Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mégsincs egy szinten, úgyhogy mégsem értem hogy tudná egy lezárt szelepen visszaszívni.
Én eddig azt nem értettem, hogyan tudja visszaszívni, ha a lezáró tömítés visszament.De most már látom, hogy egy szinten van a tartályba menő cső csonkja, és a hűtőbe menő cső csonkja.Így már tiszta.
mivel zárt rendszer ezért vákum lessz ha kinyomta a vizet
és a vákom már vissza tudja szívni ha kell
Holnap kiszedem, úgyis pontosan le akartam mérni, mekkora...
Nem is értettem milyen tartályról beszéltek, nekem sincs, csak fel kell tölteni Upper-Lower közé és slussz...Akkor most már értem mit nem értettem....
Várjál, mert nem értem.Az autókon felül belefolyik, alul meg ha kell vissza a motorba.De itt max a melegedés miatt kinyomot vizet tárolja a tartály nem?
azt írta hogy szinig töltötte
ugyan úgy működik mit az autókon
a 22-esen már nincsen tartály, szerintem azért mert ezeknek marha jó hűtése van
De nem csurig....hát csak nem.A tartályt is?Ez tulajdon képen csak tágulási tartály igaz?Innen visszafelé is tud szívni?
fehér kollega töltötte tele
Na akkor ez paszta lesz.Nincs kedvem 5000 Forintot egyetlen tömítés miatt kiadni(jelenleg).
De ki töltené csurig? Tényleg azért rakták oda, hogy ha csurig töltik?
úszónyerges féknél ez teljesen normális mert mozog és kicsit csavarodik
nekem is ijen ferdén kopott
készletbe van csak
azon nyomja ki a fölösleget ha te is teletöltöd mint a kollega
Srácok!Tud valaki kizárólag a vízpumpa házához tömítést?
Egyébként nektek is lemegy a motor alá "kifolyónak" a víztartály tetejéről a cső? Nem tudtam elképzelni hirtelen.Nem kéne annak valahová csatlakoznia?
De apu!Ne hülyéskedj már, hát otthon vágsz ilyet magad is
NA szeva!Csak tőlem, csak ma csak neked!Kizárólag ate kedvedért szedtem szét a gépet, mert kell a méret(amúgy ma pihentem volna rajta).Mit mérjek rajta?
OK, akkor keresek...
Azért köszönöm!
Szia Szépleány! ];o)

Mennyivel vastagabb? Kapd már ki, mérd meg (nem tudod elrontani)... ]:-))) De, úgy általában gáz...
Figyi, ez nem így megy, apró darabokat nem adnak így el, mert mit kezdjen a többivel. ]:-( Nekem sem adja a bal telószár alját, csak kompleten a 2-t, befogatókkal, 10eFt-ért. De az egy F, ami egy tárcsás, nekem meg az R dupla tárcsás, így a jobb alsó szár kell a francnak, inkább vadászok egy R-re.
Keresni kell egy hőálló gumilapot (tömítés szaküzlet?) és egyszerűen kivágni. Ennyi... ]:-)))
Ha van neki, akkor az is érdekelne, hogy mennyiért adná (ez kimaradt az előzőből...).
Köszönöm!
Sziasztok!
Zsandar! Megkérdeznéd attól az alkatrészes sráctól, hogy van-e neki a vízbeöntő tartály kupakjához jó állapotú gumigyűrűje? Persze, ha van, az is érdekelne. Előre is köszi!
Már csak ez maradt... ha kicserélem és úgy is melegszik, akkor viszem a szerelőmhöz síkoltatni a hengerfejet, meg a HFT-t megcsináltatni, hogy jövő héten már tudjam húzni...
hátigen épp azért h alul is legyen nyomaték.és pont ezért ha jol működik akkor nemszabadnak gondnak lennie alacsony fordulaton se
Szóval akkor az hogy 1000-és 2000 között is kinyit, azért van h ne legyen baja?Ezt kérdezem.MErt én meg azt hittem, h így lett megoldva, h a gázáramlás egyenletes tudjon lenni, ill hogy alul is legyen nyomaték.