katalógusba ez volt
de ha kiszeded azt ami most benne van és beviszed a boltba aztán megmondod hogy ijent adjanak az a biztos
feltéve hogy ijent adnak
úgyis kérnek tőled egy alvázszámot és megnézik a katalógusba
Hát igen, a képek csalnak sokszor.Egyébként én is csak akkor láttam már ezeket, amikor itthon volt, és sokat nézegettem.Ha nélőben látjuk egymás gépét nem vesszük észre feltétlenül, de a gép saját gazdája tudja a nyűgöket, amik vannak velük.Ez egy ilyen fátyol szerű dolog
Ne is törődj vele, majd szépen lassan helyrepofozod...
Láttad volna az enyémet, hogy milyen gáz volt... rendberaktam nagyjából, ezzel teltek a téli hónapok...
Á!A tieteké mind tip-top, ennek meg az előző gazdái rendesen gányoltak rajta.Olyan dolgokat találtam, h el sem hinnétek.Letört füleket úgy oldották meg, h hilti szalagot erősítettek műgyantával az elemhez.Tele van mindenféle különböző csavarral, meg javítgatással.
Köszi Már nekem is jobban tetszik .De a spoilerek....iszonyatos szar állpotban van a gép ránézésre.Az összes műanyag hányás ahogy kinéz rajta.Csak legyen pénzem, az egészet újra spoilerezem.
én tegnap mentem a géppel 130ig huzattam és még csak 9ezres fordulaton volt szal ment volna tovább is és hozzátenném hogy smot nem is ment úgy ahogy elő van írva....
csak hülyülök habár mikor haveromnak a 125ös dt-n elvolt törve a vízhűtő csöve és fojta vize városba be vízhűtés haza felé léghűtés xD mondjuk utánna vagy 400km-el összetörte a gyűrűt de akkorra már meg volt csinálva a cső
Sziasztok! Ma vettem 1 nsr-t. Nagy élmény volt vele hazajönni. A fogyasztása nagyon tetszik. Érdeklődnék h a tiéteknek mennyi az utazótempója. Mert én kicsit szerénynek találom az enyémet. Vagy a 100, 110 az nektek mit mond? Én megpróbáltam kihuzatni de 120-125 nél nem akart többet pedig nem vagyok egy vastag ember. Vagy mire számitsak tőle?
hja... majd meglátjuk... jövő héten úgyis itthon vagyok, majd a favágás meg a feleségem kertjének építése közben kitalálok valamit... lehet hogy leengedem az összes vizet, aztán átnézem a csöveket... de akkor megint le kell szednem az idomokat meg a tankot...Ááááááá! Aztán ha a csövekben nincs dugulás, akkor izgulhatok...
de ha kiszeded azt ami most benne van és beviszed a boltba aztán megmondod hogy ijent adjanak az a biztos
feltéve hogy ijent adnak
úgyis kérnek tőled egy alvázszámot és megnézik a katalógusba