Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméltem, h átsiklassz a részletek fölött Igazából egy minimumm 400-as gépre mondom azt, h "emmádöfi", de sztem, ezt is értetted.
Egy ki Paul van dyke?

http://youtu.be/jNqT3yLZ9aw
Azt mondod, hogy komoly motorral járjak... mi a komoly neked? :)
Jójó már rémlik, de érted mi a lényeg.
Cimbora, Anya G Astra-val nyomja... az amcsi dög az enyém!
Én azt mondom, h komoly motorral járj.Persze gazdasági szempontból nem rossz ha az asszony is robival tudna járni, és nem kell az amerikait kihozni...
ÁÁ tényleg, pedig most adtam el a simsont 2 hónapja
Az enyémnek 85 centi volt az ülésmagassága.... jó volt, kényelmes volt. 17" elől, 14" hátul... csak a feleségem mondta mikor elhoztuk, hogy olyan nagy vagyok hozzá... :)
Fejtümítés meg nincs, és nem is kell:)
Ez inkább gyerek méret, nem?
ÁÁ értem.
Igaz, elég szarul néztem ki rajta, mert pici, de tényleg jó volt... :)
Kínai 4T blokkos kis csross motor... nekem volt már, qrva erős, és tetszett is... 65 kg-os volt az enyém és 15 Le... nagyon jól gyorsult... :)
Olyan cross motor, amit tönkretettek idiótán pici kerekekkel? Pont azért a nagy kerék, hogy jól vegye a terepet. ]:-)))
TE!Mi az a pitbike?
Haverom írt az előbb... adna egy pitbike-ot meg a felesége robogóját az NSR-ért... :)
Na most mit tegyek? Elcseréljem? Ne cseréljem?
Akkor hajrá! :)
Biztosan van katalógus(én úgy tudom).Csaak a nevét kell megtudni, onnan a gugli vezet tovább.
Először fényképezd le, látni akarom mielőtt megvesszük! :)
Ha bent járok a motoros bótban, rákérdezek.
Jajj tényleg, ez a talp.OK-OK
Ja tényleg Nem-e?12 évig tanultam németül(de azért inkábbb angolból éretségiztem, mert a németet nagyon eltolták nekünk).

Nekem azt mondta a srác h olyan 10Rongy négyzetmétere.
Hnegertalpnál miért égne?

Be kell zsírozni, uygan akkor is ereszt, kicsit, de lehgelább nem tapad fel.
Az eredeti tömike sem volt egy nagy eresztés.
Mennyi? Mi az ára?
Nem beszélsz németül cimbora? :)
?