"...Tele gyomor, tele tank!Jól érzem magam!Üvölt a hip-hop, elnyeli a szavam!Gyorsulni kéne, mert hát engeei az idő.Padlógáz, üveghang, mindenki kilő!..."
Lehet, csak nem érdemes. ..fõleg fõúton nem.Nekem túl régóta van jogsim ahhoz hogy elvegyék, és túl kevés pénzem h megint megszerezzem. Ezért inkább nyugszom a seggemen, és úgy megyek, ahogy szabad.Engem sokkal inkább az hajt h mennyi idõ alatt érem el az adott sebességet
baszki enyém 120 nál megáll mint a szög. 120 városba is simán pikkpakk eléri de 5.be de berakom 6-ba akkor visszaesik a fordulat. és nemhajlandó 6ba kipörögni csak akkor ha 9ezernél elváltok 6-ba és úgy kipörög 120ig de akkor lehet olyan 9000 a fordulat éstovább nem
Militarista nemzet... magukhoz is szigorúak... bár nekem a németekkel nincs rossz tapasztalatom, de az öltönyös német az kicsit gázos mindig...
Streetfihter Stuntokat szereted? Találtam egy qrva jó minőségű, majdnem 41 perces videót... most totál rákattantam erre... Érdekel?
Ja... ismerős... régebben én is szoptam ilyenekkel...
Köcsög mind... azt hiszik, csak mert munkát biztosítanak valakinek, akkor már felsőbbrendűek... jól szájba kell verni az ilyeneket...
A meló Eszméletlen volt Olyan tesztet raktak elénk, h del volt írva a lap tetejére, h "Technikusi teszt"...szerinted? Olyann kérdések voltak benne, h rajzold le a dióda nyitó, és záró görbéjét. Meg áramköri kapcsolásokat kellett rajzolni, ellenállásokat számolni,meg ilyenek hogy "ha egy zsák furatba beleszakad egy csavar, azt hogyan kell szakszerűen kiszedni"....Eszméletlen apám h szaros 100Rongyért, 3 műszakra még technikusnak is kell lenni.Az egész qva országot felrobbantanám!
Majd ha lesz jogsi Akkor ne félj, nem leszel békén hagyva.ZSandar, te, meg én, nagyokat rajkodunk majd .Egyébként a legkomolyabb helyet Egom köornyékén ismerem, úgy hívják h Tát-i egyenes.Ez olyan 4-5 KM sík+nyíl egyenes, 1-2 enyhe ívvel.Tát kertváros környékén van.
Javasolnám nézz utána a hidegkopás című problámnak, mert amit most álíltottál ("Indításnál, addig az x másodperig nem probléma ha nincs annyi olaj.") ez nettó hülyeség.
na meg biztos nem olvassa
http://www.youtube.com/watch?v...
Na lépek, fáradt vagyok...
Jóéjt!
Streetfihter Stuntokat szereted? Találtam egy qrva jó minőségű, majdnem 41 perces videót... most totál rákattantam erre... Érdekel?
Köcsög mind... azt hiszik, csak mert munkát biztosítanak valakinek, akkor már felsőbbrendűek... jól szájba kell verni az ilyeneket...
Melóval mi van? Sikerült?
Cimbora... nálunk amire csábítalak, az egy 10-11 km-es szakasz...