Én sem régóta nyomom vele, de nem tudom, hogy vannak-e tipushibái... nekem pl a legnagyobb gondom most egy gumigyűrű... :)
Aztán kíváncsi lezsek, hogy forr-e a víz utána. Mert ha igen, akkor hftömítés (Zsandarnak és Zolinak lesz igaza...).
De ezt már a szerelőmre bízom... :)
Értem.De attól még keringenie kellene, és forrnia sem szabadna.Hacsak nem folyik ki legalább a fele, hogy a vízpumpa ne tudja fölnyomni a tartályig...nem értem ezt.
Nincs eltömődve, nincs dugulás.... kajakra átnéztem, átfolyattam minden csövön egy kis vizet... ennyi... ott távozik a víz, ahol tud, az én esetemben a sapkánál... :)
Már csak az a kérdés, hogy ha meglesz a gyűrű, akkor is forralja-e majd...
Bemész a csavarboltba (a nomrálisabbjába) elmondod, hogy M akárhányas , belső kulcsnyílású, párhuzamhatlapu X hosszúságú csavart szeretnél rozsdamentesbe.
HA bután néznek, uygan ezt elmondod, csak imbuszt mondasz ahelyett amit nem értettek:)
Én is kezdő motornak vettem, és nekem is 33Ezer van benne.Ugrik rendeset, szerintem többet is elbír az a henger.KEzdőmotornak is remek, mert nem az a kihegyezett kávédaráló, kényelmesebb is, és uralhatóbb is.
Elhiszem én neked haver!De látod h mindenki vakarja a fejét, mert ekkora nyílásoknak nem szabadna eltömődnie(hacsak nem használt valaki valami nem odaillő tömítő anyagot).
Honda NSR-t szeretnék vásárolni kezdőmotornak. 32 000 km. sok lenne egy ilyen típusnak? Amolyan "típus hibákat" tudtok írni róla, mire kell odafigyelni vásárláskor? Véleményetek arról,hogy milyen kezdőmotornak?
Megnéztem én ezt a manualt.Ne haragudj, h még mindíg ezzel idegesítelek, de biztos h kivette az ipse azt a termosztátot?Mert szerintem még min díg az a legvalószínűbb, hogy benne van, és szar.
Erről van szó igaz?
VAn, akkumulátoros gyula, az nem mén akku nélkül rendszerint.
emlékeim szerint, az nsr ben viszont TÖK KÜLÖN GYÚJTÓTEKERCS VAN ami hót független a generátor többi részétől.
Teljesen léynegtelen, hogy a generátor többi része mennyire terhelődik, vagy mit tölt, a yújtótekercs nyomni fogja azt a pár szűz voltot ami kell a gyula műkszéséhez.
Magyarul, akár hova is esik le a generátor töltőfesze, a gyul az műkszik zavartalanul
Heló! Érdekelne h mijen gyertyát kéne tenni az nsrembe. Az a jelenség mitől van h felgyorsulok a mocival 5. ben 120-125re és dobok neki egy 6. És visszaesik 110 re akármit csinálok
Aztán kíváncsi lezsek, hogy forr-e a víz utána. Mert ha igen, akkor hftömítés (Zsandarnak és Zolinak lesz igaza...).
De ezt már a szerelőmre bízom... :)