"Egy biztos ha a terepen zümmögők ennyire jók lennének, miért nincsenek az utcán? Miért nincsenek ott a gyorsulásokon..."
ha az nsr jó miért nem jön terepre????
Én nem szoktam verni magamat semmire, csak ha a cseperedő fiatalság elkezd uninteligensen, jah bocsi, ez erős, lehet ezt nem tudja értelmezni. Fogalmazok úgy, hogy értelmi szintet nem tükröző magatartással reagálni, akkor nem tudok mit tenni, nem süllyedek le a szintjére...
Na végigolvastam ezt az igen magas szintű és beszélgetést,és teljesen elképzelhetőnek tartom hogy egy felkészitett 80-as versenycrossgép simán odaver egy 125-ős utcai speed-nek,de ezek a gépek nem ugyanarra a helyre készültek az egyik utcára a másik meg versenyre,mert azt ugye mindannyian tudjuk hogy egy széria 80-as nem nyomja le a széria 125-öst.Viszont arra kiváncsi lenneék hogy egy 80-as versenypályagép mit csinálna egy 80-as versenycrossal
Faisst-nak meg azt üzenem ,hogy nem feltétlenül jó dolog a saját topicjában szidni az NSR-t
És elhangzott egy szólás! Én arra reagáltam, hogy nincs értelme hasonlítani, akárcsak a 2T-4T!
És az gerinctelenség és hasonló jelzőket, pedig magatokon kéne ellenőrizni, én senkit nem fosoztam, senkit nem geciztem!
Csak a véleményemet osztottam meg, és lezártam a témát, hogy megnézzük!
"...Ezek után nincs értelme hasonlítgatni, mert előnyben az NSR..." totál úgy mondod, hogy mit ez nekünk legyűrjük a crossosokat! tök nagy önbizalommal mondod úgy hogy még nem mentél egy crossal sem! ha nem mellvrés akkor okoskodás az jobb? mellesleg te még gerincteleneb vagy, mert a hátunk mögött fikázol!
Amúgy nyithatnák egy ilyent topicot! Utcai gépek - Terep gépek. De valszeg ugyanoda jutna, mint a 2T-4T, nincs értelme hasonlítgatni...