Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akad szted még neki?Nekem sem fényes az állapota.
Miféle indiszkrét kérdés ez kérem?!
1500 HUF...
Hogyé adta?
Van nekem is egy titkos alkatrész-dealerem... csak nem ugrott be egyből... :)
HÉ-Hó!

Hol rendelted a sitykát?
222 oldal nem sok... amúgy is sok benne a kép... a fordítás menne gyorsan, de az írás és az összevágás hosszú lenne...
222 oldalas a mostani manual, amit leszedtem. Őrült vagy ha ezt lefordítod! :) Egyébként csak ilyen alap szereléseket akartam megnézni rajta, mint olajcsere,hűtőfolyadék csere, gyertya csere, olajszűrő csere, fuel filter, stb. Autókat sokat szerelek és kenem is, főleg az ilyen alap karbantartásokat, de valahogy nehezebben képzelem el ezt motoron.
Angol van, magyar meg gondolom annál, aki szalonból hozta ki. Gondoltam már rá, hogy lefordítom magyarra, de az qrva sok idő...
Magyar manual van ehhez típushoz,mert én nem találok! :) Csak japánt találtam meg angolt. Az angol az oké lenne, de azért hátha van magyar..
Végre szóhoz jutottunk mi is... ],oDDD
Na tessék eltűnök egy picit, ti meg akkor indultok be
Lehet hogy tetszene,bár félek a sötétben xD
De ha arra járok majd írok
Erre még majd élőben visszatérünk, de szerintem - bár nekünk roppant mulatságos - ne terheljük egymás vérének szívásával, ezt a topikot.
Ha egyszer Pest körül jársz, feltétlenül gyere el barlangászni. Tetszene, mert a két legfontosabb alapszabályom:
1, ami a barlangban történik, az ott is marad!
2, a barlangban mindenki úgy hülye, ahogy akar! ];oDDD
160 eFt-ért kínáltak 1-et, 2011. 11 havi műszakival, meg néhány + alkatrésszel... ]:-) Nem lényeges...
Áh még piszkos lesz
Ez nagyon nagy
De én erre a célra nem teljesen felelnék meg.Igaz csak 40kg vagyok de a 160at átléptem már kettővel
Szia! Nem tudom megnézni a linket amit küldtél.
Köszi szépen!
Vagy a tankra állsz, onnan ugrassz... ],oDDD
Mikor dobáltak utoljára a levegőbe. Mert ha sokat ugrabugrálsz... ];oDDD A farönkök 2x nehezebbek, amit a kocsira szoktam rakni... ];oDDD
Rólad jut eszembe Kedves:
Gyergyószentmiklósi Motoros Klub (mikor még Hümér A Rettenetes volt a prezi), faliújság:
"160cm-nél nem magasabb, 45kg-nál nem nehezebb hölgyet keresek, kevés csomaggal, motoros túra céljából..." ];oDDD
Minden cső átjárható, az összesen átfolyattam vizet...
Nme rgv csak sima rg.
Ott szok lenni pár ombre, rg-rgv nsr-rs 250 tulaj
250-es 2t szakik főleg az RGV topikban fordulnak elő.
A 250-es elég más
Tudtommal technikailag ugyanaz mint az NSR, csak elszámolták a hengereket a tervrajzon, így elvileg jó az NSR gyertyája, ami NGK BR9ECS. Próbáltál vadászni hozzá manual-t?

Ezt a vasat vetted meg?
www.kepesmotor.hu/honda-sportm..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:rXLQuMn3G08J:www.kepesmotor.hu/honda-sportm..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Ha nem akkor meg marad a létra
Biiiiiiztos
Tágulási csövet átfújtad (a tartály felöli végéről) a sapka levétele után, igaz? ]:-)))