Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lyukas
agyok, csak visszapillantókat nézegetek... nem tudom mlyen legyen... kerek, szögletes,...
Igen a dupla ajkúról van szó de hívják porvédősnek is, ugyan az. :)
Ihol vagyok!
Milyen a porvédős szimering?Nem csapágyra gondolsz?Vagy a dupla ajkúra?
Ok, köszi!
Elég nagyott esett de semmi baja szerencsére, felállítottam és azóta is megy rendesen. Az indexet és a váltókart lecseréltem és ennyi...
Várunk!
Igen, mondd meg azért, hogy mire kell és nem árt ha porvédős.
Gyerekek, egy picit eltünök(el kell menni orvosságért), kb 15-20 perc.
Még nem írtad.Akkor legalább tudod mit kell tenjni, ha az is elöregedik, de addig is van gyári
Nézz azért körül, mert én pl ismerek olyan SKF boltot, ahol inkább nem vásárlok3X-4X drágább), hanem vagy a helyi ótós bótban, vagy a motorosban inkább.
Bizony, hogy emlékszem... :)
Jut eszembe... írtam már, hogy megjött az új kupak? Tök faszák a tömítések!
Nekem meg felakadt a tűszelep... a disznaja, és hazáig ömlött a benya.Otthon meg majdnem ki kellett szedni a karbit, mert nem akart semmilyen kocogtatásra visszamenni normál helyzetbe...talán emlékeztek még rá
Jóféle... az enyém simán leállt... felállítottam, beindult... elindultam, aztán 300-400 m múlva leállt... toltam 2,5 órát... :)
Köszi, feljegyeztem! De először tényleg derüljön ki, hogy onnan jön e az olaj. Ha igen, akkor csapágybolt, és ilyen méretű forgó szimeringet kérjek?
Hát öreg!Sajnálom h te lettél a példa, de most már tuti h megcsinálom azt a gombát.
Az enyém le sem állt! Még a földön fekve is ketyegett! :D
Nagyon szép fényezése és matricázása van, nem nagy terjedelműek a sérülések. Megpróbálok javító színeket szerezni majd és kijavítani a kis hibákat. Emiatt nem kell újra fújni. De az igaz ha lett volna egy bukógombám most csak röhögnék egyet rajta.
Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod, a sebed begyógyul, a motorét meg begyógyítod...
Helyes, vannak még normális emberek...
Tavaly, mikor elcsúsztam, ugyanez volt... felpattantam és egyből állítottam fel a motort, hogy indul-e...
Ez igaz...
Egy srác állt kocsival a kereszteződésben, ő megállt és megkérdezte minden rendben van-e. De végülis azonnal felugrottam és szaladtam a motorhoz meg se néztem a térdem, már csúszás közben is azt néztem hogy istenem mi lesz a Hondával....... XD Már fel is állítottam mire odaért.
Nem akarok én borulni, de látod h milyen dolgokon múlik.