Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudom NSR 125 fórum, de nincs tapasztalotok az 1994-es NSR 50-ről?
lehet beszerzek egyet és ahoz kellene néhány jó tanács. Vásárlási tanács, mire kel figyelni.

Köszönettel Zsolt
Megéri netről rendelni...

http://www.louis.de/_203fb94cf...
hátjah azt még nekemis kéne szereznem? hol vetted? :D
Jó reggelt, jó reggelt! ]:-)))

Van ötletetek, hogy hol lehet használtan egy xS-es (54-es) bukót találni a fiamnak, használtan? A vaterát hiába nézem... ]:-(((
ricsi!

Bocs hogy itt írok Rád- Te anno az Er5ben két évente cserélted az olajat az első telóban? Milyen márkát viszkozitást használtál? Mivel mostad át a rendszert? Teljesen szétkaptad a telót hozzá- vagy csak felülről kiöntötted a régi olajat? Választ hozzánk írd! Köszi!
szia nekem van egy szinte új bt003 15e Ft 140/70/17 méretben ha érdekel.
akkor már te vagy a gyár vagy a gyár költözik be hozzád?
teljesen jó
legjobb túra gumi, esőbe is egész jó
igaz hogy drága de megéri mert sokat elmegy
egy jótanács: előre 110/70-17 méretűt vegyél ezzel jobb kanyarokba
mindenképp megyek
ojan fülem van hogy besza.behu.
Ilyenek vagyunk mi, nem elkényeztetett gyerekek... megélünk a jég hátán is...
Na léptem... neked sok sikert holnapra, pihend ki magad!
Jóéjt nektek!
N amost már a szemem is ragad.De nem mondd h csúnya vagyok, küldtem jó éjt zenét .PÁÁ papó!
igen, megrendeled a cuccot és ott be kell jelölni a személyes átvételt
aztán ha jön az email hogy megérkezett akkor mielőtt mennél érte hívd fel a misit és kérdezd meg hogy othonlessz-e mert nem minden nap van othon
ne menjél fölöslegesen
a második a jó 90-92
EBC FA256
EBC FA47
többit még kutatom
Hát én mindíg képes voltam keményen összeszorítani a fogam.Bár most nem értem h egy gép miatt miért teszem, régebben ezért nem tettem volna.Volt h együtt éltem 1 lánnyal, és hulla csórók voltunk.A nagymama azt mondta: "ne félj semmit!Itt ez a tál, menj le a kertbe, és azokat a hosszúkás tojás alakú leveleket szedd bele"...apám, az öreglány a jég hátán is megél!Így lett aznap sóska az asztalon.Bármit megcsinál az ember, ha akar.Talán ezért táncoltam a motor miatt a pengén, mert tudtam h meg lehet...nem tudom.
Ez igaz... bár én inkább lakom és eszem, mint hogy motorozzak...
Nem vóna rossz, de nem hiszem h meg tudnám játszani.De azért lehet megpróbálkozom 1X vele.
ááá te desznóóó A motort sajnos úgy buliztamm ki, h közben nem fizettem az egyebeket...lehet nem kellett volna, de hát ilyen az ember....álmok hajtják, és a remény....."Honda The Power of Dreams"
Budán próbálkozz, szórlapozz, a millereknek a gyerekeit fuvarozhatnád egész nap... az jó lóvé...
Kéne tlálni valami személyi sofőr melót.De az meg olyan elit, hogy esély sincs...pedig vezetésben meg ott lennék azok között is.
Van ott lóvé... csak most itt sajnáltatod magad! :)
Én is csak azért, hogy tisztábban látsd a szart, amiből kikiabálok néha. Biztosan mindenhol rossz.Biztos is.
Egy biztos... én nem költözöm gyárba... :)
Ja, és mindezek mellett tudtam kibulizni egy motort
Durva... tudom, mindenkinek az, nekünk is....
csak én nem mondom, nem írom...