Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, valszeg a csákó is így találta.De tul képen illik hozzá, mert ezek a gépek legalább annyira retrók, mint a zene......persze nekem se tetszik.
100%
irigy hónalj mirigy nitrót szerelem :D xD
nincs sajnos de haveréra rálökjük pár órácskára hátha segít de biztos 12V ?
Mi ez a ratyi zene alatta?!
Hát haver amíg nincs feltöltve, addig nem is érdemes más jelenségen gondolkodni.Fel kell tölteni, legalább azt fogod tudni, h az nem lehet baj.Ha meg nem tudod feltölteni, akkor az volt a baj.Kizárásos módon kell elindulni.Az a legegyszerűbb.
Valami univerzális töltőd nincs?
Nekem nincs más ötletem...
hol vannak a nagyok?
Néhány NSR
nah a gyertyát 4x vettem ki és pucoltam meg drótkefével! gyujtás nélkül nem tologattam de gyujtással már gázt húztam, szivatót ,félszivatót, vagy semmit, és se kép se hang de van szikra! ilyenkor mivan? :( annyira le lenne merülve az aksi? nem akarok másikat venniiiii
Sokk dolog volt
Helló Cimbora... lefényezted a lábtartókat vagy hova tűntél?
Látom a tiéd is produkál szépeket...
Akksitöltő tehát nincs?
Az én ötletem: pucold meg a gyertyát (vagy égesd ki), gyújtás nélkül told meg 2x-3x szívatóval, akkor mennie kellene elméletileg... szerintem...
(esetleg ha volna valami univerzális töltőd... Gandi csinálta valami ilyesmivel, ha jól emlékszem...)
nah problémámra valami megoldás? hogytudnám beindítani a gépsast?
Na sziasztok!Én is jelentkezem
jah akkor mind1. ez nekemis megvan de azért köszi
Nincs külön manual JC22-höz...csak egyet adtak ki:
http://www.manualedereparatie....
jc22-höz honnan tudok manualt letölteni?
húúha fiuk bajok vannakám... lemerült az aksi az nsr-ecskében vagy 2 hete haveromnak odaadtam hogy töltse fel ő elfelejtette ma visszahoztam az aksit ahogy volt beleraktam nsrbe mondom betolom már hát toltam vagy 1 kilómétert és nem indul :( szikra van kaját kap sőt még mikor kivettema gyertyát beraktam sebességbe és megforgattama kereket hogy kinyomja a fölösleges benzint és szívjon be pici elvegőt(simsonos módszer) nah ez sem segített szóval itt állok most szét tárt karral valami hellpp? fontos volna holnap motoroznék!
köszi köszi:)
Jól van na... csak kihasználjátok és visszaéltek vele, hogy nem értek hozzá és hogy bármikor szétverném, ha valami durva "diagnózist" állítotok fel...
Nem akart senki idegesíteni, hidd el. A 2T-nél a hengerfej apró hibának számít, 20-25 perc alatt orvosolható. De jobb félni alapon... Meg az info is kevés volt. ]:-)
Enzo jól felszívódott... merre vagy cimbora? Csak nem munka ügyben jársz el valahol?
Vagy netán a citromsárga lábtartó konzolokat fényezed?
Tudom... nem vagyok sértődős... tőled meg el is viselem... te vagy a rangidős... :)
Rendesen beszartam, amikor belémb...sztátok az ideget, hogy hengerfejes a dög... akkor volt egy olyan gondolatom, hogy nekimegyek a kalapáccsal...
első fékmunkahenger nem érdekel valakit nsr hez?