Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hanyast kaptál rá?
Szervókormány, göbcsuklós kalácsos jóccakát!
BOÉNNEMTUDOM

De nem is akarom megtudni.Jó ez így békében
unalmamban bohóckodtam a suliban
csőcső jó8 ..... a fene megint késő jöttem
azért nem pörgettem jobban mint ahogy sok videóba is látni mert nekem az nem tetszik amikor szétpörgetik az agyát üresbe forog mind1ik mint a láncfűrész de terhelés alatt már másabb azért
Jól néz egyben, idomokkal, de akkor is az enyém a legszebb! :)
Amúgy komolyra fordítva a szót, szépen indul, szép hangja van...
Na gyerekek, én lépek, alvás van...
Jóéjt!
Sziasztok!
Nem így megy ez cimbora...!
Ment a comment, meg értékeltem is... elégedett vagy?
hát én így vettem olyan mintha gyárilag lenne rajta szerintem de nekem tetszik amúgy valami vélemény a vasról?
NEm tudom, nem történt még ilyen velem.De szerintem magyarországon az ártatlanság vélelme csak legenda.Ha valaki jó helyen ad be egy megfelelő papírt, holnap bent csücsülünk mind.Aztán majd valamikor kimehetünk.
Az NSR 50RR felirat jól mutat... Így idomokkal elhiszi neked bárki, hogy ez 50ccm? :) Bár a felezett km/h számlapod már fél siker...
nem hinném, hogy bajom lenne abból, ha valaki átver...
Meghát, nem ártana neki bizonyítani azt a néhány pofont, hogy bíróság elé kerüljek komoly vádirattal, nemdebár...?
jah és kommenteket kérek!
jah az te voltál? azthittem csáknorisz xD én ma csináltam 1 kis járatós vidit a gépről most raktam nem a legjobb minőség de még nem lesz jobb megteszi ezis ha érdekel emgtekinthető
ÁÁÁ semmi különös.3 világvége, 2 cunami, és 5 meteor a mai kvóta, de sikerült mindegyiket kivédeni
nah megérkeztem emberek mik a fejlemények lehet mesélni ám
Én megpróbálom még a helyi ótós bótot is.Ezek még a seggenfütyülős lovat is tartják, ha benzinnel megy
1500-ért nem drága a felfüggesztett?
Kaptam róla képet, mielőtt elutaltam a pénzt, ne izgulj... minden OK... ha meg nem, akkro 1500 HUF-ért legalább jó elverem a száját... :)
Ja az más.Hát ha használt,akkor 50-50.Jó persze, ha jó a gumi, akkor megéri.De 3 tömítés van benne, aminek jónak kell lennie.Van fölül, középen, és a legalján egy vákuum szelep
Várjál!Most nézem, h új?Akkor biztosan kell, ha van.Majd holnap ráér, persze, és köszi is.
Biztosan, de teljesen jó állapotú, a gumi sincs elöregedve, elhasználódva...
Persze h nem baj.De nem tudom, gondolom használt?
Hehhe... hát ha akarod, akkor megkérdezem...
De már csak holnap, mert ilyenkor már nem zavarom... nem baj?