Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah jó félre téve a viccet. Kinek milyen napja volt? :D én ma kicsit odavertam a simsonnak (nsrbe nincs olaj meg benzin se xD) úgyhogy jókedvekkel teli vagyok
csajok* nehogy ENZO magára vegye
csk sok boldog nőnapot
Sziasztok!
A hölgyeknek boldog nőnapot, Zolinak meg boldog névnapot kívánok!
Szia!

Boldog Nőnapot!
Szia!
Boldog Nőnapot!
mentem már pár 600as géppel meg 900as monsterral is tudom azért hogy miröl van szó
Számolj, 1'600 km és 10 óra, az még átlagban is 160 km/h. Osztrákoknál nem ment autópályán, vagyis végig 70-90. Mondjam tovább, vagy összeállt... ]:-)))
Gandi bár nem áll szóba velem tegnap óta, de attól még nagyon emlékeztet arra a lányra... ]:-)))) Ö is picikkel kezdte, aztán megkapta az oltást, és utána már nem volt megállás.
Tudod mit tanítottam meg elsőnek a vasról? Hogy hogyan állítsa talpra, mert akkor már nagy gond nincs (technika kérdése az egész). ]:-)))
Egyszer ülj fel utasnak egy ilyenre. Amikor lenyeletem veled a nyelved, utána megbeszéljük, hogy nyeleznéd-e. Elképzelni sem tudjátok, mennyire más. ];oDDD 1-esben 140-150, 40-től rakhatod a hatodikat simán, de csak 160-tól kezd igazán húzni benne...
Persze idióta szervdonorok mindig is lesznek...

A legdurvább gép a seggem alatt egy Katana volt, 170 kg, 192 Le fékpadon. Ede barátom gépe, a vaddisznó. Leírni sem tudom, milyen volt a ráfeszítette vaddisznó bőrrel...
Ott éreztem gyorsulás közben azt, hogy préseli össze az agyamat...
2-nál tovább nem tudtam váltani. Olyan 180 körül már fékeznem kellett, mert vége volt az útnak. ]:-) A mexikóin mentem a Fogarassy és a Mogyoródi között, az annyira nem rövid... ]:-D
Tudjátok már biztosan, hogy ilyenkor szokott előkerülni Öcsi haverom...ő is nyelezte....egy ideig....600 Köbci azért már bőven sokk.
hát jamondjuk az igaz :D aztis ugyanugy nyelezném
Azért azt sem árt hozzátenni, hogy egy nő valószínűleg nem fogja fogvicsorgatva kitekerni a fülét egy ilyen gépnek.Nem biztos h nekiáll hazárdírozni, ami ugye nálunk meg adott .Én pasiként nem mondanék olyat, h áá úgyis csak nyugiban fogom lovagolni a gépet ...annál nagyobb oktánú a vérem
mondjuk az azért már elég merész főleg a230kilóval
A barátnőmnek is vettünk egy CBR 1000 F-et (136 Le, 235 kg), azzal járt ki melózni, Olasz országba, 6 éven keresztül . 1'600 km/10-12 óra, kb. egy seggel... ];oDDD
azért éehet ám normálisan is menni 600asal. főleg sor4el. nekem van egy csaj ismerősöm lerakta a nygamotorjogsit vett elsőre egy 600as gsxr-t. és szépen megy vele. "olyan" mint a 125 2t nagy fordulaton indul el azis.
Jó éjt! ]:-)
Én is erre gondoltam!Szevasztok!
Na ja... majd meglátjuk! :)
Most viszontelköszönök, megyek és elteszem magam holnapra...
Jóéjt nektek!
Sziasztok!
Hát tudod:ez úgyis a te döntésed Ezt neked kell meghozni.
Igazad van... nekem is elméletileg melóba járni kellett... aztán belezúgtam a sebességbe, meg abba, hogy nincs 4 kerék, nincs tető... beleszerettem...
Persze hogy elég... a pitbike viszont teljesen más feeling.. nem a végsebesség a csúcs (80-90 km/h volt az enyém gyárilag), hanem az érzés! :) Tényleg egy kib...szott deszkán ülsz! :)
Szerelő haverom számolta ki:
Toyota Corolla 56Ft/km
Honda VFR 750 36Ft/km
Yamaha ? 125 12Ft/km

Mire kell a motor? Nekem az NS arra, hogy bejárjak vele Pestre, a forgalomban kiváló... ]:-)))
engem a hatszáz szó hallatán is kiráz a hideg(Öcsi haverunk).Sztem egy 400-as kawa eléggé megy már, annál többet nem érdemes kívánni.De ez a kis nyolcad literes elég örömet fog nekem okozni, ahhoz h ne akarjak másikat.Szeretem azt az érzést, amikor tudom h többre vagyok képes, kint a motor.Amikor eljut az ember erre a szintre, akkor kezdődik igazán a vezetés, mert akkor máj játszani is tudsz vele.Ez meg egy olyan nagy dögön nagyon nehéz, én pedig az élményért akartam ezt a gépet(nem az élvezet hajszolása, hanem a kellemes motorozás élménye).Ez is megy 140-150-et, az nekem elég.
Múltkor még a 600-astól óvtál... vagy csak az irigység beszélt belőled?!
Amúgy egy 50-esen is baromi komolyan nézek ki!
Jó kis levezető zene... :)
Na de mi neked a komoly motor?