Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nem is akar odamenni...

Amúgy nyithatnák egy ilyent topicot! Utcai gépek - Terep gépek. De valszeg ugyanoda jutna, mint a 2T-4T, nincs értelme hasonlítgatni...
Ja jöjjenek Solymárra
Hát ez van, buktam Cili nem válaszol a kérdésemre....talán holnap
Viszont olvasásra...
Ya és nemkell felkészített cross gép elég 1 széria az is alápakolna!!!
"Egy biztos ha a terepen zümmögők ennyire jók lennének, miért nincsenek az utcán? Miért nincsenek ott a gyorsulásokon..."
ha az nsr jó miért nem jön terepre????
Azért te sem tűnsz 50 évesnek....
tv-ben halottad ezt a szót?? sztem fejezd be az okoskodást
Erre írtam, hogy megnézzük! S kitört a háború a két géposztály között. Majd átment értelmetlen csevejbe...
miért nem?
Ne hitetlenkegy bakker !!!!!Ez az igazság 85 alázzaaaaaaaa
Én nem szoktam verni magamat semmire, csak ha a cseperedő fiatalság elkezd uninteligensen, jah bocsi, ez erős, lehet ezt nem tudja értelmezni. Fogalmazok úgy, hogy értelmi szintet nem tükröző magatartással reagálni, akkor nem tudok mit tenni, nem süllyedek le a szintjére...
válaszolsz a kérdésemre?
Végre felébredt vki... Köszi!
Na végigolvastam ezt az igen magas szintű és beszélgetést,és teljesen elképzelhetőnek tartom hogy egy felkészitett 80-as versenycrossgép simán odaver egy 125-ős utcai speed-nek,de ezek a gépek nem ugyanarra a helyre készültek az egyik utcára a másik meg versenyre,mert azt ugye mindannyian tudjuk hogy egy széria 80-as nem nyomja le a széria 125-öst.Viszont arra kiváncsi lenneék hogy egy 80-as versenypályagép mit csinálna egy 80-as versenycrossal

Faisst-nak meg azt üzenem ,hogy nem feltétlenül jó dolog a saját topicjában szidni az NSR-t
Erre jöttök ti, az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásotokkal...

Megértem, hogy a színvonal nálatok ez, de itt ebben a topic ban NEM!
Egha má mentél olyan géppel nem igaz nem érzed a különbséget vagy éppen gyűrüzés előtt volt?
na egy kérdésemre válaszolj! azt komolyan gondoltad hogy az nsr-nek előnye van egy crossal szembe? beszéljünk cross esetében is 125ösről!
De azé elismered hogy döngetted a melled nem?
Nos akkor.... Mentem már olyan géppel is!

És elhangzott egy szólás! Én arra reagáltam, hogy nincs értelme hasonlítani, akárcsak a 2T-4T!
És az gerinctelenség és hasonló jelzőket, pedig magatokon kéne ellenőrizni, én senkit nem fosoztam, senkit nem geciztem!
Csak a véleményemet osztottam meg, és lezártam a témát, hogy megnézzük!
például....igazad van Faisst
Cili ugy emléxem mintha te már akkor jáccadoztál volna motorokkal amikó még mi sehol sem voltunk...Ez mi ha nem melldöngetés??
"És elárulom "édes kisfiam" én már akkor motorokkal játszadoztam, mikor te még azt se tudtam mi az a brüm-brüm... "
"...Ezek után nincs értelme hasonlítgatni, mert előnyben az NSR..." totál úgy mondod, hogy mit ez nekünk legyűrjük a crossosokat! tök nagy önbizalommal mondod úgy hogy még nem mentél egy crossal sem! ha nem mellvrés akkor okoskodás az jobb? mellesleg te még gerincteleneb vagy, mert a hátunk mögött fikázol!
Idézzél, hogy mikor vertem magam!!
Ezzel mindent elmondtál, mást úgysem vártam...