Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát srácok, a tegnapi témához nem igen tudtam volna hozzászólni! Max. a másik oldalról szemléltetve...
Nincs olyan érzésed, hogy minnél magasabb a fordulat, annál inkább gyengül? Ha pörgeted, mondjuk 5.-ben 9e fölött, nem kezd füstölni?
Ha igen, akkor takarítsd ki böcsülettel a légszűrőt. ]:-)
Méress egy kompressziót. Valószínűleg az nincs már elég benne. De még ne fúrasd, tudok jobb megoldást, ha nem nagyon gáz.

Emzoli: nincs meg Neked véletlenül, hogy milyen alap és fúrt méretei vannak az NSR-nek (vagy minden motornál adott a fúrásnál pl. D=+1mm, vagy ilyesmi? Annyira régen fúrattam hengert, hogy már teljesen elfelejtettem...)
Heló hát 5.ben kipörgetem amig lehet kb10e-ig, aztán 6. És esik vissza a fordulat meg a sebesség is kb 110 ig
Bocs, egy kis OFF.
Az a címe, hogy "Azt mondták bármi lehetek, úgyhogy én táncos lettem" ]:-))) Mire képes az akarat. ]:-)
http://indavideo.hu/video/Azt_...
De ez csak egy rövid részlet, és messze nem a jobb oldalak... ]:-(((
Jó éjt! ]:-)))
No én is menek, jóccakákat!
És elég alaposan ki vannak dolgozva a motorok.Látszik h motorosoknak, motorosokról...
Jó éjt!
hát én ugye nem vagyok az a régi motoros, de van stílus benne, és érződik, h még a régi szép időkről szólnak .Valóban stílusos
Jó éjt!Sziasztok!
Ezen eldobod az agyad, annyira magunkra ismersz... ];oDDD
Nézegettem kicsit a neten őket.Marha jó valóban
Nem ismertem, valahogy kimaradtam belőle, de a stílusban láttam már képregényt.
A melóm ugrott pénteken, most műszakira gyűjtök... De igen, ezen mű alkotói gárdája minden pénzt megérdemel, amit keres vele, ugyhogy majd megveszem újra. ]:-)))))

Ismered? Besza-behu tőle... ];oDDD
Eszembe jutott valami:

Van Valakinek "Joe Bar" magyarul?
VALAKI?
CSákkó!
De apám!Téged kiképeztek Én meg ott áltam a frissen összeforrt orrommal.Azt nem tettem hozzá hogy ugyanemiatt a csaj miatt még 2 héttel azelőtt fejeztem be egy heti kórházi bentlakást, mert úgy jöttünk össze, h betörettem a fejem miatta .Ott harcoltam ne félj, de hiába
Na megyek aludni... elfáradtam a "nagy" szerelésben...
Jóéjt!
Sziasztok!
Büszke vagyok rád, hogy lenyomtad.... de ezt az "eltemettek volna" dolgot nem értem... engem túlélésre képeztek ki, sosem gondolkodom olyanon, hogy meg tudok-e bírkózni a feladattal... ezért nem is értem az ilyen dolgokat... ilyenkor nem kell gondolkodni, meg esélyeket latolgatni... úgy menj neki az ilyennek legközelebb, hogy tuttira lenyomod és győzöl a harcban... a pozitív hozzáállás... de a szkanderstory sem rossz...!