Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jc22 kúpgörgős kormánycsapágy méretei
48,5*26*15mm 48,5*27*17,9mm
de szerintem tipusszámmal többre mennél SSH500
JMT gyárt ijent
10000ft körül van
Szia!
Olvastam miket ügyködtél
Véletlen nem tudod mi lehet a tank alján az a másik csőcsonk, a manual nem ír erre semmit?
Népes sereg!Nemsemmi.Honda Goldwing
Szia/sziasztok!

Akkor azért volt itt csend...hiányos is volt a banda.Te is láncfeszítettél?Én is megcsináltam, lábtartó festés, elkezdtem összerakni.A tank hogy a fenébe sikeredett?Akkor csak bukott vele a kolyök.
Sziasztok, valaki megtudná mondani, a kormánycsapágy pontos méretét ? És hogy mennyire kell számoljak, mennyi lessz ? :))
Még annyit hozzátennék, hogy ha egy helyen uylen van, és ez mondjuk nem egy karabol következméyne, akkor én lehomókszóratnám a tankot , mert lehet rajta még pár iylen meglepi, és bosszanó lenne, ha a visszajavított tnak most meg máshol kezdene ereszteni, ahol hasomlóan moslékül taknyolgatták
Dásíííp:)

Pálcás "heggesztőgép" rulez:)

Szigorúan a sarki jószibácsi házi barkács trafójával, amit még 1970 ben lopott a téeszből.

ezt szépen ki kell koszörülni, lesz egy ordenáré nagy lik, mert a marhája telerakta ganéval az eredetileg vélhetően kis luk környékét, és szépen awival vagy lángaal be lehet rakni.
Akár úgy is, hogy belülre bejátszani egy lemezcsíkot a likon keresztül, a lemezcsíkhoz egy pálca van pötty9ntve, annál fogva lehet a heléyrecibálni, utána rávarrni.
A magmaradó likat meg be lehet gittelni, és csók.
Passz... talán majd a többiek tudni fogják... nekem nincs ötletem rá...
ÁÁÁ, tényleg, viszont van egy másik csonk is, lefényképeztem, majd fölrakom, mert arról látszik, hogy volt valami, amit kiiktattak...a tank alján van is hegesztve egy felfogatás.
Szia!
Szerintem a tanksapka alatti a levegő miatt megy fel, de ezt csak azén véleményem... több motornál láthatod, hogy a tanksapkán keresztül ki van vezetve egy cső a levegőzés miatt... ha nem így van, akkor majd jönnek a tapasztaltabbak és kijavítanak...
Sziasztok!
Megtaláltam a videót, tök fasza... beindult bennem egyből, hogy ma kiviszem az NSR-t egyedül...
Jézusom, másfél napra elszáll a net itthon, ezalatt mik nem történnek a fórumon...!
Na, megvolt a láncfeszítés, le lett véve a tank, megvan a lyuk is! Nem rohadás, egy korábbi sérülés maradványa....plusz valami csörög a tankba...
Kérdeznék valamit! Van két csőcsonk a tank alján, az egyik felmegy a tankon keresztül a tanksapka alá, mik ezek?
A másik...A JC22 NSR-be mindnek a tankban van a benzinszűrője, mert a manual, ha jó emlékszem, valahol a benzincső, aksi környékén mutogatja....
NSR-125 höz jc 22 ,hűtő,ülés,fesszabályzó eladó,mindegyik hibátlan
Aham,piros fehér ruhában.
mindenvilágos -.-
3:00nál látni egy nsrt azlennél te?
Mit nem értesz?
Mocikázásról egy édi vidcsi.
vidcsit? jézusereje -.-
Hupsz hát ezt nem adta be linknek.
Nah mind1 úgyis megtaláljátok,ha érdekel titeket.
Szerintem én is rajta vagyok,bár én még nem láttam a vidcsit xD
Sziasztok. :)
Tegnap meg volt a Télűző felvonulás.
Nagyon jó volt,összesen 226 motoros gyűlt össze a környékről.
Nagyon sajnálom hogy nem tudtatok eljönni
Itt a video ha valakit érdekel:
Télűző motoros felvonulás Kiskunhalas
www.youtube.com
hát ezen baszarok
gázneműűű xD
Amennyiben neked a szarás szellemi termék, akkor ja
:)
Úgy érted szarás?