Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csík? Mond, hogy igen, és fekete-piros a ruhája, fehér csíkkal! ],oDDDD
Ja, a dagadt negró....
Jaj, meg amikor télen kellett super-expressz szerződést vinnem Jugoszláviába. Hazafelé megfogtam a ködben egy derékszögű kanyart, jeges úton. előrecsúsztam a tankra, és a vasalt enduro csizma együtt érkezett a kerékkel. Szerencsére öreg, ócska kapu volt, de a paraszt nagyon mérges. De egy kis szentségelésnél több nem történt... ]:-)))

Szeretm a ködöt, mindig vicces dolgok ugranak a motor elé belőle... ];oDDD
Van azért egy kevés fehér is a ruhán!
Pedig a kövér amcsi gyerek nagyon jó a Hayabusa-n... ]:-)))
Az számít ha én biciklivel csináltam ilyet 8 évesen? :D Betört fej, megrepedt kar lett a vége :D
Én csináltam ilyet ETZ 250-el, januárban, ködben, tükörjégen, nem egészen önszántamból... A kerítés járt rosszabbul... ];oDDDD
Én nem tudom végignézni ezeket a videókat.A hideg futkos a hátamon.
Köszi, de a manualt hagyd a p...csába, mert nincs benne... :)
2:01-nél nagyon durván kiviszi a kaput a motoros baszki... az biztosan fájhatott...
Uram Atyám! Színtévesztő lettem! ]:-))))
A manualt bújom.SSajnos lehet h a pumpakerék tengelyénél van ilyen méretű mittoménmi.
Azt már csak holnap délután fogom tudni megmondani, de holnap nekiugrom én is.
No látod, ezt nem tudtam, nem is gondoltam volna, kész vagyok mindig tanulni a tapasztaltabbtól.
Akkor viszont tolásra indulnia kellett volna, lemerült aksival is? ];oD
28mm belső X 30mm külső? Lehet, de szerintem az kicsi... ez tipp vagy lemérted?
Elképzelhető, hogy 28X30 a méret?
Kösziiii! :)
Szerintem nálam is az lesz... az előző NSR-nél is az volt... hengerfej síkoltatás, meg hft csere... remélem csak ennyi lesz... holnap viszem át a szerelőmhöz... ehhez én már kevés vagyok...
Most is lelégtelenítettem, ugyanúgy, mint előtte... járó motornál, amíg jöttek a levegőbuborékok, addig töltöttem utána... aztán mikor már nem buborékolt, akkor tettem rá a kupakot... de miért nem mértem le?!?!?!?... Megvan, azért, mert tele olt vele már a f...szom... :)
Neked most össze van rakva vagy nem? Nincs kedved megmérni a tömítőgyűrűt? :)
Szia!
Nekem is volt ilyen forralós gubancom,tömítés és egy síkköszörülés megoldotta.
Máris keresem
NA, ha van keringés, akkor tovább kell menni, és igen, akkor HFT.De az sem olyan nagy katasztrófa.És ha levegős a rendszer akkor nem produkálhat ilyet.Tegyük fel nem tudta légteleníteni magát, és eddig egyhelyben tekert
Francba... megmérhettem volna a gyűrű átmérőjét... késő bánat, holnap megint szedhetem szét...
Vagy... nincs valakinek szétkapva a mtorja? A hűtővíz betöltő nyílásának a kupakjában lévő tömítőgyűrű mérete kellene...
Van keringés... forog a propeller és már melegedett a hűtő is...
Úgyhogy félek, hogy Zoliéknak lesz igazuk... hftömítés...