ÁÁ kalapács Az őrült!.....én nem vagyok ittem senki, de egyébként valóban lassan el kell kezdeni készülődni.Nemsokára linkelem a 3 helyet, aztán választhattok.
Én is svédfogóval fogtam rá .De ha megfúrod, akkormégúgy nem fogod tudni kiszedni soha.Ki kell venni, h acserélsz vmit a kormányon...vagy nem kell?...mondjuk akkor i sott lesz a fogó
Úgyhogy valószínüleg a Velencei-tó partyra 50-esként érkezem... meg akkor a feleségem vagy robogóval vagy valami "50-es" géppel... így is mehetünk főszervező Úr? :)
Na! Jólvan.Mondtam én hogy gyurma jó oda.A kormányban van menet, jó 5let az a pillantó, én is így tettem volna, de nem jutott eszembe(tudtam, csak nem sejtettem )
Na gyerekek, a tankjavító gyurma király, benzin bele és éppen most álltam be az amerikaival az udvarba... fél siker, hétvégére készen lesz az NSR is. Felkerülnek a matricák (NS 50R) a két oldalára, biztosítást megkötöm, aztán hajrá...
Ja, a visszapillantóra is van ötletem: a két kormányvéget megfúrom, menetet vágok bele, aztán a kormány végébe lesz betéve két tükör... ja, és a blokkba bele lesz ütve az "50 ccm", meg az "NS 50R" is... azt hiszem ezzel elegett teszek minden elvárásnak...
Teljsen egyetártek, csomkban hullik a hajam az összes kerekedelem által gerjesztett műbalhétől, kezdve a karácsonynal, végezve a valentin nap nevű buzulással.
Senkinek nem veszek/adok soha semmiylen iylesmi alkalommal semmit, locsolni is életemben egyszer voltam, mert kényszerítettek rá ygerekkoromban, de többet az sem fordult elő:)
Bocs, lehet érte utálni, de az átlagtól eltérő nézeteket vallok:
Szerintem szeressük őket minden nap, hogy ne kelljen külön egy nap erre. Inkább minden nap egy "kicsit", nem jobb?
Olyan érzésem van, mintha az ilyet a virágárusok találták volna ki. Én a feleségemnek nem szoktam ilyen napokon semmit adni, inkább adok többször, máskor, mikor nem is számít rá. A meglepetést jobban szereti... ]:-)))
Ja, fontos: Beni ma megnyerte a versenyt, a műhelyben. Figyeljétek a kezét. Az iskolában tanulja vajon? ];oDDD
De azért csak linkelgetsz... :)
Akkor a tiédet már megfúrták...
Nincs menet a kormánysúlyban, de én kifúrom és vágok bele menetet... :)
Ja, a visszapillantóra is van ötletem: a két kormányvéget megfúrom, menetet vágok bele, aztán a kormány végébe lesz betéve két tükör... ja, és a blokkba bele lesz ütve az "50 ccm", meg az "NS 50R" is... azt hiszem ezzel elegett teszek minden elvárásnak...
Ettől függetlenül értékelem, kösz.
Senkinek nem veszek/adok soha semmiylen iylesmi alkalommal semmit, locsolni is életemben egyszer voltam, mert kényszerítettek rá ygerekkoromban, de többet az sem fordult elő:)
Szerintem szeressük őket minden nap, hogy ne kelljen külön egy nap erre. Inkább minden nap egy "kicsit", nem jobb?
Olyan érzésem van, mintha az ilyet a virágárusok találták volna ki. Én a feleségemnek nem szoktam ilyen napokon semmit adni, inkább adok többször, máskor, mikor nem is számít rá. A meglepetést jobban szereti... ]:-)))
Ja, fontos: Beni ma megnyerte a versenyt, a műhelyben. Figyeljétek a kezét. Az iskolában tanulja vajon? ];oDDD