29/222 oldal ]:-)))
Tengely meglazít, 10-es kulccsal utánahúz a bal, míg kb. majdnem jó a belógás, majd a jobbon ugyanannyit... Utána megnéz, finomállít, ha kell. ],oD
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a spirálcellások azok tényleg jobbak.
De én semmivel nem találtam jobbnak például a Bannert, a fele nnyiba kerülő hazai gyártmánynál motorban.
manual 29.oldal, nekem is kell valszeg feszíteni, még nem néztem, de gyanús, hogy nagyobb a mozgása 25-35 mm-nél. Gondolom először ki kell lazítani az oldalsót, aztán feszíteni a hátsóval.....de mielőtt belekezdek, megkérdezem az okosabbakat is...
motorline-ba, van náluk minden féle állat fül
de szokott lenni a tescoba meg rossmanba is húsvét előtt
azok olcsók de nem vettem ojant mert csak baba kék meg hupi rózsaszín volt
adatlapomon van róla kép
én úgy havonta nullára lemeírtem az akkut, mert rajtafelejtem a gyújtást, és a műszerek reggelre lenullázzák az akkut.
(ha tudom, hogy már nem megyek el, szvatóval lövömle direkt, ezért marad rajta sokszor)
Az akkuim úgy 2 szezont bírnak kb, pedig a töltőelektronika nem finomkodik, ha lemerült, rábassza a generátort amit szól:)
Szigorúan a leg ruppótlanabb pár ezer forintos akkukat hazsnálom, mert a márkésak nem bizonyultak semmivel sem jobbnak, csk sokkal drágábbak.
Edig a legrurvább akku, az a dizelünkben egy JÁsz-akku volt, 9 évet elment:)
A márkás jó ha a felét tudja.
Tényleg rengeteg, a méretek vizont kavarodnak rendesen. Beni feje 54-esm vagyis max 56-ost akarok venni Neki. De mivel 1 éven belül kinövi, meg csak 20-30-al elgurulunk az iskoláig, így valami nagy olcsó, használt sisak kell majd neki. Már, ha lesz pénz... ]:-(
Most jött a jó hír: az utolsó cég is haldoklik, akiknek rendszergazdaként még dolgozom. Lehet, hogy már nincs is munkám?
Akkor itt nem lesz sisak, de vizsga sem... ]:-((
Az összes aksi névleges feszültsége mamár 12V (tényleg, szereznem kell az Izs-be 6V-ost...). Ha 9,6V alá esett akkor esélyes, hogy mélykisülésben elhunyt... a max névleges töltőfeszültsége 14,4V, de ha mélykisütött, akkor néha talpraállítja a 15-16V közötti töltés (én is így hoztam most vissza az életbe az NS aksiját, azóta hibátlan) 2-3 órán keresztül. A töltőáram maximuma mindig az aksi teljesítményének (Ah) 1/10-ével megegyző (6Ah-nál pl. 0,6A).
Azt Sanyi!
Ó, hát hun van még karácsony Tudod, ez a "majd visszaszólunk" dolog.Behívnak apám a második interjúra, és közli a csaj, "hogy ha biztosítunk munkát".....hát anyád(gondoltam)..."na akkor majd ti jöttök hozzám szólni jó?" De holnap is köll menni, remélem az gyorsabb, és jobb lesz.
Sziasztok!
Zsandar, qrva sok sisak van a kepesmotor.hu-n a motoros ruházat hirdetésekben... remélem sikerrel jársz!
A link: http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Tengely meglazít, 10-es kulccsal utánahúz a bal, míg kb. majdnem jó a belógás, majd a jobbon ugyanannyit... Utána megnéz, finomállít, ha kell. ],oD
De én semmivel nem találtam jobbnak például a Bannert, a fele nnyiba kerülő hazai gyártmánynál motorban.
Mengyá kikeresem a manualt...
feszítettem a láncon meg befújtam
vasárnap lemostam úgyhogy már készenáll a holnapi gurulásra
nézd meg
de szokott lenni a tescoba meg rossmanba is húsvét előtt
azok olcsók de nem vettem ojant mert csak baba kék meg hupi rózsaszín volt
adatlapomon van róla kép
Nincs tartály? Benzinbe....
A márkás aksik egy kalap szarok, ráadásul nem is lehet többnyire újrasavazni őket...
(ha tudom, hogy már nem megyek el, szvatóval lövömle direkt, ezért marad rajta sokszor)
Az akkuim úgy 2 szezont bírnak kb, pedig a töltőelektronika nem finomkodik, ha lemerült, rábassza a generátort amit szól:)
Szigorúan a leg ruppótlanabb pár ezer forintos akkukat hazsnálom, mert a márkésak nem bizonyultak semmivel sem jobbnak, csk sokkal drágábbak.
Edig a legrurvább akku, az a dizelünkben egy JÁsz-akku volt, 9 évet elment:)
A márkás jó ha a felét tudja.
Akkor itt nem lesz sisak, de vizsga sem... ]:-((
Azt Sanyi!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Az akku 12Voltos.
Zsandar, qrva sok sisak van a kepesmotor.hu-n a motoros ruházat hirdetésekben... remélem sikerrel jársz!
A link:
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
VAn iylen és ns1-es topik is ott is kérdezhetsz.