Nem kell hasonlítgani a két típust, hisz azért két típus!
S képzeld 1000 ccm. Valaki alá nem teszik a motort, és van az úgy hogy nem tud az ember összespórolni egy nagyobb gépre. Meg amúgyis én ezzel is nagyon jól el tudok motorozni, nem kell nagyobb...
Faisst
[4094] ma 15:35
"oksa...mellesleg az enduróknál télleg nem a végsebesség a fontos...
de crossnál meg csak is az...szal te szerintem az endurókra gondoltál
de amugy meg télleg mind1..."
gyorsulásra gondoltam...
najó mind1..zárjuk le mert semmi értelme vitatkozni
hányéves vagy te buzi? 22! ehhh....jó sok mintent megértél! ha ennyire tapasztaltnak hiszed magad Mr. Pizsi akkor mért 125 ös géppel "téped " az asztaltot?
oksa...mellesleg az enduróknál télleg nem a végsebesség a fontos...
de amugy meg télleg mind1...
Lehet hogy tévedtem a gyorsulást tekintve, hogy nem fontos, véleményem szerint, a tereppel való maximális megbírkozás, hisz ott a terep a lényeg. Hogy hogyan teljesítik azt, az már az ő dolguk.
S én nem mondtam, hogy odabasz, én annyit mondtam, hogy az utcai gépeknél a végsebesség is fontos, s ezért előnyben. S hogy lássuk!
A fasz meg kicsúszott..
Na de téma lezárva, nem alacsonyodunk le ilyen szintre, hogy anyázzuk a másikat, pláne ha motoros!
arról van szó hogy hagyjátok már abba és menjetek a terepre minket hagyjatok békén és mi is hagyunk titeket.......már rosszabbak vagytok mint az "autosok"
De ha mégis akkor má inkább hasonlítsuk össze azt hogy egy John Deere elviszi a 6 tagos forgatható ekét eső előtt, egy motor meg nem pedig a John Deere is csak 170 lovas meg egy R1-es Yamaha is ezt nem tudtam kihagyni
it most arról volt szó hogy cili hülyeséget mondott akkor amikot azt állította hogy a crossnál nem agyorsulás a lényeg..meg hogy egy nsr odabassza....
lásd be te is hogy faszságot mondott...ennyi bazz
Egyébként Egy F-111-es vadászgép gyorsabb mint a SSBN-726 osztályú FBM tengeralattjáró!
De persze csak levegő-víz viszonyba, víz-víz-ben nem biztos
Amúgy meg vegyétek figyelembe az áttéteket, lehet hogy a krossz legyorsullja az sportot, de meddig? Kíváncsi lennék h tudja e tartani a 150-160at.:D
Köszi szépen a hozzászólásokat, s szerintem zárjuk le a témát, okos enged...
Egy biztos, én nem fikáztam egy terep motort sem, egy motorost sem, távol álljon tőlem (egyesekkel szemben), én két dolgot mondtam, először is, hogy mivel az NSRt is és hasonló kategóriás 125 ccm es sport gépet, utcára tervezték, ezért előnyben, mivel a sportgépeknél a végsebességi is egy szempont...
A másik, a gyorsulás, én csak annyit mondtam, hogy lássuk, nézzük meg. Ennyi...
De én vagyok a gerinctelen (fikázok másokat a hátuk mögött, persze ők ezt megtették róla, lássátok a topicjukban), én vagyok a fasz meg minden... Nah a lényeg, hogy megmutatkozott a korosztály inteligenciája a hozzászólásaikka. Téma lezárva! S ezek után kérlek benneteket, a hasonló mentalitású dolgokkal kiméljetek bennünket, mert ezzel csak magatokat járatjátok le. Köszi!
hát ez nem volt semmi......én nem gondoltam volna hogy motorosok egymással is tudnak így vitatkozni.nemtom ez a pár földtúró-bokorugró kisgyerek minek kötöszködött ennyire semmi értelme sincs ezen vitázni.mellesleg így a végére hozzátenném hogy ugyi a terepmotoroknak vannak utcára tervezett változataik ugye a supermotok.na hát én olvastam egy jó kis összehasonlító tesztet egy full-tuningos 500akárhány ccm-es supermoto és egy sportmotor 600-as(asszem) között.a verseny a mátrában a szerpentinen zajlott ami ugye a supermotonak jobb mint egy rendes pálya(mondjuk pancsi ring...)mert hát nincs egyenes de van sok kanyar.a végén a sportgép nyert,úgy hogy a supermoto nyergében a saját versenyző gazdája ült a sportvason pedig "csak"1 motoros újságíró.erről ennyit...a terepgép terepre való nem pályára vagy uccára és nem is nagyon lehet a két gépet összehasonlítani de az 120%hogy mondjuk a hungaroringen az nsr odaver annak a vaddisznónak... arról meg hogy ezek idejönnek anyázni inkább nem mondok semmit.......
Hiába magyarázod fepi ez má magas nekik, amugy azt szeretem a netes interaktiv dolgokban, hogy sokan azt képzelik hogy sportujságon aludtak előző nap, vagy esetleg a hősök terén... aztán keménynek gondolják magukat mint a kétnapos kutyaszar...
Ő egyáltalán nem fikázta a terep motorokat Az úgynevezett "barátaid" kezdték el fikázni az NSR-t, hogy még 1 80as cross is otthagyja, ami lehetséges, de ő csak annyit mondott hogy lássuk. Egy szóval nem fikázta a crossokat, hanem a spanjaid kezdték el lehordani az NSR-t, de inkább olvass vissza...
Nem kell hasonlítgani a két típust, hisz azért két típus!
S képzeld 1000 ccm. Valaki alá nem teszik a motort, és van az úgy hogy nem tud az ember összespórolni egy nagyobb gépre. Meg amúgyis én ezzel is nagyon jól el tudok motorozni, nem kell nagyobb...
[4094] ma 15:35
"oksa...mellesleg az enduróknál télleg nem a végsebesség a fontos...
de amugy meg télleg mind1..."
gyorsulásra gondoltam...
najó mind1..zárjuk le mert semmi értelme vitatkozni
de amugy meg télleg mind1...
S én nem mondtam, hogy odabasz, én annyit mondtam, hogy az utcai gépeknél a végsebesség is fontos, s ezért előnyben. S hogy lássuk!
A fasz meg kicsúszott..
Na de téma lezárva, nem alacsonyodunk le ilyen szintre, hogy anyázzuk a másikat, pláne ha motoros!
"S üzenem Fasznak, jah bocsi, Faisst nak, "
De ha mégis akkor má inkább hasonlítsuk össze azt hogy egy John Deere elviszi a 6 tagos forgatható ekét eső előtt, egy motor meg nem pedig a John Deere is csak 170 lovas meg egy R1-es Yamaha is ezt nem tudtam kihagyni
lásd be te is hogy faszságot mondott...ennyi bazz
De persze csak levegő-víz viszonyba, víz-víz-ben nem biztos
Amúgy meg vegyétek figyelembe az áttéteket, lehet hogy a krossz legyorsullja az sportot, de meddig? Kíváncsi lennék h tudja e tartani a 150-160at.:D
Egyébként meg kit izgat? :D
Egy biztos, én nem fikáztam egy terep motort sem, egy motorost sem, távol álljon tőlem (egyesekkel szemben), én két dolgot mondtam, először is, hogy mivel az NSRt is és hasonló kategóriás 125 ccm es sport gépet, utcára tervezték, ezért előnyben, mivel a sportgépeknél a végsebességi is egy szempont...
A másik, a gyorsulás, én csak annyit mondtam, hogy lássuk, nézzük meg. Ennyi...
De én vagyok a gerinctelen (fikázok másokat a hátuk mögött, persze ők ezt megtették róla, lássátok a topicjukban), én vagyok a fasz meg minden... Nah a lényeg, hogy megmutatkozott a korosztály inteligenciája a hozzászólásaikka. Téma lezárva! S ezek után kérlek benneteket, a hasonló mentalitású dolgokkal kiméljetek bennünket, mert ezzel csak magatokat járatjátok le. Köszi!
Hihetetlen bazdmeg...
A témát lezártuk!!!