Szia! Gratulálok a motorhoz, ha valamiben tudok segíteni, segítek szívesen, vagy itt a fórumon a srácok nagyon benne vannak úgyis. Alkatrészeim vannak, ha kör vagy kockalámpás, de tehetnél fel egy képet a motorról a népnek. Szerintem egy 125-ös gépet vettél, úgyhogy ne akarj vele 180-al menni... Ha könnyedén viszi a 90-100-at, akkor szerintem elégedett lehetsz.
(Ha alkatrész ügyben írsz, mailben keress: honda4022@gmail.com - Most ezek vannak nekem, + még feltöltetlen blokkcuccok tömkelege. :)
Hát ma vettem meg a gépet. Azt mondta h ujj gyertya van benne azt nem tudom mit tankolt mert még az ő üzemanyaga van benne , de majd meghajtom h feléledjen
Nem tudhatom...."hogy másnak e tájék"... .Szóval tényleg nem tudok többet, de az biztos h amiket találtam tankokat a/c pumpás rendszerrel, azok így néztek ki.
de az tuti hogy nem mérföldet jelöl. hanem egy időbe sokan kicserélték a számlapot akik rendszám nélkül használták a motorjukat. it a fórumon is mentek rendesen ezek a számlapok. ugyhogy szerintem a tied is ilyen
a-a komolyan mérföldbe mér a számlap van olyanra kciserélve nemtudom honnan szereztek ilyet de ez van benne. menetközbe emg nem szoktam saccolgatni azt tudom ha függőlegesen áll a mutató akkor emgyek 120-130 al
én ah jól emlékszem nsrdavidka azt modta hogy a blokk ugyan az mind2be csak a jc22-es fojtott elektronikával emg pufóval volt el látva én nemtudom menyit megy az enyém emrt még félek kicsit tőle meg csak saccra tudom menyit megy mert mérföldbe mér :(
(Ha alkatrész ügyben írsz, mailben keress: honda4022@gmail.com - Most ezek vannak nekem, + még feltöltetlen blokkcuccok tömkelege. :)
Üdv
http://www.cmsnl.com/honda-nsr...