Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á haver!Ez a helyzet nem szar, hanem nincs semmi.Mert ahoz h valami szar legyen, legalább léteznie kéne valaminek.De ez itt egy nagy semmi.Nem tudom mi lesz ennek a vége.Majd az lesz, mint Japánban, h beköltözünk a gyárba apám.
Igen, tudom.A vizsgák is 15K.De akárhogy erőlködöm, ebből csak becsinálás lesz.Várok még 20K-t tartozásból, 27K-t munkanélkülit, meg van 15 itthon(most hogy eladtam apámnak ma a motoros gúnyát).Na ezek mellé nyakamon a bank(behajtás lesz)+A Vodafon(már kikapcsolták)+ a UPC(azt is)+A telenor számlám(ezt muzyály kifizetni).Mind emellé egy vasat nem tudok letenni rezsire, és nem ettem ugye.....hát inkább dolgoznék, az biztos
Ilyen ez a POP-szakma...
Szar a helyzet...
De mi az anyjuk valagát méregetnek?Könyörgöm 3 műszak, ganaj raktárosnak, számítógép+angol+érettségi,meg mi az anyjukat aklarnak már?Doktori nem kell?Teljesen el van szállva a munkaerő piac.Olyan képesítéseket kérnek, h szerintem Ők maguk sem gondolják komolyan.És mind ezt szaros 100-110Ezerért, 3 műszakra, és talán még 7végét is kell nyomni.Komolyan mondom nem normálisak.És ez is azért van, mert a birka nép mindent megtesz.
15000 HUF-t kell egyösszegben letenni beiratkozáskor... a fennmaradó részt a vizsgák előtt kell befizetned...
Mondtam már, h nincs meg a lóvé...27 ezerből nehéz is.Ha jogsi lenne miért ne mondhatnám el?
Összejön, csak akarni kell...
Lehet hogy azért küldenek másik telepre holnap, mert ott is ki akarnak próbálni vagy ott is kíváncsiak rád...
Látom nem haragszol Egyébként abszulút nem értem mi a fenének hívnak be holnap is.Kitöltöttem minden tesztet, erre közli a csaj, hogy holnap egy másik telepükre menjek .Pénteken viszont egy másik meló miatt kell menni.Remélem összejön már valami
Ugyanezt írtad tegnap is... :)
Meló ügyben, mi?
Nem véletlenül a jogsit intézed Cimbora?
Na kedveskék!Látom punnyadás van, ezért én lépek, holnap is meló ügyben koslatok.Cakát mindenkinek!Talán még leszek.
Ja igen!A legjobb szlogen.A családi jelmondat:GUT BESSER BACÓ
Sportkocsiban elhangzó utolsó mondat?................................................................
.......................................................................
......................................................................
"ZÖLD" hajú nő:"Jobbról jó"

Egy megtörtént esemény:A repülés hőskorában, amikor telepíthető radarokat teszteltek, képes volt rá, h figyelmeztesse a pilótát............................................Az orosz pilóta utolsó mondata:"Fogd be a pofád te hülye Yenkee!Nincs itt hegy!"
Akkor is tudni fogjuk, hogy milyen volt...
Akkor a pirosról ismersz majd meg
Köszönöm...értem a célzást...
Póló hátán:
"Tűzszerész vagyok. Ha futni lát, próbáljon követni!"
Most mondtad, hogy lefested.. ]:-))))
Már mondtam, hogy neked adom az enyémeket... nekem nem kell.... nem felejtem el, hogy mit mondtam... :)
Tűzszerész utolsó mondata?...............................................................
...........................................................Jelentem, hatástalan.
Állok elébe
NA csak azért is lefújom pirosra azokat is.Az legalább passzolni fog, és van még festék.
Mi a mitfarer utolsó szava?
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

...
...
...
...
...
...
...
Illetve... ];oDDD
Yeeehhhhaaaaahhhhh... na ez odab...sz!
100m-ről fel lehet ismerni az utcán, így ha összefutunk egyszer véletlenül, jól Rád tudok majd köszönni... ]:-)))