Ennek az a gyógymódja, hogy beleugrálsz direkt.
Én úgy kezdtem motorozni, hogy olyan 15 évesen vettünk 4-en egy szakadt MZ 125 TS-t, ami a halálán volt. A reptér melletti lovaglópályára jártunk át. Először 30-al, aztán 40-50-60-70-el bele a mély homokba, és esés... Nagyon megtanulsz lazának lenni esés közben. Az töri össze magát, aki megijed, és keményen beleáll az esésbe. Barlangban estem már 16m-t egy hasadékba, de lazán leugráltam a két fal között, karcolás nélkül megúsztam. Szóval amit gyakorolni tudsz, az az, hogy ne kapaszkodj a vasba, hanem ugorj le róla, és csak lazán...
De nézz meg motorversenyzőket. Amelyik próbálja megtartani a gépet, az többnyire irtózatosat esik, amelyik meg elengedi, az csúszik egyet a seggén. ]:-)))
Persze 200-nál már mind1, 270-nél meg gyorsabban hagyod el, minthogy megpillantod, ezt is tudom már... ];oDDD
Én még meg kell tanuljak ilyesmiket, de nem szándékozom esni .Nem félek én, csak nem akarok.HA voltál már kötélbe kötve, akkor érted.Tudod h ott a kötél, és megfog, de utálsz beleesni.
Az idei tanfolyamon is 4 embert oktatok, ez a szokásos létszám. Már voltak előtte velem barlangban, így külön hozzám kérték magukat. Két 20 éves lány, egy 21 és 24 éves fiú. A 7végén azt mondták, én vagyok a leghülyébb gyerek a csapatban. ]:-))) Ez ám a bók. Annyit röhögtünk 7végén, hogy már péntek este görcsölt a hasunk tőle, sejtheted. Imádom az incselkedős száj-szkandert. Az intelligencia jelének tartom, ha valaki olyat be tud szólni, amire nem tudok mit reagálni. Volt már ilyen, majd mesélek... ]:-)))
De Te addig se hagyd Magad, jó? Nem szeretem az ilyen könnyű győzelmeket... ]:-DDDDDDDDDDDDDD
Nem jó, hogy csak én szívom Gandi vérét... ];oDDD
Tegnap Tamicaa aranyos volt... ]:-)))
Jó, hogy vagytok csajok, de több vagány, nagyszájú csaj kellene... ]:-)
Láttam egy képet neten múlt héten, épp borultak a chopperral, az utas rakta ki automatikusan a kezét, na itt fix a kéztörés....ha tanultad berögződött, hogy karod magad mellett, fejet védve, alkarral tompítasz....
Azt mondják az az igazi lovas aki 7x esik, na én onnan már nem számolom, de dupla annyi már biztos megvolt.... És komoly bajom sose lett! Kopp-Kopp-Kopp Amikor a térdem sérült épp nem lovon ültem, hanem próbáltam felszállni.... kiszaladt alólam, és vitte a lábam....
Édes, ami szép az szép. Az a fenék, azok a combok...! ]:-))) Megdolgoztál érte évekig, nemde? Akkor légy rá büszke...! ];o---
Viszont volt egy pillanat, mikor nagyon kiülted hátra a leérkezést, azt hittem hanyatt jössz le. ];oDDD
Figyelj, ETZ-n ugyanaz a blokk ment 125 és 150-es hengerrel is, szerintem mehet, de lökethossz kérdése. Emzoli tanácsolta valakinek, hogy a http://www.sportmotor.hu/motor... fórumon érdeklődjön, ott vannak a 2T guruk, Ő is többnyire ott kommentel. Próbáld meg.
Azzal tessék vigyázkodni Kedves, hogyha az NSR-nem tetszik rászorítani az oldalára, görbül a váz, horpad a tank...
Már értem is azt a lyukat. Nem lehet, hogy combbal megroppantottad? ]
Borzasztó nehéz ezt táv-gyógyítani. Mindenképpen látni kellene, mert lehet cellazárlatos aksi, beégett, zárlatos önindító, vagy az önindító reléje.
600 dolgot kellene mondanom, de Szerbia... Gandi elugrik, megcsinálja, úgyis profi szerelő... ];oDDD Esetleg van Skype-od? zsandar001 alatt megtalálsz. Hívj fel, mert egy fél év lenne mindent leírni.
Na see ya!meggyüttem."nem vonz h kockáztassak". Azt már nem szivesen, abból volt elég.Csak szükség esetén. Az való igaz hogy lehet tanulni az esést.De oly kevés az ember, h valóban tudja befolyásolni a sorsát. Ezek a kezes dolgok tényleg érdekesek, én meg jobbos vagyok, szkanderozni meg vállal tudok nagyon.
Én úgy kezdtem motorozni, hogy olyan 15 évesen vettünk 4-en egy szakadt MZ 125 TS-t, ami a halálán volt. A reptér melletti lovaglópályára jártunk át. Először 30-al, aztán 40-50-60-70-el bele a mély homokba, és esés... Nagyon megtanulsz lazának lenni esés közben. Az töri össze magát, aki megijed, és keményen beleáll az esésbe. Barlangban estem már 16m-t egy hasadékba, de lazán leugráltam a két fal között, karcolás nélkül megúsztam. Szóval amit gyakorolni tudsz, az az, hogy ne kapaszkodj a vasba, hanem ugorj le róla, és csak lazán...
De nézz meg motorversenyzőket. Amelyik próbálja megtartani a gépet, az többnyire irtózatosat esik, amelyik meg elengedi, az csúszik egyet a seggén. ]:-)))
Persze 200-nál már mind1, 270-nél meg gyorsabban hagyod el, minthogy megpillantod, ezt is tudom már... ];oDDD
Mire ágyba küldöm a gyereket, nincs már itt senki... Milyen dolog ez. ]:-)))
De Te addig se hagyd Magad, jó? Nem szeretem az ilyen könnyű győzelmeket... ]:-DDDDDDDDDDDDDD
Hagylak titeket kibontakozni...
Tegnap Tamicaa aranyos volt... ]:-)))
Jó, hogy vagytok csajok, de több vagány, nagyszájú csaj kellene... ]:-)
Azt mondják az az igazi lovas aki 7x esik, na én onnan már nem számolom, de dupla annyi már biztos megvolt.... És komoly bajom sose lett! Kopp-Kopp-Kopp Amikor a térdem sérült épp nem lovon ültem, hanem próbáltam felszállni.... kiszaladt alólam, és vitte a lábam....
Vagy rátok szólt anyu, hogy tessék meginni a meleg kakaót és irány az ágy? ];oDDD
Viszont volt egy pillanat, mikor nagyon kiülted hátra a leérkezést, azt hittem hanyatt jössz le. ];oDDD
Már értem is azt a lyukat. Nem lehet, hogy combbal megroppantottad? ]
600 dolgot kellene mondanom, de Szerbia... Gandi elugrik, megcsinálja, úgyis profi szerelő... ];oDDD Esetleg van Skype-od? zsandar001 alatt megtalálsz. Hívj fel, mert egy fél év lenne mindent leírni.