van nálunk is csak gödrös nagyon :( de van viszont kb 1 kilóméteres full új út... (még kátyuszűz) a gsxr-el azon rajzolnak mindig smiley-t és ott szoktam emghuzogatni enki de elvileg csinálnak ide valami összekötő utat az viszon kb 2 km full egyenes szakasz elsz azon lehetlesz gyorsulni
Nem tudom, mert inkább előre nézek .Ha nyit a power, akkor gyorsan jön az utca vége.Ennek kevés 3-400 méter, h kipörgesd rendesen.Majd ha lesz jogsi, nekieredek Jászberénynek(vagy leginkább a déli féltekének ), és megnézem.
Hát végül is 6000-nél nem pörög tovább, azért írtam 7-et, h érthető legyen a power prob.Nem tudom mi van, mert amikor gyújtást adok, teker a motor a helyére.Valószínű h a sok alapjárat nem tetszett neki.Nem akar felpörögni 6 fölé, így a jeladó meg nem nyitja, mert azt meg 7-nél kellene.Volt olyan, h próbálgattam, és sikerült, de gyorsan vége lett az utcának, ezért ezt már csak akkor lehet megmondani, ha lesz jogsi.
amúgy ENZO elnézést a kifejezésért de kurvára igazad van nekem is mikor elhoztam az nsr-t nem mondom hogy gyenge volt mert ment szépen de ahogy elkzedtem vele suliba járni minden reggel emg délután meghuzattam rendesen utána jobban ment :) szebben pörgött alapjárat jobb lett stb...
Hajtás megvolt, most a helyén van a gép...
tegnap még 6000-t írtál... ha ez napról napra 1K-val több, akkor 5 nap múlva meglesz a 12K is....
Viccet félretéve...power nem nyit?
az enyémnek is az lehet a baja hogy sokat állt mert ha áll egy hétig ugy hogy enm inditom be nehezen akar indulni msot meg vagy 3 hetet állt inditás nélkül... szal
Azt mondtam már neked, h most meg az enyém nem akar lőni 7000-nél?Pontosan úgy van, ahogyan gondoltAD,ezek verseny gépek, és nem szeretik sem az állást, sem a tötymörgést.Jól meg kell hajtani, fogadom helyre jön.
Semmi baja... most pöc-röff... kajak fasza... Zsandar sem árti, én sem értem, szerintem senki nem érti... lehet hogy tényleg nem szerti ha állnia kell sokáig, meg nem kedveli a hideg levegőt... a fene tudja...
csak nincs nagy baj....?! Hozd le ide hozzánk, itt jogsi nélkül is mehetsz vele, próbálgathatod...
tegnap még 6000-t írtál... ha ez napról napra 1K-val több, akkor 5 nap múlva meglesz a 12K is....
Viccet félretéve...power nem nyit?
Jól van na, csak vicceltem... meg ne sértődj!