Nyilván én is ember vagyok (asszem) kiszalad néha oylasmi, ami jobb volna, ha bentmaradna.
( és most nem az anyagok savas környezetben képződő gáznemű bomlástermékeinek távozására, hanem szellemileg érettem)
az oké de akkor sem szabadna ezt csinálnia és nemlehet rá azt mondani h "tipikus" nsr. nekemis volt bejáratós a motorakkor sem csinálta meg most sem. amugy meg az előzőre visszatérve azért van a kereső hogy másnak ne kelljen végigolvasni a személyes dolgokat
Ez nekem is forgott a fejemben, h ezzel van húzva a szerver, de hát látod h nem szívódott még fel a napi adagja .Egyébként nekem is ugyanezt kezdte csinálni a gép.Viszont régebbn nem tette, és a köztes időben rengeteg alapjáraton járatás volt.Ezért én pl nem izgulok.Sokan mondták már itt h csak a forgattyús házban az olaj(nekem ma motor szerelő is ezt mondta).Elvileg a kolléga pont bejáratós idején van túl, ezért asszociáltunk ugyanígy.
Szia Zoli! A többiek már nagyon hiányoltak. Nem akarlak téged is belerángatni, de azt mondták, hogy nagyon le fogsz oltani... Érdemes elolvasni a hozzászólásokat. Üdv
Na miez az izmoskodás? az igaz hogy a srác már régen sokat voltitt a fórumon meg szétárult sok nsrt, DE az hogy itt kicsit közvetlenebb a hangulat mint más forumokon az nem feltétlenül baj. és hamár az OFFolásnál tartunk pont ezzel a kötekedéssel meg veszekedéssel van offolva a forum ami nemhiszem hogy ide való!
ui.: sanya az hogy megtorpan a motorod az nem természetes és nem szabadna ezt csinálnia. ami jól működik annál észrese kéne venned csakhogy 7nél nyit a power és elkezd huzni ennyi.
Természetesen nem pályagépre értettem.Egyébként az nsr rövidítést megtaláltuk, és bizony verseny gépnek csinálták az utcára.Amolyan utcai kölykök hajkurászására.Az most itt nem lett számba véve természetesen, hogy mennyire verseny, de nem egy endúró.
Na figyelj ide öreg!NEm gondolod, hogy ideje lenne arrébb állni?Ez itt nem egy homokozó hogy játszadozzál, és nwm játszótér, hogy a kis visszamaradott agyacskád itt tomboljon.Hidd el nem ide tartozol!Menj csak vissza a vas kemény tökű haverjaidhoz, és rágjatok dohányt, meg igyatok sört, és közben bazmegoljatok nagyokat.Itt normális, teljesen kifejlődött emberek igyekeznek egy haveri légkört fenntartani, amibe éppen szar pottyant.És van egy rossz hírem, te bűzlessz.
Köcsög! te írtál ide ! ""Nem akarok köcsög lenni, de miért nem mentek inkább MSN-ezni? Tele van a fórum a - mások számára - érdektelen hozzászólásaitokkal... ,,
NE pörögj, inkápp a gépet pörgesd A programhibánk úgyis elélvezett már, nem kell neki több izgalom .Egyébként tudod milyen szerencsés vagy h gyári állapotú gépet szereztél?Apám ne tudd meg miket vettem észre az enyémen.
( és most nem az anyagok savas környezetben képződő gáznemű bomlástermékeinek távozására, hanem szellemileg érettem)
MOst meg pont nem így volt.