Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen kérném a címet. És köszi
Na b...szd meg... 4x beírtam... bocs, kicsit döglődik a netem...
Az adrenalin függőség súlyos károsodásokat tud okozni (elég egy baleset hozzá )
Engem nem zavar a jókedved...
de 2 kereklámpád van elől(jc20) vagy 2 macska szemhez hasonló lámpa(jc22) ? hmm mert ugyebár nem mindegy az előbbi fojtatlan amennyire én tudom.
Pontosan
Egy srác e-mail címét meg tudom adni, ha kell.... én tőle vettem eddig mindent, ami kellett... jó áron adja, korrekt gyerek...
Kell?
Egy srác e-mail címét meg tudom adni, ha kell.... én tőle vettem eddig mindent, ami kellett... jó áron adja, korrekt gyerek...
Kell?
Értem.Akkor az elég bonyolult, ahhoz h ki lehessen iktatni ugye?
Kell?
Kell?
hát megmondom őszintén hogy nemtudom,és már lusta vagyok lemenni de holnapra megnézem
Láttam az élményeket.
Nem semmi :) Grat
Pepsi-t,vizet, ennyi de lehet csak azért mert ma is motoroztam? ilyenkor álltalában ellazulok (kivétel mikor leszállok,mert akkor remegek xD) és jön belőlem a hülyeség nyugi 1 óra és átmegy rajtam xD
És ezek hol vannak fojtva? Kipufogónál? Vagy elektronika?
Sajnálom hölgyem, nem találtam bíztató infót az egész neten.Egy halvány gondolatom van.Mégpedig az h ezt a tankot szerelték A/C pumpás gépekre is, és gondolom a visszafolyó ágnak van plusz cső...a többit nem tudom.
gyujtáselektronika,powerelektronika meg kipufogoba van fojtás
Nagyon szórakozott vagy ma te gyerek! Talán ittál valamit?
Kössz! Fogok képet tenni fel! Ma addig jutottam h lelettek szedve a szpojlerek és holnap át lessz nézve tüzetesen a gép! Tudtok linkelni oldalt ahol lehet alkatrészt venni hozzá? Ha igen akk köszi elöre is
Nsrdavidka neked JC22-d van, neked nincs ilyen cső, vagy tartó a tank alján? Egyébként ez a tank belsejében ugyanígy néz ki, és az is le van csonkolva...
légyszives képet paterolj fel róla!
márhogyha macskalámpás. amik svájcbol lettek behozva azok fojtottak. hakörlámpás akkor kéne többet is mennie
cíp lesz az emg le matricázod monsteresre anyit látok már belőlük manapság... ááh nekem amúgy sem jön be a szép gyári szín az a szép SZERINTEM!
JAJA ez így jó, mert legalább megmarad a méltóság
Dávid!A tieteké akkor elvileg elektronikában van fojtva?A mienké az nincsen igaz?