Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most csinálod? Húzd át az egészet, ne foltozd! Ha kell, adok hozzá fekete műbőrt (fasza erős)...
Itten vagyok!Kell még csinálni az ülést.Az elülső sarkánál szakadt.Megfoltozom.
Leléptetek vagy mi?
Hát annyit kéred, most rontsam el a kedved?
Nem vagy szervező,mi? :)
De azért csak linkelgetsz... :)
ÁÁ kalapács Az őrült!.....én nem vagyok ittem senki, de egyébként valóban lassan el kell kezdeni készülődni.Nemsokára linkelem a 3 helyet, aztán választhattok.
Te vagy a szervező baszki!
Fogó mindig kéznél lesz... meg a kalapács is!
Fogó mindig kéznél lesz... meg a kalapács is!
Tőlem kérdi kedveském?Hát ki vagyok én h bíráskodjam fiatalember?
Én is svédfogóval fogtam rá .De ha megfúrod, akkormégúgy nem fogod tudni kiszedni soha.Ki kell venni, h acserélsz vmit a kormányon...vagy nem kell?...mondjuk akkor i sott lesz a fogó
Úgyhogy valószínüleg a Velencei-tó partyra 50-esként érkezem... meg akkor a feleségem vagy robogóval vagy valami "50-es" géppel... így is mehetünk főszervező Úr? :)
Nem akarom kivenni a súlyt... tegnap próbáltuk a szerelővel, de az imbusz is elforgott benne, szar már a foglalat, úgyhogy megfúrom...
Tekerd ki.Vagy appa agarod bele rakni?úgy más.Azt hittem ki akarod venni a súlyt
Kormáynsúly végébe imbusz-kulcs megy bele...
Akkor a tiédet már megfúrták...
Mé nincs?enyémen van...
Oscar, mi?!? :)
Nincs menet a kormánysúlyban, de én kifúrom és vágok bele menetet... :)
Na! Jólvan.Mondtam én hogy gyurma jó oda.A kormányban van menet, jó 5let az a pillantó, én is így tettem volna, de nem jutott eszembe(tudtam, csak nem sejtettem )
Na gyerekek, a tankjavító gyurma király, benzin bele és éppen most álltam be az amerikaival az udvarba... fél siker, hétvégére készen lesz az NSR is. Felkerülnek a matricák (NS 50R) a két oldalára, biztosítást megkötöm, aztán hajrá...
Ja, a visszapillantóra is van ötletem: a két kormányvéget megfúrom, menetet vágok bele, aztán a kormány végébe lesz betéve két tükör... ja, és a blokkba bele lesz ütve az "50 ccm", meg az "NS 50R" is... azt hiszem ezzel elegett teszek minden elvárásnak...
Óriási a kiccsávó Hát ha ezt a suliban tanulja, vedd onnan ki gyorsan
Uram!A szívemből szólott!Én szintúgy vagyok vele, hogy igyekszem minden nap tisztelettel bánni a nőkkel....remélem ezt a mi hölgyeink is érzik
Köszönöm, köszönöm, de szükségtelen.
Ettől függetlenül értékelem, kösz.
Teljsen egyetártek, csomkban hullik a hajam az összes kerekedelem által gerjesztett műbalhétől, kezdve a karácsonynal, végezve a valentin nap nevű buzulással.
Senkinek nem veszek/adok soha semmiylen iylesmi alkalommal semmit, locsolni is életemben egyszer voltam, mert kényszerítettek rá ygerekkoromban, de többet az sem fordult elő:)
Bocs, lehet érte utálni, de az átlagtól eltérő nézeteket vallok:
Szerintem szeressük őket minden nap, hogy ne kelljen külön egy nap erre. Inkább minden nap egy "kicsit", nem jobb?
Olyan érzésem van, mintha az ilyet a virágárusok találták volna ki. Én a feleségemnek nem szoktam ilyen napokon semmit adni, inkább adok többször, máskor, mikor nem is számít rá. A meglepetést jobban szereti... ]:-)))

Ja, fontos: Beni ma megnyerte a versenyt, a műhelyben. Figyeljétek a kezét. Az iskolában tanulja vajon? ];oDDD