Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez milyen? ];oDDD
Trabant reggelire ];oDDD
Na hogy egy kicsit én is okoskodjak. A fojtott henger az 50-ben abban nyílvánúl meg, hogy..
A gyári fojtott hengerben a kipunyílás egy ovális lyuk.
A fojtatlan hengerben az az ovális lyuk nagyobb, és van melette két segédkipufogó furat. A lényeg az, hogy az előző hengerrel a fordulat max 6000. A fojtatlannal pedig 12000. Viszont a hátrány az, hogy alsó fordulaton gyenge és épp 6000-től lódul meg. Viszont ha lendületeesen akarsz menni akkor pörgetni kell. Szóval röviden ennyi.

Szemléltetem a képpel.
Nem, én Észak-Pesten nőttem fel. De attól még lehet... ]:-))
zsandar úúúr ez a képed olyan mintha telennél a whiskys rablóó :D xD halááli
http://www.sportmotor.hu/motor...
fojtott henger? az milyen? nincs benne dugó vagy mi? XD. 50-eshez nemértek a de a 125ösbe a CDI-be a powerelektronikába meg a rezóba van
Tömítést akkor neked is nézek.
Én meg legutóbb szemétkedtem kicsit. Mondom mennyit asszony ezért a kupac vasért.Aszongya ezrest.Mondom a másik banda 2ezret ígért. elkezdi "Ne cigánykodjál már" .De oda adtam nekik végül.
Végre, nem csak én emlékszem így... :)
Na megyek, kipakolom a kisházat... majd később leszek...
Szép napot!
Én meg addig cross gumikat rakok rá és határ rally
Háj!Ha jol emléxem, akkor Dávid azt mondá, látni, kipu, elektronika.
Nem félek, mert ez részletkérdés nálam... addig nyomom 50-esként... :)
köszi haver, rendi vagy.Ne para, összejön az.Elvileg még ezt is be lehet fizetni részletekben.Nekünk is most jött ki kunden hülyeség.Riasztó felügyelet, villany elszámolás stb.Ne félj, csak hidd el h menni fog. ..emléxel?
Nekem is kérhetnél faterodtól... :)
Amúgy a "fémkereskedők" elkerülik a mi portánkat... tavaly megismerkedett 2 autó meg a legénysége az elborult, elmebeteg Fehérrel... hamar el is hajtottak az utcából is... totál pofátlanul nyomják... felmászott a bátor emberszabású a kerítésre... ott gurult el a gyógyszerem...
Hoppá... hát vagy az elektronika a folytott vagy a kipuffban valahol... azt hiszem. De várd meg a nagyokat, ők tutira tudnak neked segíteni, ez csak egy ötlet olt részemről...
tavaszi takarítás. ..minden pasi álma .F legalább járnak a fémgyűjtők, es megszabadítanak.Nekem meg le kell battyogni a város szélére az ótós boltba, hátha van kivágható tömítés.Vagy lemegyek faterékhoz a műhelybe vékony gumi tömítésért és abból vágok.
Sziasztok!

Megint felétek fordulok.
Azt nem tudjátok, hogy a fojtás hol van az NSR 50-ben. Állítólag még benne van az összes fojtás. Karbi? Rezó? Talán a henger fojtott?

Zsolt
Jó lenne, megérdemelnéd... nekem most faszán összejött minden... telekadó, gépjárműadó, meg a f...szom, szóval nem biztos, hogy márciusban megyek jogsira... p...csába...
Köszi, igyekszem majd.De csak óvatosan szurkolj, mert a kátrány nem jön ki a ruhából. Remélem összejön végre
Ki kellene ma pakolnom a kisházat, kicsit kitakarítani, meg a kutyákkal is kellene játszani meg gyakorloni egy kicsit... a takarításhoz nincs kedvem...
Lehet hogy ma megérkezik az üzemanyagtartály-javító cucc is, azt már nagyon várom...
Mindent bele! Majd szurkolok...
Tisztelet mindig! Apám képes volt leverni egyet, ha elfelejtettem köszönni valakinek az utcán... de megtanultuk! A tisztelet nagyon fontos... aztán ha valaki visszaéél vele, akkor van az a pont, hogy már nem érdekel hány éves...
hoppá dupláztam.nembaj felveszem a nyereményt

remélem még ebben a hónapban kezdhetek.de még csak a második kör fog jönni.
Ááááá szülõi hatáskör Akkor kaptál te is rendesen. Én is edzõdtem eleget. ha nem a suliban, akkor anyu tángált otthon. .De mindig azt mondták rám: "nem rossz gyerek, csak eleven".Szóval jó gyerekek voltunk no ...viszont a tisztelet az mindig meg volt mindenoi felé.
Ááááá szülõi hatáskör Akkor kaptál te is rendesen. Én is edzõdtem eleget. ha nem a suliban, akkor anyu tángált otthon. .De mindig azt mondták rám: "nem rossz gyerek, csak eleven".Szóval jó gyerekek voltunk no ...viszont a tisztelet az mindig meg volt mindenoi felé.
Fasza! Mikor kezdesz?