Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos dobtak ki, csak senki nem tette föl netre, magyarnak is kell lennie, mert akik Magyarba vásárolták kaptak hozzá...szerintem
Az haver komoly vas/acél(nem tudom edzett-e, de valószínűleg az).Ha egy mód van rá, azt ne üsd
Én azt hittem így hívják ezeket az alváz rendszereket...
Egyébként nem is értem, miért nem dobtak ki Jc22-höz is manualt.Nem tartott volna sokból lecserélni pár képet.De még engem is meg szokott téveszteni néáha, mert rendesen az F-es verzió képei vannak benne.
bizony!
Acél legalábbis az enyém az :)
Neem isssss Az enyim a szebbb! Na jó, egye fene, de az enyémnek a szeme szebb!
Miénk Alcast Frame...
Milyen anyagból van a kormánysúly?
deltabox a yamahába van
mujszály türelmnesnek lenni.Mondjuk, amíg nincs licence, addig tök mind1.Beosztom szépen...több nap, mint karb i
See ya kedves hölgy!Már hiányoztál ....na tessék a két motor mint Ádám, és Éva.A vázat már én is vizsgálgattam, hogy a felépítés rendesen különbözik.De most látom, hogy más is.De sztem az én deltaboxom szeeeeebbb
Türelmes faszi vagy...
Szép mondhatom... itt a szezon, a motorok meg darabokban...
Az enyém meg a szerelőmnél... mikor lesz már kész az a qrva tömítés?!
Ez mind a víz miatt ...ja és miattad, h le tudjam mérni a tömítést, amit már úgyis tudtál .Nem baj, legalább ösztönöztél....A mai napi munka:Visszaraktam a vízpumpa fedelet, és elkezdtem kicserélni az idom tartó csavarokat szép új, csillogó impusz csavarokra.Holnap töltöm, és tovább rakom össze.

Azért nem teljesen ugyanaz mint a JC22, néha kicsit félre is vezet a manual, de azért többnyire sikerül kibogozni....
Az enyém is most hasonlóan áll...bent a helyén...
Nem tudod, hogy a kormánysúly milyen anyagból van? Lehet, hogy jobban nézne ki, ha átfúrnám...
Jól szétkaptad te is.... pedig itt a szezon Cimbora!
Na mi van?mMegint magamnak bulizok?....nem baj, megszoktam
Minden kezdet furcsa, talán félős....de bizalommal tölt el, és ez a bizalom hajt tovább...
A mai napi zene dömping:

http://youtu.be/E_gcZsribi0
Na!Így már tiszta, mint a vatta...ja nem...az p uha
Hülye...