Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd biztos nyomunk ne félj
Persze, de nem szokványosan.Ezek nem egyszerű alakok.Simán eltemettek volna a tóparton ígyis .Ráadásul utálták a Pécelieket(meg mi is őket).Szkanderparty keveredett az ügyből(és a csaj volt a tét ).De gondolhatod, egy sziklamászó mit nyom vállból .A saját barlangjában gyaláztam porig .Úgy kelt föl az asztaltól, h "azért ne felejtsük el, h én boxolok"...."én meg ping-pongozom" mondtam .Na ezt lehet h már nem kellett volna, de megúsztam szerencsére, és leléptünk.
Akkor nem versenyezünk... :(
Én, mint országos versenyző, nem is igazán tudnék kihagyni ilyesmit, de nem biztos h ezt is nyúzni fogom, mert úgy tűnik, h a kuplung a végét járja.Csak akkor bírja majd ki a szezont, ha vigyázok rá.Köszönhető ez annak, h rendesen évekig benne lehetett az előző olaj.Olyan volt, mintha Simsonból eresztettem volna le, amit egy vidéki parasztkölyök hajtott az apuka surranójában
Gondolom azt csináltad, amit mindenki tett volna... a vezérhímet nyomtad le először...
Majd elmesélem én is, hogyan jöttem ki egy olyanból, amikor Isaszeg boxoló bandája állt körbe, mert a barátnőm a bandavezér múzsája volt
Nagyjából... néhányszor játszottam csak vele...
De azért nyomunk egyet, nem? :)
A Velencei-tó partján!... már várom...
Hát gondolom is h majd 40 év alatt összejön pár tábortűzi történet .Volt nekem is annyi, hogy ihajj, bár nekem pár év alatt jött össze(öregedtem is azalatt a néhány alatt egy 10-est ).
pink slips
Emlékszel a street rod nevű játékra?
Egyszer gyere le barlangba, mikor nincs ott a párom... A flört (csak flört!) az élet sava-borsa. Bár a feleségem ismer, és elfogad, azért akkor húzom igazán az ívet, ha tudom, hogy nem bántódik meg, mert játszom. Én nem keverem a komolyságot a komoRsággal, maradok gyerek, mert így jobb. ]:-)))

Millió hülye és jópofa történet volt még, én borzasztó jókat tudok röhögni magamon, ha hülyeséget csinálok, és nem félek hülyét csinálni magamból, hogy egy szép lányt megnevettessek... ];oDDD

Csak leírni nagyon hosszú, majd a tábortűz mellett mesélek, ok? ],o)
Na akkor ha meglesz a jogsid, gyorsulunk egyet... gyári NSR Vs. Street NSR... (ha még meglesz)... de mi legyen a tét? :)
Nekem már meglévő barátnőmmel(na meg az
Őrá pályázó boxoló bandával volt szép kalandom).na azt nem felejtem soha
De azt is hozzáteszem, h remek kaland! Nemsemmi.Nyerni ugye csak az tud, aki tétet is rak
Kiköpött Don Juan... ügyes trükk...
ÁÁÁ ez túl szép! .De megesnek ilyenek is, tudom .Volt nekem is hasonló alkotásom.Egy szó nélkül jöttem össze a csajjal...egy szó nem csattant el, csak kb 1 perc szemezés, meg ugye a kezdő smár
Kedvenc sztori:
Bomba lányka, tavasz, mini szoknya, feszülő top (imádom a tavaszt, ahogy egyre rövidebbek a szoknyák, bimbóznak a pólók), annyira őt néztem, hogy centik híján becsapódtam egy parkoló autóba. Satu, vissza, keresztbe a járdán a lány elött:
- Szia! Nem mondta neked még senki, hogy ilyen szerelésben nem szabadna az utcára menned?
Döbbent csend.
- Kis híján meghaltam, mert olyan jól nézel ki ebben, hogy képtelenség másfelé nézni. De van egy ötletem, ha mögöttem ülsz, akkor nem látlak, így meghalni sem fogok... ];oD
Bejött, felült, a többi meg már szép emlék... ];oDDDDD
"Nagyon észnél voltam, mert még repülés közben sem vesztettem el a szemkontktust vele... "
Persze... pont te nem vagy az, mi?!
Köszönöm, megnyugodtam... ],oDDD

Vagiztam egy széplánynak. ETZ 250, olyan 150-200 m keréken (azon a gépen keveset használtam az elsőt), november, lefagyott nyomvályú a megállóban. Nagyon észnél voltam, mert még repülés közben sem vesztettem el a szemkontktust vele... ];oDDD Nagyon összetört a gép... ];oDDD
ÉN
Adrenalinfüggő...
Bár ha jobban belegondolok, melyikünk nem az?!