Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is dupla kereklámpás volt...
Aszongyák itten a szakik, h szét kell húzni lánckerék alatti szimering cseréhez.Egyébként én is megoldanám kívülről...legalábbis megpróbálnám.
Mit kell széthúzni? Nem értem
Igen, már látomDe ez tiszta gáz, basszus még a Simsonnál is megoldották, h ne kelljen széthúzni.
Na az igaz, hogy nem néztem még utána.Bocsessz.Igen, pedig rémlett, hogy ott nincs semmi, csak a lánckerék burkolata.
Csak figyelj, hogy FORGÓ és ne csúszó szimeringet kapj, amennyire tanulmányaimból emlékszem, nem ugyanaz a kettő... ]:-)))
ENZO: csokinak igaza van, megfontoltabban kolléga!

Gandi! Ha nem szivárog függőlegesen lefelé, akkor lehet, hogy csak a lánc-spray veri fel a trutyit... ]:-)))
Ha a lánckerék tengely szimeringje, akkor annyira nem örülünk... ]:-(((
A méreteit kell megtudni és bármelyik csapágy szimering szaküzletben kapsz. Nem feltétlenül motoros boltban kell venni, olcsóbban megkapod csapágyboltban. :) Pár száz forint. Ja és érdemes porvédős szimeringet venni. A régit ki kell oprálni, elvileg túl könnyen nem jön ki. Bele kell ütni egy vékony csavarhúzót vagy valami kampós dolgot és kihúzni. Az újat pedig betolni óvatosan. A helyére sem megy túl könnyen, én be szoktam rakni fagyasztóba előtte attól picit összemegy az oldalát bekenem olajjal vagy szilikonnal így viszonylag kulturáltan bemegy a helyére ha a blokk meleg az mégjobb akkor kitágul és még könnyebb a helyére tolni.
kipumpálható. voltmár hozzá szerencsém
A kerék hogyan verhetett ennyire durván fel? Lehet, hogy azt sem ártana megnézni, amit lengéscsillapítónak és rugónak hívnak... ]:-)))
ne dumálj neki hülyeségeket mikor még azt nem is szedted szét
nincsen ott dekni
ezt csak úgy lehet szétszedni ha széthúzod a blokkot, azt meg nem kellene
ke kell feszegetni azt a szimeringet
Megvallom, ennél a féknél még a kezed is szebb látványt nyújt. Próbáltad L-es orvosi gumikesztyűben? Hatásos... ];oDDD

Eléggé felújító-készlet gyanús az a fék, úgy komplett. A betétek nagyon gázok, félrefog az egész, mert az egyik önbeálló-csap megragadt, szerencsére nagy baj még nem lett belőle. De ettől még felújítható elvileg (felújító készlet néven keresd a motorodhoz). Ha lenne most működőképes vasam, szívesen leugranék megnézni (amúgy is szeretsz, nem? ];oDDD), meg segíteni, de ugye nincs... ]:-(((

Emzoli, ennek is simán kipumpálható a munkahengere, a karmantyú cseréhez?
Jó nehéz emberkék ülhettek rajta, ha beleért a kerékbe a cső! Szerintem leszedem, bár alattam, szinte meg sem mozdul, ha ugrálok rajta akkor sem
jah hogy a neont csak most vetted észre? :D csupa meglepetés ez a motor
A szimering cserét inkább csakorlott végezze, de nem biztos h nagy ügy.A dekliben lévőt megpróbálhatod végül is te is.Le kell szedni mindent arról a dekliről, és el kell dönteni a motort, h ne feltétlenül kelljen leereszteni az olajat.Tömítés jobb ha kéznél lesz, vagy nagyon-nagyon óvatosnak kell lenni.
nekem is ijen ferdére kopott az első betét
szerintem ezzel nemsokat tudunk csinálni
a lánckeréknél ersztheti az olajat a szimering, ezt nem ojan nehéz kicserélni, bár ha be van ragasztva akkor elég nehéz kiszedni
Az pozitív... Gondolom, nem is horribilis az ára, de nem találok neten, hol lehet kapni?
A tankpadról az a véleményem, h várj vele türelemmel ...lehet hogy tudok valamit, amit te nem?
A lánckerék alatt van egy szimering ott ereszthet ha már elhasználódott. Szerencsére kívülről cserélhető.
Hát sziííía!
Azt egyszerű cserélni?
A tankpadról mi a véleményed?
Sziasztooook! Végre van időm élni is egy kicsit! :) Visszatértem. Van valami fontos amiről lemaradtam? Találkozóval kapcsolatban volt valami fejlemény? :) De mindjárt nekiugrok és elkezdek visszafelé olvasgatni.
ÁÁ értem már.
Na hölgyem!Akkor már villoghatsz is .A lánckeréknél levő szimering lehet h cserés.
HTB=Háztartásbeli Nálam ez egyet jelent a börtönnel.... Meghalnék, ha be lennék zárva otthon, és csak a főzésből, mosásból takarításból, gyereknevelésből(ami még nincs), férjuram ellátásából(szintén nincs) állna az életem....
Igaz, így nehéz, de sokkal izgalmasabb is..munka, párkapcsolat, hobbik, háztartásvezetés...néha kár, hogy egy nap nem 36 órából áll...