Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen elöbb leírtam hogy azok vanna lefojtva amik Svájcbol lettek behozva
Szia! Te voltál tegnap kiskunhalason igaz? Elég jóra sikeredett.
Szia!

Az a/c pumpát úgy értettem, hogy ezt a tankot több fajta motorra is szerelhették
A motor és alvázszámból kiderül, melyik milyen! Attól, hogy macskalámpás, lehet fojtatlan...az enyém is olyan, a váz JC22, a blokkom JC20-as, én most mentem vele múlt héten 142-őt szembeszélbe...
induljunk a leg1szerübbtől.... víz van benne elég?
Jajj emlékszem is h dühöngtél a dolog miatt.Valami korhatár dolog volt?
Kösz! Kíváncsi vagyok a tiéd milyen! De akkor annak kell lenni valami elektronikájának is nem, ha AC pumpa volt, egyébként lehetséges....
Rendben, csak óvatosan!A kawát meg verd ki a fejedből!
igazából már idén nyárra terveztemcsak keresztbe húzták a számításaimat ezzela jogsi dologgal.
Most tudnék venni 230.000 HUF-ért 2001. évjáratú Kaeasaki ZX9R-t (természetesen papírok nélkül)... jár rajta az agyam...
De most egy kis időre lépek, mert egyik kollégámnak gyermeke született, oda kell menni koccintani! Majd jövök később, ha időben hazaérünk... el ne tűnjetek addig! :)
hogyhogy nem kell? .Olyan fogyasztásod lesz, h azért dobod ki.Vízpumpa teker?Az összes járat melegszik?
Enyém.Minden kölyök álma egy Ninja volt...nekem meglett .Amikor kisiskolások voltunk, a Porsche turbo vólt az űber autó, és a Ninja volt az űber motor.
te csúnyaaaaa ...csak a biztonság miatt tartanálak vissza, de nem haboznék én sem, ha lenne lehetőségem, irtó szép
Termosztátot már tavaly kiszedtem belőle, mert nem kell...
Akkor szerinted hengerfejtömítés? Mert akkor mindjárt szétb...szom! :)
Szép... tiéd a modell? Nekem CBR 929 RR van itthon... persze csak kicsiben... :)
én úgytervezem jövőre besárgulok
természetes, h pezseg a pilóta, de csak ésszel lesz jövőre is szezon!
NOÉNEMTUDOM EZA IZÉJ....TITITATATOTÓ

Azt biztosan ki kéne találni, miért forr, de hogy hogyan, azt nem tudom.Ilyenkor gondolom az első hiba lehetőség a termosztát, meg a szenzor.Meg kellett volna nézni, hogy minden cső melegedik-e.Mert ha nem, akkor nem nyit a termosztát.Dugulás nem tudom h lehetne-e....igen, sztem ez termosztát, vagy hengerfej tömítés(most le ne menj a samu kalapáccsal, nem biztos h nagy a bajod!)
uupppsssz akkor bocsánat de azt a kölköt inkább ne
Öcsém, nekem jó tanács kell most... Én sem foglak szívatni ha majd lesz valami bajod az NSR-rel... úgyhogy ne szórakozz most velem, mert megkeresem és idehívom azt a tegnapi hülyegyereket a fórumra...
Jut eszembe!Zöld mánia:
A srác neve: Zombori Gyuri
Mail címe pedig: zombori.motor@citromail.hu
Nyugodtan írd neki, hogy Krisztiántól van a mailcíme, szívesen segít neked is, majd meglátod!
Amúgy helyileg hol nyomulsz?
tudom ajánlani a kisflexet és a vasvágókorongot pik pakk kész is van xD utánna meg hegesztő
tudom sajnos épp ezért csak ritkán húzogatom. de már nagyon kivoltam éhezve a motorra még a végét sem tudom! de mondjuk még félek is tőle kicsit...
ENZO... most frankón az összes kib...szott vízcsövet szedjem le?