Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja igen!

Ezennel kiszavaztunk!
szóval kemény 270 km-rel ezelőtt lett felújítva :) felújítás előtt is fen állt ez a probléma csak mikor nem volt bejáratós ugye szépen kiforgattam power felé és nem zavart ez az 5-6000-es fordulat közötti teljesítmény csökkenés. de így hogy a szerelő által előírt 6000 -es fordulat felé nem pörgethetem egy-egy IFA-s előzésnél elég zavaró :):)
na mivan pöcök elfogyott a betű? vagy csak rájöttél hogy sík hülye vagy ?
Hidd el nem szoktunk balhézni.Inkább tőled éreztek kis kötekedést a kollégák, ezért van ez.Van egy lyan bölcs mondás, hogy ha mindenki hülye körülötted, aklkor nézz kicsit magadba .A szánalomra méltó, meg az h itt erőlködsz...
jójó menj inkább aludjál de amúgy látszik mennyire tudsz egyformákat írni
Szia!Volt már poweres géped, vagy hasonló űrtartalmú, amit most tervezel?
Hello!Nem kell aggódni, pont ezzel a gonddal küzdünk mi is.Úgy néz ki h a forgattyús házban felgyülemlik a sok alapjárat miatt, meg a sok tötymörgés miatt az olaj, és rontja az áramlást(ezáltal ugye a teljesítményt).Erre az a jó megoldás, ha meghajtod.Gondolkodtam rajta sokat, és rájöttem hogyan.Mert ugye nem lehet meghajtani, na nem forog ki.Viszont, ha szépen felkapcsolgatsz, és kiforgatod, aztán vissza 1-2 sebességet, mindjárt van olyan fordulat, hogy kirántsa a szmötyit.
...
Azét remélem, hogy közben azt is elolvassátok, amit ti írtok. Szánalmasak vagytok. Bele sem gondoltok, hogy mit írok, csak a vitát keresitek.
Akkor miért nem veszel nagyobb motort?
Amúgy a használtautón hirdet valaki egy 180ccm hengerrel szerelt gépet, 125ccm papírokkal...
Amíg bejáratós a gép, addig ne nagyon pörgesd szerintem, hadd kopjanak össze az új cuccok (nekem ezt javasolták mindig). Ha bejárattad a vadállatot, és utána még fennáll a probléma, akkor kell azt orvosolni. De szerintem, ha szépen lassan, fokozatosan növeled a sebességet, akkor észbe kap a kicsike... (ez az én véleményem)... Hány km-rel ezelőtt lett felújítva?
Haver!Panaszolj b e az adminnál ...vagy egyszerűen nem kell ide jönni, ha nem tetszünk
arra gondolsz hogy gondolkozik 7ezernél? (power nyitásnál)
helo. most szeretnék venni 1 nsr-t. a dupla kereklámpás verzio.nem e tudtok hozzá nagyobb hengert és dugot ha gyengébbnek találnám a kelleténél, elég sokszor kell 2 szeméjjel mennem ez miatt gondolkodom a nagyobb hengeren.
Sziasztok. Van egy 95-ös évjáratú 125-ös nsr-em és van vele egy olyan " problémám" hogy az 5-6000-es ( 7 ezernél nyit a power ) fordulat között érezhetően csökken az erő és azt mondták a nagy okosok hogy ez a power lyuk miatt van. Nos míg nem volt bejáratós nem nagyon zavart de most h felújítottuk ezért csak 6000-ig pörgethetem elég zavaró tud lenni. Haveromnak is nsr-je van neki ilyen power lyuk nem tapasztalható ( 8 ezernél nyit a power ) . És azt szeretném kérdezni hogy ezt a jelenséget hogy tudnám megszüntetni?
Nem írom, hogy kapd be, mert te még azt sem érdemled meg... csak azt kívánom neked, hogy egyszer találkozz velem... hogy el tudjam neked magyarázni, miről is szól egy fórum! Öcsi, nem kötelező neked ezeket olvasni... ha NSR cucc kell vagy eladni akarsz, akkor a hirdetési oldalak erre valók. Mi meg itt jókat dumálunk (MERT ERRE VALÓ EGY FÓRUM), és ha valakinek problémája vagy kérdése van (MERT FELTEHETI? MERT EZ EGY FÓRUM), akkor a többiek igyekeznek segíteni neki...
Te amúgy tartozol valmilyen közösséghez? Érdemes lenne ezen elgondolkodnod... ha meg igen, akkor ne légy áruló, írogass nekik...
az a gáz kis szájkarate mester hogy IGEN IS van köze az nsrhez mert NSRÜNK VAN ! eszed rosszabb mint anyádnak jah és csók a családnak
Ne hari, de itt nem arról volt szó, h kit hányan ismernek, hanem h mi így érezzük jól magunkat, ahogy neked furcsa volt.Elnézést tőled is, ha nem, reagáltunk türelmesen.De ez van, itt haverok jönnek össze, nem gépies...
Azért viszont keménynek nem szabad lenni, legyünk ebben is mások
Olvass vissza pár oldalt öcsi! És nem csak ebben, hanem a többi fórumban is, talán engem többen ismernek, mint téged... (A régi nevem Zoli94jan11 volt, csak nemrég megváltoztattam...)
Sajnálom, hogy így beletiportam a kis lelki világotokba... Képesek vagytok elküldeni egy szakadt smiley-t... Menjetek inkább facebookozni, vagy MSN-ezni, nem kell minden külön mondatot külön elküldeni. És ezzel azt hiszitek, hogy kiépítetek valamit? Na persze... Tényleg nem rosszból mondom, de ezt akármelyik fórumon is megbeszélhetnétek, köze nincs az NSR-hez, aki pedig erről keres valamit, az elsőnek a locsi-fecsit látja. Naponta több oldal telik a hozzászólásaitokkal. És ezt nem azért írom, hogy a hirdetésemet lássák, de a fórum az utóbbi hetekben csak rólatok szól.. Akár hány oldalt visszalapozok, ott van ENZO, és mit ír? SEMMIT! De én itt be is fejeztem, további jó fecsegést.

És most jöhetnek a hozzászólások, hogy kapjam be, hogy meg merem mondani, mit gondolok....
Így legalább mi is bulizunk egy kicsit...
Azon gondolkodom, ha ezt pl Zsandar, Csoki, Zoli is látná, biztosan ők is elhajtották volna az embert...
És ha már az OFFNál tartunk, elkezdem a mai napi klipp parádét

http://youtu.be/dzQWYFkcfdU
megbizony
hát igen az ilyeneket amúgy sem bírom akik csak beugatni tudnak de ÉRTELMESET ÍRNI NEM! az ilyen inkább menjen kapálni 1edül ott senkit nem zavar