Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"...Tele gyomor, tele tank!Jól érzem magam!Üvölt a hip-hop, elnyeli a szavam!Gyorsulni kéne, mert hát engeei az idő.Padlógáz, üveghang, mindenki kilő!..."
most nemazért de 2 év alatt már biztos szerzett valahonnan
na meg biztos nem olvassa
szia! Nekem van pont ilyen CDI-m ha még érdekel
Lehet, csak nem érdemes. ..fõleg fõúton nem.Nekem túl régóta van jogsim ahhoz hogy elvegyék, és túl kevés pénzem h megint megszerezzem. Ezért inkább nyugszom a seggemen, és úgy megyek, ahogy szabad.Engem sokkal inkább az hajt h mennyi idõ alatt érem el az adott sebességet
szóval úgy értem hogyha nem huzatom ki az ötödiket hanem beváltok hatba akkor kipörög a hatodik de csak 9 ezerig
baszki enyém 120 nál megáll mint a szög. 120 városba is simán pikkpakk eléri de 5.be de berakom 6-ba akkor visszaesik a fordulat. és nemhajlandó 6ba kipörögni csak akkor ha 9ezernél elváltok 6-ba és úgy kipörög 120ig de akkor lehet olyan 9000 a fordulat éstovább nem
Hát ehhez neked a 600-as gép kellene
Jóccakát.
Tetszenek a street cuccok, csak nem mindegyik.A lighttos igen.Megnézem.
Ha érdekel, akkor itt van... szerintem qrva jó...
http://www.youtube.com/watch?v...
Na lépek, fáradt vagyok...
Jóéjt!
Militarista nemzet... magukhoz is szigorúak... bár nekem a németekkel nincs rossz tapasztalatom, de az öltönyös német az kicsit gázos mindig...
Streetfihter Stuntokat szereted? Találtam egy qrva jó minőségű, majdnem 41 perces videót... most totál rákattantam erre... Érdekel?
Igen, valami ilyesmi forog lassan 1 éve a fejemben.A felsőbbrendű szót jól elkaptad.Ezek ráadásul németek voltak(ahol bizony kifejezetten érződik ez)
Ja... ismerős... régebben én is szoptam ilyenekkel...
Köcsög mind... azt hiszik, csak mert munkát biztosítanak valakinek, akkor már felsőbbrendűek... jól szájba kell verni az ilyeneket...
Na mondjuk nem lett rossz, de tudod:"Majd szólunk"...
A meló Eszméletlen volt Olyan tesztet raktak elénk, h del volt írva a lap tetejére, h "Technikusi teszt"...szerinted? Olyann kérdések voltak benne, h rajzold le a dióda nyitó, és záró görbéjét. Meg áramköri kapcsolásokat kellett rajzolni, ellenállásokat számolni,meg ilyenek hogy "ha egy zsák furatba beleszakad egy csavar, azt hogyan kell szakszerűen kiszedni"....Eszméletlen apám h szaros 100Rongyért, 3 műszakra még technikusnak is kell lenni.Az egész qva országot felrobbantanám!
Jól van, nyugi, majd megtalálod...
Melóval mi van? Sikerült?
Nem találom azt a nyamvadt NSR videót.Pedig komoly volt.Tiszta retró, régi sajtó képekkel, cikkekkel.
Melóval mi van? Ma is voltál...
Hát jah.A Táti út is kb 8 Km.De messze van.Mind1,majd Április felé csak lesz licensz.Akkor majd ihalláré
Na várj, megnézem.Mert én nagyon hosszúra emlékszem.Van felénk is, a Dányba vezető út, az veszett.Majd megmutatom.
4-5 km?!?!?!?! Gokart pálya?
Cimbora... nálunk amire csábítalak, az egy 10-11 km-es szakasz...
Az nem akkor jelentkezik, ha hirtelen terheljük is a blokkot?
Majd ha lesz jogsi Akkor ne félj, nem leszel békén hagyva.ZSandar, te, meg én, nagyokat rajkodunk majd .Egyébként a legkomolyabb helyet Egom köornyékén ismerem, úgy hívják h Tát-i egyenes.Ez olyan 4-5 KM sík+nyíl egyenes, 1-2 enyhe ívvel.Tát kertváros környékén van.
Javasolnám nézz utána a hidegkopás című problámnak, mert amit most álíltottál ("Indításnál, addig az x másodperig nem probléma ha nincs annyi olaj.") ez nettó hülyeség.
Patak és Nagyoroszi között próbálj meg élvezkedni. Élmény ott utazni...