Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát , vagy úgy ahogy Zsandár mondja (írja), vagy úgy ahogy én , a kocsis módszert nem ismerem....
akokr hogy tudom feltölteni?
Na, mondi meg nekünk...
Munkahelyemen van időm bújni a szakirodalmat, otthon meg élőben a gyakorlatban kipróbálni.... most már, hogy van moootoooorrrr ,
Én univerzális telefontöltővel töltöttem fel....
Én is így jártam mint te, nem indult, elkezdtünk már rémeket látni, aztán végül csak az aksi volt lemerülve.....
A lényeg hogy, van olyan töltő amin lehet csavargatni a voltot 6-12ig, amit én használtam az 500mA-ral tölt! Pár ezer forintért lehet kapni. De ezt sajnos szét kell burványolni, mert csak úgy tudod vele tölteni, ha szétszeded a szálait + és - ra!
Ha otthon leszek le tudom írni esetleg pontosan a típusát.
most a motort kössem az autó aksira vagy a motor aksiját?
akor autó aksijára ha rákötöm akkor fel lehet tölteni? nem is tudtam :)
Jajj! csak vissza kellett jönni!Egy találós kérdés: ki tudja, mibõl ered az NSR?

Na list már megyek, csak itt hagyomezt melyek holnapra.
Jó éjt! ]:-)
Van egy ötletem. Átugrunk, és meghajtjuk Neked a gépet, el ne romoljon, jó? Csak mert önzetlenül szeretünk... ];oDDDDDD
Na!Menek én is , jóccakákat!
Amit mondasz, az igaz is, de mondjuk a régi XL 500-amra (a légkalapács), annál tényleg így volt, mert ott alányúlt a hátsó villa... Az NSR-é alig mozog... ]:-)
Ja, vagy kösd autó aksijára, + a +-el, - a --al, azt nem tudja leszívni...
Hát igen.Azért mégis kifizetődőbb a jogilag tiszta buli.
Nem baj, ha nem olyan a gyertya. Attól, hogy szikrát ad, még lehet repedt a porcelán, és nyomás alatt áthúz (3-4 napja tárgyaltuk itt a fórumon). Tegyél bele másikat, mindegy milyen, hogy indul-e.
Aksit csak járó motorral töltsd, különben leszívhatja a haverodét is.

Hülyeség amit írtok. Ha be van lőve minden rendesen rajta, akkor 1-2 hét ácsorgást meg sem érez... ]:-))) Jön a jó idő, át lehet ugrani, összejátszuk... ]:-)))
Hmm.

Én nem így tapasztltam.
HAnem úgy, hogy ha a mtoor a lábán áltl és előélíltottam egy rendes léncfeszeséget, akkor ha ültem rajta, már túlfeszült.
De ezen igazánnem fogunk összeveszni:)
jó vón jó vón de nincs rendszám és már kezdek komolyan fosni :( ezért karom eladni.... de ha siekrülne lerakni a jogsit akkor vagy lerendszámoztatnám vagy vennék 1 rendszámos nsr-t vagy rs-t :D
Gandiból már szakember lett! ],oDDDDD
Én is gondoltam ilyenre Le kéne 1 este húzni Berényig.Nagyon jó kanyargós az az út.Meg ismerek sokat itt a környéken.
CSá-CSő!
Biztos h nem.Ülök a seggemen, amíg nem lesz itt az ideje.Büntetésre pláne nem lenne píz...na meg új b jogsira.
qrva jó itt ebből a szempontból...
Na mennem kell, reggel kelek... jövő héten szabi....yeah!
Jóéjt nektek!
nyári estékre kellene szervezni ilyen "új utak kipróbálása" dolgot, mindig más helyszínen... tök fasza lenne...
Dehogy!Hát az utcából alig merek kimenni.Majd ha lesz jogsi, lemegyek, és kergetőzünk nagyokat .Gondolom, h aara felé milyen külterületek lehetnek.
Ha van rendszám, nem nagyon fognak megállítani a yardok...
Simán le tudnál jönni, akár az M0-n...