Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van nálunk is csak gödrös nagyon :( de van viszont kb 1 kilóméteres full új út... (még kátyuszűz) a gsxr-el azon rajzolnak mindig smiley-t és ott szoktam emghuzogatni enki de elvileg csinálnak ide valami összekötő utat az viszon kb 2 km full egyenes szakasz elsz azon lehetlesz gyorsulni
Ahol régebben méregettem az OPC-t, ott ez is jó lesz Na meg a 31-es, berényig, na az a karaj!Nagyon csípem azt az utat.
Baszki...
csak nincs nagy baj....?! Hozd le ide hozzánk, itt jogsi nélkül is mehetsz vele, próbálgathatod...
Nem tudom, mert inkább előre nézek .Ha nyit a power, akkor gyorsan jön az utca vége.Ennek kevés 3-400 méter, h kipörgesd rendesen.Majd ha lesz jogsi, nekieredek Jászberénynek(vagy leginkább a déli féltekének ), és megnézem.
használni kell, pörgetni kell, igényli... van felénk egy kb 10-11 km-es aszfaltos szakasz nagyon enyhe kanyarokkal... ott lehet húzni neki...
Hát végül is 6000-nél nem pörög tovább, azért írtam 7-et, h érthető legyen a power prob.Nem tudom mi van, mert amikor gyújtást adok, teker a motor a helyére.Valószínű h a sok alapjárat nem tetszett neki.Nem akar felpörögni 6 fölé, így a jeladó meg nem nyitja, mert azt meg 7-nél kellene.Volt olyan, h próbálgattam, és sikerült, de gyorsan vége lett az utcának, ezért ezt már csak akkor lehet megmondani, ha lesz jogsi.
szerintem csak sok kaja van lerakódva a forgattyusház aljába kicsit ha tovább huzatod nem kezd el pörögni?
amúgy ENZO elnézést a kifejezésért de kurvára igazad van nekem is mikor elhoztam az nsr-t nem mondom hogy gyenge volt mert ment szépen de ahogy elkzedtem vele suliba járni minden reggel emg délután meghuzattam rendesen utána jobban ment :) szebben pörgött alapjárat jobb lett stb...
Az enyém 3,5 hónapig aludt téli álmot.... második próbálkozásra indult... igaz utána voltak érdekes dolgai, de most OK...
Hajtás megvolt, most a helyén van a gép...
tegnap még 6000-t írtál... ha ez napról napra 1K-val több, akkor 5 nap múlva meglesz a 12K is....
Viccet félretéve...power nem nyit?
az enyémnek is az lehet a baja hogy sokat állt mert ha áll egy hétig ugy hogy enm inditom be nehezen akar indulni msot meg vagy 3 hetet állt inditás nélkül... szal
Azt mondtam már neked, h most meg az enyém nem akar lőni 7000-nél?Pontosan úgy van, ahogyan gondoltAD,ezek verseny gépek, és nem szeretik sem az állást, sem a tötymörgést.Jól meg kell hajtani, fogadom helyre jön.
Bocs, nekem nincs több ötletem... esetleg a gyertyahézagon állítani?
Semmi baja... most pöc-röff... kajak fasza... Zsandar sem árti, én sem értem, szerintem senki nem érti... lehet hogy tényleg nem szerti ha állnia kell sokáig, meg nem kedveli a hideg levegőt... a fene tudja...
sajnos ugyanolyan gyertya nincs itthol szerintem de holnap megnézem amúgy ha ad szikrát akkor elvileg jó gyertya hézag is jónak tűnt
Vigyázz, mert a nővéremtől tanultam szájalni .Na szóval a géped elkerült a szerelőhöz, vagy nem kell már?
esetleg másik gyertyával megpróbálni?
ajjjajj... mikor 2.jára meg 3.jára kivettema gyertyát benzines volt... szal tuti kap
Kap benzint?
Csak próbálok lépést tartani veled...
Jól van na, csak vicceltem... meg ne sértődj!
de én csak 1et nemértek ha van szikra miért nem indul be?
Mi van veled haver?Nagyon rákattantál a témára Mindjárt megkeresem azt a videót...na annak tényleg gáz a zenéje.
Én tutti legalább egy GZR - Drive Boy Shooting-ot tettem volna alá...
Jajj várjál!Nem ezt a videót akartam!És így a zenéről is félre írtam....megkeresem
Bevallhatod, ha bejön... nem gáz!