Persze, de nem szokványosan.Ezek nem egyszerű alakok.Simán eltemettek volna a tóparton ígyis .Ráadásul utálták a Pécelieket(meg mi is őket).Szkanderparty keveredett az ügyből(és a csaj volt a tét ).De gondolhatod, egy sziklamászó mit nyom vállból .A saját barlangjában gyaláztam porig .Úgy kelt föl az asztaltól, h "azért ne felejtsük el, h én boxolok"...."én meg ping-pongozom" mondtam .Na ezt lehet h már nem kellett volna, de megúsztam szerencsére, és leléptünk.
Én, mint országos versenyző, nem is igazán tudnék kihagyni ilyesmit, de nem biztos h ezt is nyúzni fogom, mert úgy tűnik, h a kuplung a végét járja.Csak akkor bírja majd ki a szezont, ha vigyázok rá.Köszönhető ez annak, h rendesen évekig benne lehetett az előző olaj.Olyan volt, mintha Simsonból eresztettem volna le, amit egy vidéki parasztkölyök hajtott az apuka surranójában
Hát gondolom is h majd 40 év alatt összejön pár tábortűzi történet .Volt nekem is annyi, hogy ihajj, bár nekem pár év alatt jött össze(öregedtem is azalatt a néhány alatt egy 10-est ).
Egyszer gyere le barlangba, mikor nincs ott a párom... A flört (csak flört!) az élet sava-borsa. Bár a feleségem ismer, és elfogad, azért akkor húzom igazán az ívet, ha tudom, hogy nem bántódik meg, mert játszom. Én nem keverem a komolyságot a komoRsággal, maradok gyerek, mert így jobb. ]:-)))
Millió hülye és jópofa történet volt még, én borzasztó jókat tudok röhögni magamon, ha hülyeséget csinálok, és nem félek hülyét csinálni magamból, hogy egy szép lányt megnevettessek... ];oDDD
Csak leírni nagyon hosszú, majd a tábortűz mellett mesélek, ok? ],o)
ÁÁÁ ez túl szép! .De megesnek ilyenek is, tudom .Volt nekem is hasonló alkotásom.Egy szó nélkül jöttem össze a csajjal...egy szó nem csattant el, csak kb 1 perc szemezés, meg ugye a kezdő smár
Kedvenc sztori:
Bomba lányka, tavasz, mini szoknya, feszülő top (imádom a tavaszt, ahogy egyre rövidebbek a szoknyák, bimbóznak a pólók), annyira őt néztem, hogy centik híján becsapódtam egy parkoló autóba. Satu, vissza, keresztbe a járdán a lány elött:
- Szia! Nem mondta neked még senki, hogy ilyen szerelésben nem szabadna az utcára menned?
Döbbent csend.
- Kis híján meghaltam, mert olyan jól nézel ki ebben, hogy képtelenség másfelé nézni. De van egy ötletem, ha mögöttem ülsz, akkor nem látlak, így meghalni sem fogok... ];oD
Bejött, felült, a többi meg már szép emlék... ];oDDDDD
Vagiztam egy széplánynak. ETZ 250, olyan 150-200 m keréken (azon a gépen keveset használtam az elsőt), november, lefagyott nyomvályú a megállóban. Nagyon észnél voltam, mert még repülés közben sem vesztettem el a szemkontktust vele... ];oDDD Nagyon összetört a gép... ];oDDD
De azért nyomunk egyet, nem? :)
Millió hülye és jópofa történet volt még, én borzasztó jókat tudok röhögni magamon, ha hülyeséget csinálok, és nem félek hülyét csinálni magamból, hogy egy szép lányt megnevettessek... ];oDDD
Csak leírni nagyon hosszú, majd a tábortűz mellett mesélek, ok? ],o)
Őrá pályázó boxoló bandával volt szép kalandom).na azt nem felejtem soha
Bomba lányka, tavasz, mini szoknya, feszülő top (imádom a tavaszt, ahogy egyre rövidebbek a szoknyák, bimbóznak a pólók), annyira őt néztem, hogy centik híján becsapódtam egy parkoló autóba. Satu, vissza, keresztbe a járdán a lány elött:
- Szia! Nem mondta neked még senki, hogy ilyen szerelésben nem szabadna az utcára menned?
Döbbent csend.
- Kis híján meghaltam, mert olyan jól nézel ki ebben, hogy képtelenség másfelé nézni. De van egy ötletem, ha mögöttem ülsz, akkor nem látlak, így meghalni sem fogok... ];oD
Bejött, felült, a többi meg már szép emlék... ];oDDDDD
Vagiztam egy széplánynak. ETZ 250, olyan 150-200 m keréken (azon a gépen keveset használtam az elsőt), november, lefagyott nyomvályú a megállóban. Nagyon észnél voltam, mert még repülés közben sem vesztettem el a szemkontktust vele... ];oDDD Nagyon összetört a gép... ];oDDD
Bár ha jobban belegondolok, melyikünk nem az?!