motorozást egy ideig...
Tudod. ..soha sem voltam az az áldott jó gyermek. Nem bírok a seggemen maradni Csak picit, de kimegyek majd bütykölni.
Enzo, mit csinálsz a motoron betegen?
Miért nem pihensz?!
See ya!Lehet h neked lesz igazad, ez erõsebb lesz sima megfázasnál.Sebaj, a mocit azért tovább készítem ma.
Reggelt mindenkinek!Sajnos kifejezetten rosszabbul.De keményen harcolok
Jó reggelt :)
Itt is szép az idő Végre.
Elég sok dolgom van ma sajnos :( De azért remélem nekem is belefér majd egy kis motorozás
Fél úton talizunk?
Szép reggelt mindenkinek! :) Itt gyönyörű az idő ideális egy NSR naphoz. Nagyomsás, szutyoktalanítás, beállítgatások, polír és ápolgatás. Remélem délutánra már egy gurulás is belefér.
Csatlakozom a kérdezőhöz!
Yess!
Nekem sem rémlett, hogy legutóbb bentre kellett voln szimmering, de nálam minden lehetséges:)
Jó reggelt!
Enzo, jobban vagy már?
Nincs!
Nsr-en nincs váll!
Na akkor jóccakákat mindenkinek!Én is menek, és remélem holnapra csúcs passzban térek vissza
Köszönöm, igyekszem.Jó éjt, szépséges álmokat.