Á haver!Ez a helyzet nem szar, hanem nincs semmi.Mert ahoz h valami szar legyen, legalább léteznie kéne valaminek.De ez itt egy nagy semmi.Nem tudom mi lesz ennek a vége.Majd az lesz, mint Japánban, h beköltözünk a gyárba apám.
Igen, tudom.A vizsgák is 15K.De akárhogy erőlködöm, ebből csak becsinálás lesz.Várok még 20K-t tartozásból, 27K-t munkanélkülit, meg van 15 itthon(most hogy eladtam apámnak ma a motoros gúnyát).Na ezek mellé nyakamon a bank(behajtás lesz)+A Vodafon(már kikapcsolták)+ a UPC(azt is)+A telenor számlám(ezt muzyály kifizetni).Mind emellé egy vasat nem tudok letenni rezsire, és nem ettem ugye.....hát inkább dolgoznék, az biztos
De mi az anyjuk valagát méregetnek?Könyörgöm 3 műszak, ganaj raktárosnak, számítógép+angol+érettségi,meg mi az anyjukat aklarnak már?Doktori nem kell?Teljesen el van szállva a munkaerő piac.Olyan képesítéseket kérnek, h szerintem Ők maguk sem gondolják komolyan.És mind ezt szaros 100-110Ezerért, 3 műszakra, és talán még 7végét is kell nyomni.Komolyan mondom nem normálisak.És ez is azért van, mert a birka nép mindent megtesz.
Látom nem haragszol Egyébként abszulút nem értem mi a fenének hívnak be holnap is.Kitöltöttem minden tesztet, erre közli a csaj, hogy holnap egy másik telepükre menjek .Pénteken viszont egy másik meló miatt kell menni.Remélem összejön már valami
Egy megtörtént esemény:A repülés hőskorában, amikor telepíthető radarokat teszteltek, képes volt rá, h figyelmeztesse a pilótát............................................Az orosz pilóta utolsó mondata:"Fogd be a pofád te hülye Yenkee!Nincs itt hegy!"
Szar a helyzet...
Lehet hogy azért küldenek másik telepre holnap, mert ott is ki akarnak próbálni vagy ott is kíváncsiak rád...
Meló ügyben, mi?
Nem véletlenül a jogsit intézed Cimbora?
.......................................................................
......................................................................
"ZÖLD" hajú nő:"Jobbról jó"
Egy megtörtént esemény:A repülés hőskorában, amikor telepíthető radarokat teszteltek, képes volt rá, h figyelmeztesse a pilótát............................................Az orosz pilóta utolsó mondata:"Fogd be a pofád te hülye Yenkee!Nincs itt hegy!"
"Tűzszerész vagyok. Ha futni lát, próbáljon követni!"
...........................................................Jelentem, hatástalan.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...