Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranyos a kévére való kipufogó rajta. Pont egy kosáraa való
Igen de ez az 500-as???
Ez nem marhaság , ez letépi a kezed amikor nekiindul
Na igen
Kell rá lámpa, és már jó is lesz a magyar utakra
Ez melyik marhaság?? az 500-as???? 2T
Ha már a motorokról van szó, ezt mondjuk meghajkurásznám!
Jahh meg otthon nem állnék neki kipufogócsövet hajtogatni rá
Figyelmetekbe ajánlanám a tükör praktikus elhelyezését, na ezt nem takarom ki a 30-as kezemmel. Talán ezt nem apró japánok próbálgatták hanem méretes emberek
Mára is egy kis nyers erő
Nah, jólvan!

Úgy is szeretek, új arcokkal összefutni. Igaz, lehet akkora már más géppel fogok közlekedni, ami akár egy gixer 600, vagy egy yzf 600 is lehet...
Én Kvári vagyok, de csak 2 hetente hétvégenként szoktam otthon lenni meg nyáron végig. Ha mindketten ráérünk felölem mehetünk döntögetni valahova, meg még lehet hogy tudok szólni kollégáknak
Hol?

Melyik irányba 30 km?

Én amúgy Boglári vagyok, s néha szoktunk arra menni motorokkal... Ezért írtam, ha sűrűn nem is, de néha összefuthatunk... Milyen géped van?
Bocs hogy csak most irok.Nem de ot lakok K.vár-tol 30km-re S.szilba! Mér te?
Hallottátok, hogy jön a tél?
Lehet újra eltenni a mocikat és remélni, hogy nem tart sokáig... Pedig nekem már most elvonási tüneteim vannak. Amúgy a felnin az évszám csak a felni gyártási éve. Az enyémen pl 88-as a felni, de a maga motor 89-es gyártmány. A motorszám alapján elvileg vissza lehet keresni, láttam is nemrég a neten egy oldalon, de persze már nem emlékszem a címére és el sem mentettem... ollé...
Na a legjobbakat és rövid telet mindenkinek!
Na igen
Az koorektnek tűnik, a szine alapján reális is ha ez még az első festés rajta
Asszem megvan! Bár nem lehet nagyon elba.....ni egy száot! 89-es...
köszi kiszaladok megnézem az évszámot!
neeem! jo a szemed! Nincs bent a henger sem holnap állok neki berakni
mert vadonatuj a hajtokar meg a dugyattu meg a henger
holnap nekirugaszkodomés felrakom! Söt kipus sincs rajta meg oldalidom! de 1 hét és pöpec! Csak még le is akarom festeni mert nagyon gyér!
Télleg csak én nem látom ennyire?
Hol a hűűűűtőőőd vaze???
szerintem 87-93 közötti lehet
ja most jut eszembe, a hátsó felnin, de talán mind a 2-n rajta kell lennie a gyártási évnek meg hónapnak valahol belül, keresd meg
Ha megvan még bármelyik oldalidomod arra rá van írva belülröl egy táblázatban, könnyü észrevenni