A motor és alvázszámból kiderül, melyik milyen! Attól, hogy macskalámpás, lehet fojtatlan...az enyém is olyan, a váz JC22, a blokkom JC20-as, én most mentem vele múlt héten 142-őt szembeszélbe...
Most tudnék venni 230.000 HUF-ért 2001. évjáratú Kaeasaki ZX9R-t (természetesen papírok nélkül)... jár rajta az agyam...
De most egy kis időre lépek, mert egyik kollégámnak gyermeke született, oda kell menni koccintani! Majd jövök később, ha időben hazaérünk... el ne tűnjetek addig! :)
Enyém.Minden kölyök álma egy Ninja volt...nekem meglett .Amikor kisiskolások voltunk, a Porsche turbo vólt az űber autó, és a Ninja volt az űber motor.
Azt biztosan ki kéne találni, miért forr, de hogy hogyan, azt nem tudom.Ilyenkor gondolom az első hiba lehetőség a termosztát, meg a szenzor.Meg kellett volna nézni, hogy minden cső melegedik-e.Mert ha nem, akkor nem nyit a termosztát.Dugulás nem tudom h lehetne-e....igen, sztem ez termosztát, vagy hengerfej tömítés(most le ne menj a samu kalapáccsal, nem biztos h nagy a bajod!)
Öcsém, nekem jó tanács kell most... Én sem foglak szívatni ha majd lesz valami bajod az NSR-rel... úgyhogy ne szórakozz most velem, mert megkeresem és idehívom azt a tegnapi hülyegyereket a fórumra...
A srác neve: Zombori Gyuri
Mail címe pedig: zombori.motor@citromail.hu
Nyugodtan írd neki, hogy Krisztiántól van a mailcíme, szívesen segít neked is, majd meglátod!
Amúgy helyileg hol nyomulsz?
Az a/c pumpát úgy értettem, hogy ezt a tankot több fajta motorra is szerelhették
De most egy kis időre lépek, mert egyik kollégámnak gyermeke született, oda kell menni koccintani! Majd jövök később, ha időben hazaérünk... el ne tűnjetek addig! :)
Akkor szerinted hengerfejtömítés? Mert akkor mindjárt szétb...szom! :)
Azt biztosan ki kéne találni, miért forr, de hogy hogyan, azt nem tudom.Ilyenkor gondolom az első hiba lehetőség a termosztát, meg a szenzor.Meg kellett volna nézni, hogy minden cső melegedik-e.Mert ha nem, akkor nem nyit a termosztát.Dugulás nem tudom h lehetne-e....igen, sztem ez termosztát, vagy hengerfej tömítés(most le ne menj a samu kalapáccsal, nem biztos h nagy a bajod!)
Mail címe pedig: zombori.motor@citromail.hu
Nyugodtan írd neki, hogy Krisztiántól van a mailcíme, szívesen segít neked is, majd meglátod!
Amúgy helyileg hol nyomulsz?