Technika tanár nagyon komoly volt általánosban... Végh Gyula bácsi... olyan szigorú szemei voltak, hogy már csak a nézésétől, meg a mély,erős hangjától a pad alá csúsztunk... Apu meg ráadásul ismerte mindegyiket, mivel helyi gyerekek voltak, együtt nőttek fel, vagy valamelyik tanította őt is... külön megkérte őket, hogy a távollétében szülői hatáskörben járjanak el velem szemben... gondolhatod mennyit kaptam... :)
Na nekünk is volt egy olyan napközis tanár aki bírkózó volt európai szinten.Na az sem ütött kicsit....na meg a technika tanár.na attól a mai napig recseg a nyakam
Jó reggelt, Sziasztok!
Gondoltam benézek, hátha... és mégis, már korán reggel itt nyomjátok! ENZO, akkor gondolom meló még semmi, mi?
Rongálás... na nemár'! Én is voltam kölyök, de nekünk olyan tanáraink voltak, hogy simán levert egy pofont, aztán elmondta a szülőknek, otthon meg azért vert meg apám. Szóval mi nem is mertünk volna rongálni... Ráckevén a gimiben dolgozott Balogh Laci bácsi, jó 2 méteres, masszív földrajz tanár... a fél osztály felelt nála minden órán, nagyon szerettem. Na egyszer próbáltam súgni az egyik srácnak... gyerekek, a tanár úr felállt, odahívott, a bal kezével simogatta az arcomat, a jobbal meg olyat levert, hogy még következő órán is sípolt a fülem...
Ne aggódj, majdnem mindenki volt bolond.Az a lényeg, h túléltük, és nem okoztunk bajt.Na meg persze h megjött az eszünk. Mondjuk egyszer nekem összejött egy csatt, de annak se lett sérültje.
Már kamaszként is rendes, dolgos, hasznos tagja voltam a társadalomnak. Pl. sokat segítettem az észak-pesti Rendőrkapitányságok munkáját azzal, hogy velem tudták gyakorolni a nagy sebességű éjszakai üldözéseket (meg ne próbáld, akkor még nem volt forgalom, alig volt autó az úton), bár ez nekik soha nem végződött sikerélménnyel... ]:-)))
Nem vagyok rá büszke, mert meg is halhattam volna, de még nagyobb gáz, hogy meg is ölhettem volna valakit, csak azért, mert még fiatal voltam a jogsihoz, de mégis közutakon kellett motoroznom... ]:-( Jó nagy barom voltam így visszanézve. ]:-/
sajnos sérült.Egy zöld műanyag szerű vékony tömítés volt ott.nem papír, mert teljesen műanyag érzetű volt.Simán a paszta nem megy igaz? mert akkor lebattyogok az autós boltba, hátha van kivágható
Ha nagyon ügyes vagy, megpróbálhatod oda visszajátszani, ahol eredetielg volt, VÉKONY pasztaráteggel még tömíthet is,ha nem sérült meg amikor szétszedted.
De ez alapbó cserés szétszedésenként.
Heló. Az érdekelne h az nsr-em en én nem kimondottan pover szelepet találtam hanem egy rc szelepet. Ez nekem azért furcsa mert elötte volt cagiva-m is és azon kimondottan pover szelep volt irva. Ez a kettő most akkor ugyan az csak máshogy hivják?
Osztom az álláspontodat. Van haverom, aki farag, nem kispályásan, nem padba, hanem fába, fából. Az művészet, ez rongálás.
Bocs, de én sem kedvelem az ilyen játékot... ]:-///
Kívánom neked, hogy valami nagydarab barom elkapjon, és a homlokodra írjon valami kedveset.
Esetleg a motorodra.
CSak fillcel, hiszen azt le lehet mosni...
Feltehetően rettentően fel lennél háborodva, ha ez történne.
Akkor nem buktálle ezekszerint .Hú!Volt olyan h egy egész feliratot karcoltam bele a padba, de nem ám sima betűkkel, hanem rendesen "míves" volt a dolog.Épp az utolsókat simítom, amikor fölém lép a tanár. ...."van neked lelkivilágod?" aztán tovább sétált .De jónéhány padon otthagytam a névjegyem .gyszer volt egy gyönyörű cápa is, amit belevéstem
Gondoltam benézek, hátha... és mégis, már korán reggel itt nyomjátok! ENZO, akkor gondolom meló még semmi, mi?
Rongálás... na nemár'! Én is voltam kölyök, de nekünk olyan tanáraink voltak, hogy simán levert egy pofont, aztán elmondta a szülőknek, otthon meg azért vert meg apám. Szóval mi nem is mertünk volna rongálni... Ráckevén a gimiben dolgozott Balogh Laci bácsi, jó 2 méteres, masszív földrajz tanár... a fél osztály felelt nála minden órán, nagyon szerettem. Na egyszer próbáltam súgni az egyik srácnak... gyerekek, a tanár úr felállt, odahívott, a bal kezével simogatta az arcomat, a jobbal meg olyat levert, hogy még következő órán is sípolt a fülem...
Nem vagyok rá büszke, mert meg is halhattam volna, de még nagyobb gáz, hogy meg is ölhettem volna valakit, csak azért, mert még fiatal voltam a jogsihoz, de mégis közutakon kellett motoroznom... ]:-( Jó nagy barom voltam így visszanézve. ]:-/
De ez alapbó cserés szétszedésenként.
(amúgy ott nem vlami gumigyűrűk vannak?)
Mindenki csinál oylasmit tini korában, amire később nem büszke.
(én mondjuk akkor sem festettem-faragtam, de csináltam helyette mást:)
Bocs, de én sem kedvelem az ilyen játékot... ]:-///
Esetleg a motorodra.
CSak fillcel, hiszen azt le lehet mosni...
Feltehetően rettentően fel lennél háborodva, ha ez történne.
Nem hiszem, hogy h a pad a te tulajdonod lenne, tapsikolnál örömdben, ha minden arra járó bicskatulajdonos összefaragná.
Attól, hopgy valami nem konkrétan valakinek a tulajdona, még nem senkié!
Az iylen az, mindenkié, vagyis közös, de nem senkié.
Továbbá a tárgyak amik nem konkrétan a te tulajdonodat képezik, azokat finoman szólva is illetlenség megrongálni.
ennyi erővel, én holnap odamegyek, a motorodhoz, sé belefaragok az idomba valami szépet, hiszen nem ez enyém, ne érdekel mi lesz vele.
NAgyon nem európai dolog, a köztulajdont megrongálni, összefirkálni, befesteni.
Tettem fel egy képet, ma készült. Csak a méret-arány miatt ajánlom figyelmedbe KICSIm... ];oDDDDDDD