Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 bar körül kéne lennie
Sziasztok menyi a gyári kompresszió a hengerben, most mérettem és elég drasztikusnak tűnik
De azt áruld már el lécci, mi az a HTB.Reggel óta nem tudom kitalálni.Itt keresgélem, de a gugli is beletörött
Én is kimenek, feltöltöm a rendszert.
Hova?Mindjárt hallatszik is az interdimenzionális kapu vákuumjának a hangja, és én sem leszek akkor...ááá segítség!....beszippaaaaaaaaa....ssssssszzzzzzzzzpppp
Gondoltam erre, de a tetejét meg a kormány vége védi nem?
Kicsit lelépek fát vágni,aztán majd jövök később...
Nem ám eltűnni!
Ha lejebb teszed, akkor csúszásnál átbillen a súly miatt és a teteje kapni fog...
Rendben, én hiszek, de sztem az oldalán(kicsit lejjebb) jobb lenne.Megnézem namsokára.
Ott a pont a videón... fektesd le a motorodat és meglátod... ott a legjobb... :)
Na látod!Mondtam én h kifogyhatatlan vagyok meglepetésekből ...rendben.Az váz ugyanaz mind2 változaton ugyi?Mert akkor én inkább a deltabox oldalára tervezném.Az idom felfogatási pontok elég satnyág eny dergáláshoz...bár a csúszáshoz nem .Na ennek nekiülök, megtervezem, de már tudom, azt is h miből lesz, hogy lesz, csak azt nem h hova...
Először nézzük meg milyen lesz a tiéd... :)
Igen, igen!
ÓÓkézs
ÁÁÁ!Már érteni!Eddíg is érteni, csak nem tudni!Kici Ócó. .Ilyet még tudnék is esztergáltatni az ösmerős bácsikával Meg is tervezem!Kér még valaki belőle?, vagy megvárjátok a prototípust?
Megint a két utolsó mohikán
Cimbora! Ha csak a gombát akarod feltenni, akkor nem kell megvágni! A csavar helyére hajtod be a gombát baszki! Ott ne bántsd! Csak tekerd be... az idomokat is rögzíteni fogja, meg bukógombád is lesz... :)
Tartalékold a hangszórót
Akkor én majd felhőkön potorozok, mert biztosan nem vagdosom meg.Vagy ki lesz találva valami másik.Ezek is sufniban csinálták.Meg lehet azt oldani, nincs abban baj.
Aham , na ki is megyek, megnézem! Ablak kinyit, hangszóró kitesz, motor kitol, szerszámok elővesz, és úúúúhhhhúúúhhh Jastamba....
Persze, egy kicsit át kell szabni a gyári kasztnit, hogy jól nézzen ki... :)
A második inkább tetszik, mert nem igazán akarom leszedni a burkot.De jól láttam, h megvagdosta?
Itt a bukógombás videó:
http://youtu.be/1-_w5gSDB6c
Mindjárt megkeresem... de addig is: van egy idomfelfogatási pont az NSR-eken, a hűtő mögött megy keresztbe egy merevítő rúd és annak a két végére teszik. Az amúgy is idomfelfogatási pont, úgyhogy csavar helyett berakják ezt...
Egy bukókereteset már találtam, tök fasza... addig linkelem ezt:
http://youtu.be/nBPmlgDdXc8
De.Én voltam.Muti csak!