nah jó félre téve a viccet. Kinek milyen napja volt? :D én ma kicsit odavertam a simsonnak (nsrbe nincs olaj meg benzin se xD) úgyhogy jókedvekkel teli vagyok
Számolj, 1'600 km és 10 óra, az még átlagban is 160 km/h. Osztrákoknál nem ment autópályán, vagyis végig 70-90. Mondjam tovább, vagy összeállt... ]:-)))
Gandi bár nem áll szóba velem tegnap óta, de attól még nagyon emlékeztet arra a lányra... ]:-)))) Ö is picikkel kezdte, aztán megkapta az oltást, és utána már nem volt megállás.
Tudod mit tanítottam meg elsőnek a vasról? Hogy hogyan állítsa talpra, mert akkor már nagy gond nincs (technika kérdése az egész). ]:-)))
Egyszer ülj fel utasnak egy ilyenre. Amikor lenyeletem veled a nyelved, utána megbeszéljük, hogy nyeleznéd-e. Elképzelni sem tudjátok, mennyire más. ];oDDD 1-esben 140-150, 40-től rakhatod a hatodikat simán, de csak 160-tól kezd igazán húzni benne...
Persze idióta szervdonorok mindig is lesznek...
A legdurvább gép a seggem alatt egy Katana volt, 170 kg, 192 Le fékpadon. Ede barátom gépe, a vaddisznó. Leírni sem tudom, milyen volt a ráfeszítette vaddisznó bőrrel...
Ott éreztem gyorsulás közben azt, hogy préseli össze az agyamat...
2-nál tovább nem tudtam váltani. Olyan 180 körül már fékeznem kellett, mert vége volt az útnak. ]:-) A mexikóin mentem a Fogarassy és a Mogyoródi között, az annyira nem rövid... ]:-D
Azért azt sem árt hozzátenni, hogy egy nő valószínűleg nem fogja fogvicsorgatva kitekerni a fülét egy ilyen gépnek.Nem biztos h nekiáll hazárdírozni, ami ugye nálunk meg adott .Én pasiként nem mondanék olyat, h áá úgyis csak nyugiban fogom lovagolni a gépet ...annál nagyobb oktánú a vérem
A barátnőmnek is vettünk egy CBR 1000 F-et (136 Le, 235 kg), azzal járt ki melózni, Olasz országba, 6 éven keresztül . 1'600 km/10-12 óra, kb. egy seggel... ];oDDD
azért éehet ám normálisan is menni 600asal. főleg sor4el. nekem van egy csaj ismerősöm lerakta a nygamotorjogsit vett elsőre egy 600as gsxr-t. és szépen megy vele. "olyan" mint a 125 2t nagy fordulaton indul el azis.
Persze hogy elég... a pitbike viszont teljesen más feeling.. nem a végsebesség a csúcs (80-90 km/h volt az enyém gyárilag), hanem az érzés! :) Tényleg egy kib...szott deszkán ülsz! :)
engem a hatszáz szó hallatán is kiráz a hideg(Öcsi haverunk).Sztem egy 400-as kawa eléggé megy már, annál többet nem érdemes kívánni.De ez a kis nyolcad literes elég örömet fog nekem okozni, ahhoz h ne akarjak másikat.Szeretem azt az érzést, amikor tudom h többre vagyok képes, kint a motor.Amikor eljut az ember erre a szintre, akkor kezdődik igazán a vezetés, mert akkor máj játszani is tudsz vele.Ez meg egy olyan nagy dögön nagyon nehéz, én pedig az élményért akartam ezt a gépet(nem az élvezet hajszolása, hanem a kellemes motorozás élménye).Ez is megy 140-150-et, az nekem elég.
A hölgyeknek boldog nőnapot, Zolinak meg boldog névnapot kívánok!
Boldog Nőnapot!
Boldog Nőnapot!
Gandi bár nem áll szóba velem tegnap óta, de attól még nagyon emlékeztet arra a lányra... ]:-)))) Ö is picikkel kezdte, aztán megkapta az oltást, és utána már nem volt megállás.
Tudod mit tanítottam meg elsőnek a vasról? Hogy hogyan állítsa talpra, mert akkor már nagy gond nincs (technika kérdése az egész). ]:-)))
Persze idióta szervdonorok mindig is lesznek...
A legdurvább gép a seggem alatt egy Katana volt, 170 kg, 192 Le fékpadon. Ede barátom gépe, a vaddisznó. Leírni sem tudom, milyen volt a ráfeszítette vaddisznó bőrrel...
Ott éreztem gyorsulás közben azt, hogy préseli össze az agyamat...
2-nál tovább nem tudtam váltani. Olyan 180 körül már fékeznem kellett, mert vége volt az útnak. ]:-) A mexikóin mentem a Fogarassy és a Mogyoródi között, az annyira nem rövid... ]:-D
Most viszontelköszönök, megyek és elteszem magam holnapra...
Jóéjt nektek!
Sziasztok!
Toyota Corolla 56Ft/km
Honda VFR 750 36Ft/km
Yamaha ? 125 12Ft/km
Mire kell a motor? Nekem az NS arra, hogy bejárjak vele Pestre, a forgalomban kiváló... ]:-)))
Amúgy egy 50-esen is baromi komolyan nézek ki!
Na de mi neked a komoly motor?