Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17 colos kerekek vannak az újabbakon, tehát a "sok(?)küllősön". De ha supermotot akarsz építeni, inkább Cagiva Mito kerekeket szerezz be
Sziasztok!

Eladóvá vált a REPSOL CBR-em. 1 éves 7900 km-t futott. 14-es fogaskerék van rajta és narancssárga felnicsík lett rá téve,borulásmentes, vezetett szervízkönyvvel kedvező áron lehet rá szert tenni.

Érdeklődni: kako.pal@chello.hu e-mail címen
Tudtommal hátul 18 coll elöl 17 coll. Lehet hogy rosszul tudom de az én propelleres szettem ilyen.
Ahol az olajat utántölteni/feltölteni lehet ott a kuplung bowden van mellette
Amúgy hány colos kerék van az NSR-eken?

Kösz előre is
hi simo!
még az 50es nsred is megvan?
Mikor gép?

Ha azt nézzük az enyém 98as és sport kipuf meg arrow rendszer meg hasonlók, s ennek az árát majd vmikor tavasszal vhol 450 körül belőni...
Csá Rajmond
Hát először is maradjunk csak a Simo-nál , mer a 90-et csak azér tettem oda mer sajna már van egy Simo hehe
Másodszor pedig minden eladó ...400ér a tied és viheted...
Na sziasztok
Simo90!Eladó a moci vagy nem?ha igen mennyi?
Kicsi ez a világ Ha gondolod megmérem neked a kerék szélességét az agynál Egyébként meg szinte tuti rá lehet rakni, csak idő, pénz és kézügyesség kérdése
Ez tényleg igaz
Hali!

Ahogy Dani mondta! Mindenestre ha nem tudod melyik melyik... Háát jobb lenne, ha hozzá se nyúlnál! Maz az alapjáratot csavard! (amúgy az valószínűleg recés csavar is, mert ugye Dellorto PHBH 28 RD karbi...) A keverékkel ne játsz.. akár meg is ragadhat.... Az olajjal dettone, ugyan az leheta vége... Szóval ha nem stimt, inkább fizess egy szerelőnek pár ezer Ft-ot, és akkor jó lesz!
Csa Pisti!!

Tuti ismersz! Vágner Dénes vagyok.
Hi!

Te ki vagy? Buji vagy? Én is Lehet ismerlek....
Nagycsavar az az üresjárat, van egy kicsi csavar az meg az üresjárati kevérkállító csavar.
Az olajat meg ott tudod ahol bele megy a blokkba egy bowden amit a gázkarod húzgál.
Sziasztok!!

A Honda NSR-125-ön hány colos a kerék?
Szerintetek rá lehetne tenni az NSR kerekét egy endurora?

Üdv Mindenkinek!
Lene egy kérdésem de sürgös lene rá a válasz!!!!!!!!!
A 125F karbián melyik csavaral mit álitok és az olajat hol????????
Irjatok Köszi Bazsy
Nafene!

Külsőleg lehet, de ha jobban megvizsgáljuk, akkor is hasoníltanak,a rendszámot eltekintve, mivel az enyém az?
(98as, 25Le, arrow rendszer+Rafal sport kipufogó...)
Nem szándékom ujra előhozni a vitát és ideges légkört teremteni de pl a ktm 125exc 36-40ló és renccámos tehát nem verseny cak ha úgy használják
Hy CilliG
Teszik a géped valamire emlékeztete engem ... várjunk csak már TUDOM :
A SAJÁTOMRA hehe
itt egy-két kép róla:
Niccccce a gép Fepi! Akkor amint látom jó lett a felnicsík mérete, mert kép alapján pont jónak látom...

S hamár a gépeknél tartunk, ez az én kis kincsem:
(aminek sajnos könnyes búcsút kell intenem, mert eladó sorba fog kerülni... )
nyomatékosabb lesz tőle, de kicsit lassabban reagál.
Érdemes rátenni a nagyobb hengert?Azaz teljesítményben/élményben visszajön az ára?Igaz,még sajnos nem tartok NSR-nél,majd nyáron,vagy ősszel.De azért gyűjtöm az infót.
fepi3 grat a géphez én most fogok rátenni egy 75ös polini hengert kiváncsi vagyok mire lesz képes igaz az enyém egy 92-es nsr