semmi gond haver, de elmondjuk azért, hogy ez a afórum kicsit családiasabb(ha úgy tetszik emberibb), mint általában.Ez a dolog emberekről kell h szóljon, akiknek egy fajta motorjuk van, nem pedig gépekről, akiknek mellesleg vannak gazdáik is.
mint például a tiéd...?
Nézd öreg... ez egy fórum... pont arra van, hogy ne mondja meg senki, hogy ki mit írjon bele... mindenki írhat, amit akar...
Ez egy összeszökni kezdő közösség... azt hiszem mi elég jl elvagyunk itt... Ne aggódj, mindenki látta a hirdetésedet, akit érdekel, keresni fog... De ha már itt tartunk... a hirdetések egy fórumra valók?!?
ígybizony de holnap is megyek vele 1 kört mert hozzá kell szokatni a gépet a sebességhez xD Mondjuk mikor elindultam apám mondta hogy óvatosan menjek és megígértem hogy max 80al megyek, ahhoz képes...... kicsit túl léptem a korlátot xD
Majd hónap, mert nem mertem egyből visszarakni, nehogy sérüljön.Viszont a féktuskók még mindíg sárgák ....bár az sztem még illik is, sztem azt úgy hagyom.
Lehet h komplet kuplung kéne.CDI, meg talán Andinak, de lehet h nem cdi lesz az Ő baja.A kuplung azért érdekelne, meg a kipu rendszer hátsó dobja(esetleg az egész.
nemtudom de nem is érdekel ha gombra indul akkor gond 1 szálse még ahogy meghuzattam rendesen jól esett amikor elszáltam remegett kezem lábam aza drenalintól csak kicsit el van lustulva úgy éreztem hogy power után nem úgy húzott meg csak 10-11-et forgott le
Eladó motoralkatrészek, ezek vannak feltöltve a vaterámra, de ennél - a csillaggal jelölt motorhoz - több alkatrészem van.... (Kattints az adott motor linkjére és megkapod a linket az alkatrészekkel, leszűkítve az adott típusra.)
Posta előre utalás vagy befizetés esetén esetén, csomagra 20kg-ig 1150Ft, ajánlott levélre, kis méretig és fél kg-ig 650Ft. Utánvétesen 1750Ft 30kg-ig.
Megvédjük a kis közösségünket...