Én univerzális telefontöltővel töltöttem fel....
Én is így jártam mint te, nem indult, elkezdtünk már rémeket látni, aztán végül csak az aksi volt lemerülve.....
A lényeg hogy, van olyan töltő amin lehet csavargatni a voltot 6-12ig, amit én használtam az 500mA-ral tölt! Pár ezer forintért lehet kapni. De ezt sajnos szét kell burványolni, mert csak úgy tudod vele tölteni, ha szétszeded a szálait + és - ra!
Ha otthon leszek le tudom írni esetleg pontosan a típusát.
Amit mondasz, az igaz is, de mondjuk a régi XL 500-amra (a légkalapács), annál tényleg így volt, mert ott alányúlt a hátsó villa... Az NSR-é alig mozog... ]:-)
Nem baj, ha nem olyan a gyertya. Attól, hogy szikrát ad, még lehet repedt a porcelán, és nyomás alatt áthúz (3-4 napja tárgyaltuk itt a fórumon). Tegyél bele másikat, mindegy milyen, hogy indul-e.
Aksit csak járó motorral töltsd, különben leszívhatja a haverodét is.
Hülyeség amit írtok. Ha be van lőve minden rendesen rajta, akkor 1-2 hét ácsorgást meg sem érez... ]:-))) Jön a jó idő, át lehet ugrani, összejátszuk... ]:-)))
Én nem így tapasztltam.
HAnem úgy, hogy ha a mtoor a lábán áltl és előélíltottam egy rendes léncfeszeséget, akkor ha ültem rajta, már túlfeszült.
De ezen igazánnem fogunk összeveszni:)
jó vón jó vón de nincs rendszám és már kezdek komolyan fosni :( ezért karom eladni.... de ha siekrülne lerakni a jogsit akkor vagy lerendszámoztatnám vagy vennék 1 rendszámos nsr-t vagy rs-t :D
Én is így jártam mint te, nem indult, elkezdtünk már rémeket látni, aztán végül csak az aksi volt lemerülve.....
A lényeg hogy, van olyan töltő amin lehet csavargatni a voltot 6-12ig, amit én használtam az 500mA-ral tölt! Pár ezer forintért lehet kapni. De ezt sajnos szét kell burványolni, mert csak úgy tudod vele tölteni, ha szétszeded a szálait + és - ra!
Ha otthon leszek le tudom írni esetleg pontosan a típusát.
Na list már megyek, csak itt hagyomezt melyek holnapra.
Aksit csak járó motorral töltsd, különben leszívhatja a haverodét is.
Hülyeség amit írtok. Ha be van lőve minden rendesen rajta, akkor 1-2 hét ácsorgást meg sem érez... ]:-))) Jön a jó idő, át lehet ugrani, összejátszuk... ]:-)))
Én nem így tapasztltam.
HAnem úgy, hogy ha a mtoor a lábán áltl és előélíltottam egy rendes léncfeszeséget, akkor ha ültem rajta, már túlfeszült.
De ezen igazánnem fogunk összeveszni:)
Na mennem kell, reggel kelek... jövő héten szabi....yeah!
Jóéjt nektek!
Simán le tudnál jönni, akár az M0-n...