Tudom NSR 125 fórum, de nincs tapasztalotok az 1994-es NSR 50-ről?
lehet beszerzek egyet és ahoz kellene néhány jó tanács. Vásárlási tanács, mire kel figyelni.
Bocs hogy itt írok Rád- Te anno az Er5ben két évente cserélted az olajat az első telóban? Milyen márkát viszkozitást használtál? Mivel mostad át a rendszert? Teljesen szétkaptad a telót hozzá- vagy csak felülről kiöntötted a régi olajat? Választ hozzánk írd! Köszi!
teljesen jó
legjobb túra gumi, esőbe is egész jó
igaz hogy drága de megéri mert sokat elmegy
egy jótanács: előre 110/70-17 méretűt vegyél ezzel jobb kanyarokba
igen, megrendeled a cuccot és ott be kell jelölni a személyes átvételt
aztán ha jön az email hogy megérkezett akkor mielőtt mennél érte hívd fel a misit és kérdezd meg hogy othonlessz-e mert nem minden nap van othon
ne menjél fölöslegesen
Hát én mindíg képes voltam keményen összeszorítani a fogam.Bár most nem értem h egy gép miatt miért teszem, régebben ezért nem tettem volna.Volt h együtt éltem 1 lánnyal, és hulla csórók voltunk.A nagymama azt mondta: "ne félj semmit!Itt ez a tál, menj le a kertbe, és azokat a hosszúkás tojás alakú leveleket szedd bele"...apám, az öreglány a jég hátán is megél!Így lett aznap sóska az asztalon.Bármit megcsinál az ember, ha akar.Talán ezért táncoltam a motor miatt a pengén, mert tudtam h meg lehet...nem tudom.
ááá te desznóóó A motort sajnos úgy buliztamm ki, h közben nem fizettem az egyebeket...lehet nem kellett volna, de hát ilyen az ember....álmok hajtják, és a remény....."Honda The Power of Dreams"
Tudom NSR 125 fórum, de nincs tapasztalotok az 1994-es NSR 50-ről?
lehet beszerzek egyet és ahoz kellene néhány jó tanács. Vásárlási tanács, mire kel figyelni.
Köszönettel Zsolt