Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mellesleg ha függőbe áll a mutatód nekedi is akkor kb 130 szal csak jól mondom én :
de visszakerestem és láttam hogy ez már egyszer megvolt beszélve hogy nem mérföldes
az 1 dolog hogy ott van. mondom hogy mérföldbe mér 1.6al kell szorozni szorozd be ott van a 80 szorzod 1.6-al az 128km/h szal tuti mérföldes
mérföldes számlapot sose gyártottak nsr-be. ottvan hogy km/h.
Szia! Gratulálok a motorhoz, ha valamiben tudok segíteni, segítek szívesen, vagy itt a fórumon a srácok nagyon benne vannak úgyis. Alkatrészeim vannak, ha kör vagy kockalámpás, de tehetnél fel egy képet a motorról a népnek. Szerintem egy 125-ös gépet vettél, úgyhogy ne akarj vele 180-al menni... Ha könnyedén viszi a 90-100-at, akkor szerintem elégedett lehetsz.

(Ha alkatrész ügyben írsz, mailben keress: honda4022@gmail.com - Most ezek vannak nekem, + még feltöltetlen blokkcuccok tömkelege. :)

Üdv
Jaja friss a szerzeményem
nézdcsak ez tuti nem felezett mondom hogy mérföldbe mér
Tényleg!(homlokon vágós szmájli).
Hát ma vettem meg a gépet. Azt mondta h ujj gyertya van benne azt nem tudom mit tankolt mert még az ő üzemanyaga van benne , de majd meghajtom h feléledjen
vagy kis kompresszió
hát olyan ezeknél nincs hogy elvan lustulva akkor valami más problem van.
Gyertya?Benzin?Mi lehet még, ami különösebb hiba nélkül is befolyásol?
olyan mint az enyém akkor, de annak jobban kellene mennie lehet el van lustulva ....
akkor viszont többet kkéne menniemert azokbol nemvolt fojtott
Nem tudhatom...."hogy másnak e tájék"... .Szóval tényleg nem tudok többet, de az biztos h amiket találtam tankokat a/c pumpás rendszerrel, azok így néztek ki.
Dupla kereklámpám van.
de az tuti hogy nem mérföldet jelöl. hanem egy időbe sokan kicserélték a számlapot akik rendszám nélkül használták a motorjukat. it a fórumon is mentek rendesen ezek a számlapok. ugyhogy szerintem a tied is ilyen
az első lámpád milyen nono?
Köszi a kutakodást, lehetséges amit mondasz!
a-a komolyan mérföldbe mér a számlap van olyanra kciserélve nemtudom honnan szereztek ilyet de ez van benne. menetközbe emg nem szoktam saccolgatni azt tudom ha függőlegesen áll a mutató akkor emgyek 120-130 al
valahol itt találtam egy olyan rajzot, amin a/c pumpa is volt.
Köszönöm az email címet! Hát hejileg dunaujváros mellett mezőfalván nyomom. A forgalmiban a 22es szám ál de nem megy 140 et még hátszéllel sem
mérföldbe? nemcsak kivan cserélve a számlap "50" esre?
én ah jól emlékszem nsrdavidka azt modta hogy a blokk ugyan az mind2be csak a jc22-es fojtott elektronikával emg pufóval volt el látva én nemtudom menyit megy az enyém emrt még félek kicsit tőle meg csak saccra tudom menyit megy mert mérföldbe mér :(