Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem ez eddig is egyértelmű volt...
Megvédjük a kis közösségünket...
Úgy is mondhatnám, szett, és meccs!
Ezt akartam!Bár még mástól is akarom ezt hallani, mielőtt...
Na uraim!Most büszke vagyok! Egyöntetű választ írtunk egy időben!Azt hiszem készen állunk egy talira!
összeszokni kezdő, illetve összeszokott...
semmi gond haver, de elmondjuk azért, hogy ez a afórum kicsit családiasabb(ha úgy tetszik emberibb), mint általában.Ez a dolog emberekről kell h szóljon, akiknek egy fajta motorjuk van, nem pedig gépekről, akiknek mellesleg vannak gazdáik is.
mint például a tiéd...?
Nézd öreg... ez egy fórum... pont arra van, hogy ne mondja meg senki, hogy ki mit írjon bele... mindenki írhat, amit akar...
Ez egy összeszökni kezdő közösség... azt hiszem mi elég jl elvagyunk itt... Ne aggódj, mindenki látta a hirdetésedet, akit érdekel, keresni fog... De ha már itt tartunk... a hirdetések egy fórumra valók?!?
nem akarok köcsög lenni de nálunk ez így megy mint 1 kisebb "család,, meg beszéljük a dolgainkat különben kihalna a fórum
Nem akarok köcsög lenni, de miért nem mentek inkább MSN-ezni? Tele van a fórum a - mások számára - érdektelen hozzászólásaitokkal...
Az egyik nem valószínű.De hát van család is, persze h nem tudnak itt lógni állandóan.CSak mi vagyunk ráérve itthon.(illetve csak én)
Enyém is sárga... de a feketéhez nagyon jól megy!
Szerintem buliznak...
Drágáink hun vannak megenn?
ígybizony de holnap is megyek vele 1 kört mert hozzá kell szokatni a gépet a sebességhez xD Mondjuk mikor elindultam apám mondta hogy óvatosan menjek és megígértem hogy max 80al megyek, ahhoz képes...... kicsit túl léptem a korlátot xD
Majd hónap, mert nem mertem egyből visszarakni, nehogy sérüljön.Viszont a féktuskók még mindíg sárgák ....bár az sztem még illik is, sztem azt úgy hagyom.
Lehet h komplet kuplung kéne.CDI, meg talán Andinak, de lehet h nem cdi lesz az Ő baja.A kuplung azért érdekelne, meg a kipu rendszer hátsó dobja(esetleg az egész.
Na látod milyen jó, hogy baszkuráltunk vele?! Legalább most szép a géped! Képet nem mutatsz?
Így kell ezt csinálni...!
Ilyenkor mondják: NEm célzás volt, hanem találat Persze h piros.Éppen annyi volt a flakonban, h szépen takarjon a két konzolon.Pont kifogyott a végére
leszálltam*
nemtudom de nem is érdekel ha gombra indul akkor gond 1 szálse még ahogy meghuzattam rendesen jól esett amikor elszáltam remegett kezem lábam aza drenalintól csak kicsit el van lustulva úgy éreztem hogy power után nem úgy húzott meg csak 10-11-et forgott le
arra írtam hogy ami a csövön kifért azt nem teljesen igaz
Na végre, fasza! De attól még tolásra indulnia kellett volna, nem?
Ideért a célzás!
Milyen színű lett? Csak nem piros?
Ideért a célzás! Milyen lett? Csak nem piros? :)
Sziasztok!

Eladó motoralkatrészek, ezek vannak feltöltve a vaterámra, de ennél - a csillaggal jelölt motorhoz - több alkatrészem van.... (Kattints az adott motor linkjére és megkapod a linket az alkatrészekkel, leszűkítve az adott típusra.)

- Aprilia Pegaso 125
- Aprilia RX 50 (AM6)
- Aprilia Tuareg 50 (RV3-4)
- Honda CRM 125
- Honda HM CRE 50 (AM6)
- Honda MBX MTX 50 80
- Honda MTX 125 (olasz és japán)
- Honda NSR 125 (kör és kockalámpás)

Posta előre utalás vagy befizetés esetén esetén, csomagra 20kg-ig 1150Ft, ajánlott levélre, kis méretig és fél kg-ig 650Ft. Utánvétesen 1750Ft 30kg-ig.

Érdeklődni:
- email: honda4022@gmail.com
- tel.: 0630-7255588