Én eddig azt nem értettem, hogyan tudja visszaszívni, ha a lezáró tömítés visszament.De most már látom, hogy egy szinten van a tartályba menő cső csonkja, és a hűtőbe menő cső csonkja.Így már tiszta.
Várjál, mert nem értem.Az autókon felül belefolyik, alul meg ha kell vissza a motorba.De itt max a melegedés miatt kinyomot vizet tárolja a tartály nem?
NA szeva!Csak tőlem, csak ma csak neked!Kizárólag ate kedvedért szedtem szét a gépet, mert kell a méret(amúgy ma pihentem volna rajta).Mit mérjek rajta?
Figyi, ez nem így megy, apró darabokat nem adnak így el, mert mit kezdjen a többivel. ]:-( Nekem sem adja a bal telószár alját, csak kompleten a 2-t, befogatókkal, 10eFt-ért. De az egy F, ami egy tárcsás, nekem meg az R dupla tárcsás, így a jobb alsó szár kell a francnak, inkább vadászok egy R-re.
Keresni kell egy hőálló gumilapot (tömítés szaküzlet?) és egyszerűen kivágni. Ennyi... ]:-)))
Sziasztok!
Zsandar! Megkérdeznéd attól az alkatrészes sráctól, hogy van-e neki a vízbeöntő tartály kupakjához jó állapotú gumigyűrűje? Persze, ha van, az is érdekelne. Előre is köszi!
Már csak ez maradt... ha kicserélem és úgy is melegszik, akkor viszem a szerelőmhöz síkoltatni a hengerfejet, meg a HFT-t megcsináltatni, hogy jövő héten már tudjam húzni...
Szóval akkor az hogy 1000-és 2000 között is kinyit, azért van h ne legyen baja?Ezt kérdezem.MErt én meg azt hittem, h így lett megoldva, h a gázáramlás egyenletes tudjon lenni, ill hogy alul is legyen nyomaték.
és a vákom már vissza tudja szívni ha kell
ugyan úgy működik mit az autókon
a 22-esen már nincsen tartály, szerintem azért mert ezeknek marha jó hűtése van
nekem is ijen ferdén kopott
Azért köszönöm!
Mennyivel vastagabb? Kapd már ki, mérd meg (nem tudod elrontani)... ]:-))) De, úgy általában gáz...
Keresni kell egy hőálló gumilapot (tömítés szaküzlet?) és egyszerűen kivágni. Ennyi... ]:-)))
Köszönöm!
Zsandar! Megkérdeznéd attól az alkatrészes sráctól, hogy van-e neki a vízbeöntő tartály kupakjához jó állapotú gumigyűrűje? Persze, ha van, az is érdekelne. Előre is köszi!
Már csak ez maradt... ha kicserélem és úgy is melegszik, akkor viszem a szerelőmhöz síkoltatni a hengerfejet, meg a HFT-t megcsináltatni, hogy jövő héten már tudjam húzni...