Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

höhö...miután elküldtem akkor néztem meg mikor írta:D láttam én is utána már:D de ha kell vkinek CDI van egy eladó....sőt van több Nsr alkatrészem is ha érdekel vkit írjon mi kell!
Én is dolgoztam ma a gépen:Láncfeszítés, lánc olajozás, HÁTSÓ LÁBTARTÓ FESTÉS (ezt kifejezetten célozva ).
"nem teljesen de 130" Hát igen még egy ici pici volt benne .Na látod...szépen sorban.Nem is volt érdemes sz..ozni addig mással, amíg rossz az akku.
nah fiúk az aksi volt a baja fel lett töltve PÖCCRE indult kicsit hagytam járni utána ami a csövön kifért, jó nem teljesen de 130ig meghuzattam. olyan jól esett
Hali,
valaki tud esetleg egy kapcsolási rajzot '93-as NSR-hez ?
akkor menny el a közeledbe valami robogós boltba ahol sokfélével foglalkoznak
aztán kérdezd meg ott
Ott már néztem de csak 125-öshoz találtam.
talán pollini vagy malossi gyárt O gyürüt hozzá
italmondo.hu
Valaki nemtudja hogy 180-as malossi hengerhez honnan lehet hengerfejtömítést szerezni? Honda nsr-re valót.
Hello. Te milyen tömítést tettél a hengerfejhez? Mert nekem is 1 180 as malossi henger van csak kinyomja a tömítést.
szerencsés vagy...
majd egyszer ha lesz kedvem és nem lesz hideg este, akkor kiviszem (mert most már qrvára nincs kedvem), aztán reméljük, hogy hozzámcsapódnak valami hasonló kaliberű palik...
ja az multhéten voltcsakhát 2 képet mégse akartam felrakni. amugy igen itt hálisten megvan az a csapat akit mindig rálehet venni eggykis gurulásra
Nem aggódom... csak türelmetlen vagyok.
Ja, a ledek nagyon feldobják az összképet.
Ne aggódj, össze fog minden jönni.Csak higyj benne folyamatosan, és tedd meg, ami tõled telik.Én viszont olyan útvonalakat ismerek, ahol a kutya nem jár, és ráadásul tuti aszfalt.Az utolsó képen látszik ax ereje, kemény.
Viszont ha addig nem lesz rendszámos gépem, akkor nem megyek veled hosszú utakra...
Amúgy Enzo... csináltunk most pár képet, de nem nagyon látszik a kék fény ereje, pedig élőben qrva jó... a vaku túl sok fényt ad, vaku nélkül meg sötét és nem látszik rendesen a ledek fénye... de hidd el, qrva fasza... viszont a kis indexeim jól látszódnak!
Nem szabad. Még a másik irányba den merek, nem hogy a Pest felé.De ne aggódj, nemsokára lesz ilyen.. Addigra legalább olyan lesz a klíma is h este sem lesz fázás.
Hell!
Az első két kép már volt múltkor... azt hiszem... de az uccsó kettő az friss, ugye? Jó neked, van kikkel állatkodni...
Akkor egyedül maradtam... pedig hideg is van, és fázom is, és nincs kedvem egyedül...
Neeeeemszabaaad Muszáj kivárni cimbi azt a pár hetet.A város szélére nem jutnék el.
na heyyhoo srácok, amíg forumoztatok mi kihasználtuk a jóóidőőt íme egykét kép :)

http://www.sportmotor.hu/motor...
M0-n itt vagy Dunaharasztin max fél óra alatt... Harasztiról a rendőröket meg intézem, ha megállítanának... :)
Szia! "Nem megyek én messszííreeee....."Ismered? Főleg nem megyek át Budapesten.Jó lenne mán, de még várat a dolog.
Sziasztok!
Enzo cimbora... este nem jössz le gurulni egy lazát?
Sötétben lehet,hogy kiviszem a dögöt, megmutatom a környéken a szép ledes, világítós vadállatot...